Şimdi Ara

Pes2010- Yine Şampiyon Arnex7 :)- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
3.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birazdan giricem psn ye. Tersanede gelıcek macınız var haberın olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

italya 0 1 romanya

romanya 1 0 italya

İkiside güzel maçlardı ilk maçı bala aldım biraz

Tbrkler dostum, italya ile kimyam uymadı bir türlü atak yapamıyorum, defans süper ama atak yok püfff kesin grup sonuncusu olacağım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisnick

quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

italya 0 1 romanya

romanya 1 0 italya

İkiside güzel maçlardı ilk maçı bala aldım biraz

Tbrkler dostum, italya ile kimyam uymadı bir türlü atak yapamıyorum, defans süper ama atak yok püfff kesin grup sonuncusu olacağım :(

bende defansta yok atakta karambole oynuyoruz :)

• Grubumdaki arkadaşlar bu akşam ve yarın müsaitim maçlarımızı yapalım ben germany

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahmazoğlu Tahir -- 20 Mart 2010; 22:17:29 >
  • C grubu yarın akşam maçlarımızı yapabiliriz, yarın akşamdan önce ev müsait değil, kusura bakmayın..
  • d grubu oyuncusu varmi online olan...
  • Portekiz : 2 - 1 : Romanya

Gollerin hepsini Romanya attı ama tebrik ediyorum. Orta açtım kendi kalesine vurdu kafayı. Korner kullandım vurdum kendisine çarpıp gol oldu. Bir de kendi attı. Bana birşey kalmadı.
  • sen dua et 1 gol daha olmadı öyle yoksa maç iptal edilcekti romanya ile bu bile basarıdır en azından 5 yemedım

Eğerki gol yiyeceksem kendim atarım
  • Kaan çık ortaya nerdesin:/
  • b gurubu almanya tahmaz kardeşim müsaitsen yapalım maçımızı
  • arnex ben sabahları oynıyamıyorum cunku abım sabahları dl acıyor aksam 8den sonra musait oluyorum bugün yapalım 8 den sonra macımızı
  • slm beyler şu an online ım B grubundan Almanya ve Uruguay ı bekliyorum Grup maçlarımız bugün biterse iyi olur arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: albawarden

slm beyler şu an online ım B grubundan Almanya ve Uruguay ı bekliyorum Grup maçlarımız bugün biterse iyi olur arkadaşlar

hocam seni psn den ekledim ve mesajda gönderdim ama sen beni hala kabul etmemiş görünüyorsun.
  • tahmaz arkadaşımla çok zevkli iki maçtan sonra

holland : 1 germany :0

germany :2 holland :2
  • Arkadaşa teşekkür ederim temiz zevkli bir maçtı bu arkadaş grubuyla daha çok turnuva düzenleriz
    quote:

Orijinalden alıntı: bekoksk

tahmaz arkadaşımla çok zevkli iki maçtan sonra

holland : 1 germany :0

germany :2 holland :2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tahmazoğlu Tahir -- 21 Mart 2010; 14:32:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: robocop5555

arnex ben sabahları oynıyamıyorum cunku abım sabahları dl acıyor aksam 8den sonra musait oluyorum bugün yapalım 8 den sonra macımızı

bu gece bizde yapalim aga su maclari
  • Ben psn ye geciyorum. C grubu müsait olan varmı?
  • @robocop5555 zaten gece attim ben mesaji, 1 e kadar falan bekledim, Bu gece izmitte kalmam gerek bugun online olamiycam yani.
  • Turnuva genel anlamıyla güzel inşallah sorunsuz devam eder.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.