Şimdi Ara

pes2016 hakkinda (ps3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar hayirli aksamlar. Bir konuda yardim lazim. Soruna gelirsek;

Oyunda mac esnasinda kasma,yavaslama mevcut. Orta saha,top surme yada sut cekmede sorun yok ama rakip ceza sahasinda adamlar sanki uzay boslugunda oynuyormus gibi bir yavaslama soz konusu.Hani adam topa dogru gitmekle gitmemek arasinda resmen.Sutu cekiyor ama resmen agir cekim gibi.Yorgunluktan olabilir dedim ama ayni adam orta sahada canavar gibi.Hos yari yorgun adamda ayni sekilde hareket ediyor.Bu olay ayni sekilde benim ceza sahamdada ayni.Simdi bu oyunun bugumu yoksa yorgunluk ozelligimi?

-Interneti kapattim
    -Ps ayarlarinda 720p yaptim
    -13,14,15 hic birinde kasma yoktu
    -Oyun orjinal makina kirik degil

Varmi yorumunuz yada tavsiyeniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sorunu yasayan bir vatandas yokmudur ? Sorunu guncelleyeyim bari.Googleda bir kac yerde hdd ye format atin demisler bir ise yararmi bunu yapmak ? Bu arada macin tamaminda olmuyor bu agirlasma genelde kalabalik pozisyonlarda oluyor. Son olarak;
    -makinayi etrafi komple acik bir yere koydum hava alsin diye
    -tozdan arindirmaya calistim elimden geldigince
    -hafizadaki herseyi sildim zaten hafiza 120gb sildiklerim 30gb etmiyor

edit: unutmadan benim sorunum takilma yada donma degil tam anlamiyla mac esnasinda hareketlerdr agirlasma oluyor ama menu gecislerinde bir kasmada soz konusu tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 11 Şubat 2016; 9:43:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.