Şimdi Ara

PES2013 ML Kadrom, Tarih, Para, herşey .. bir bakın isterseniz ;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  PES2013 ML Kadrom, Tarih, Para, herşey .. bir bakın isterseniz ;)

beyler bu hesapta aralık civarnıdan beri oynuyorum galiba. kesinlikle hiç bir hile yoktur. ilk açtığımda regular oynuyordum, 2 ay kadar sonra professionala geçtim, 2 aydur falan da top player da oynuyorum. para, tarih, kadro, 11, herşey fotolarda :) kadrom nasıl demicem çünkü iyi olduğunu biliyorum :D ama yine de bir yorum yaparsanız sevinirim :) bunun gibi bir konum daha vardı sürekli yeni kadromu koycam falan diyodum ama unutuyodum, hazır aklımdayken yeni kadrom :P

edit: bu arada oyun anlayışım daha çok sert savunma ve counter attack üzerine. kesinlikle her maça farklı kadroyla çıkıyorum, yani resimdeki 11 bütün as oyuncuların en iyi yerlerindeki haline ait bir foto. ama bugüne kadar belki de o kadroyla hiç çıkmamışımdır :D yani oyuncuların form seviyesine göre kadrolar çıkartıyorum hep. ama mesela atıyorum stopere formu iyi olan 2 adam oluyo, iki stoper çıkıyorum bazen, defansif orta saha ya da liberodan bir adamı oyundan alıyorum, ne bileiyim bazen 3 stoper çıkıyorum, bazen 3 santrafor çıktığım oluyor. yani her maça farklı kadroyla çıkıyorum. bu sayede hem genç oyuncularum gelişmiş oluyor, hem de istatistiklerde bütün oyuncularım iyi bir başarı yakalayabiliyor. genç takım ve diğer takımlardan genç oyunculara çok önem veriyorum. adamları alıp kiralıyorum ya da duruma göre ben oynatıyorum. çoğu kez 32 kişi kuralı yüzünden 16 yaşında 80 avg lik bir adam için 100 avg üzeri 30 yaş üstü adamı saldığım durumlar oldu :D yani satış falan da değil direk salmak. benim hesapta para b.k gördüğünüz gibi ama hiç bir para hilesi falan yapmadım bugüne kadar. herhangi başka bir hile de yapmadım, tamamen benim aın terimdir bu tablo. oyunu genelde geceleri oynarım, günlük işlerim bittikten sonra açarım şarkımı ya da dizilerden bir bölümü ve oynarım oyunu. resimlerden de anlaşılacağı üzere oyunu küçük pencerede oynuyorum çünkü şarkı/dizi değiştirme ve nette bazı işlerim oluyor sürekli. neyse yani kısaca böyle sorunuz olursa sorabilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarchistdoomer -- 26 Haziran 2013; 15:02:03 >

• İnanmayın Fotoşok.

Arkadaş şu özel antermanlarda ne yapmam gerek.Şuanda FB ile yapıyorum.2.sezonda Stoch 92 oldu,diğerlerinin(ile 11 den) de %50si falan 85 üstü.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alcatraz Katili

İnanmayın Fotoşok.

Arkadaş şu özel antermanlarda ne yapmam gerek.Şuanda FB ile yapıyorum.2.sezonda Stoch 92 oldu,diğerlerinin(ile 11 den) de %50si falan 85 üstü.)

özel antremanları oyuncu yaklaşık 27-28 yaşına kadar ekstra antreman koyuyorum ben, o zaman kendi gelişmesiyle beraber daha hızlı gelişiyor antreman koyduğun özelliği. 28 yaşından sonra da +5 yetenek ekliyorum 2 tane farklı yeteneğe. tabi aynı yeteneğe vermiyeceksin antremanları, atıyorum biri hız diğeri şut olacak. ikisi de şut olutsa şut daha hızlı gelişmiyor ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgndkgn

quote:

İnanmayın Fotoşok.

özel antremanları oyuncu yaklaşık 27-28 yaşına kadar ekstra antreman koyuyorum ben, o zaman kendi gelişmesiyle beraber daha hızlı gelişiyor antreman koyduğun özelliği. 28 yaşından sonra da +5 yetenek ekliyorum 2 tane farklı yeteneğe. tabi aynı yeteneğe vermiyeceksin antremanları, atıyorum biri hız diğeri şut olacak. ikisi de şut olutsa şut daha hızlı gelişmiyor ;)

Ben de şuan sadece yetenek alıp +5 olarak birine yerleştiriyorum.Stoch 92 oldu,Salih 86 oldu.Daha bir sürü puanlar var.Biriktiriyorum.

• quote:

quote:

quote:

İnanmayın Fotoşok.

Ben de şuan sadece yetenek alıp +5 olarak birine yerleştiriyorum.Stoch 92 oldu,Salih 86 oldu.Daha bir sürü puanlar var.Biriktiriyorum.

puanların hızlı artmasını istiyorsan maçları kendin yapmalısın, eğer maçları bilgisayara yaptırırsan gp vermiyor. ben gpleri kullanmayı ilk keşfettiğimde +10.000 gp vardı :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

İnanmayın Fotoşok.

puanların hızlı artmasını istiyorsan maçları kendin yapmalısın, eğer maçları bilgisayara yaptırırsan gp vermiyor. ben gpleri kullanmayı ilk keşfettiğimde +10.000 gp vardı :D

Hep kendim yapıyorum zaten.Şuan 4.sıradayım zaten.

• http://k1306.hizliresim.com/1b/u/plwcz.png bu fotoda english ligi yaziyor gsyi ingiltere ligine nasıl getiriyorsun ? :S:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel kadro dostum :)

Ben de Ana Lig'de Manchester City ile 4 sezondur oynuyorum. Takımın kemik kadrosuna ilave olarak sadece Falcao ve Neymar'ı aldım. 3 sezon sonunda Falcao 107 olurken Aguero da 109'a ulaştı. Her ne kadar oyuncularımın hepsi gelişse de seninkine bakınca benimkilerin çok daha yavaş geliştiğini görüyorum. Nasıl oluyor bu iş, formülü ne?
  • @hepsen master league hesap açarken yönlendiriyor zaten. ama pes 10daki gibi bi lige atıyorum hem barça hem manu hem gs hem bayern falan atamıyosun(atılıyosa da ben bilmiyorum) hazır olan lige kendi takımını yerleştiriyosun.

@Firatdemir aslında net bir formül falan yok. gördüğün gibi yıl 2040 küsür o fotoda :D sonra üstte de anlattım ben genç oyuncularıdan 80+ avg. olanları alıyorum 16-17-18 yaşlarındayken. sonra kiralıyorm ya da kendim formları yüksek oldupu zaman oynatıyorum. 25-28e kadar çok hızlı gelişiyo zaten. ama atıyorum baktım 20 yaşında olduğunda daha 90 olamadı satıyorum. öyle yani başka bir formül bilmiyorum :)
  • Yabanci sinirina takilmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen gelişiyolar ya zevki kaçıyor.
  • Kalecini değiştir Perin iyidir
  • Kaleci olarak doni yi al veya küçük bir ihtimal ama casillas da olabilir ve aşağıdaki önerdiğim oyuncuları alabilirsin andre ayew=marsilya,podolski ve van persie=arsenal (north london),malgani(maradona)=klasik arjantin,pirlo=juventus,miroslav klose=lazio ve diego lugano=psg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.