Şimdi Ara

Pesçiyim Artık Fifaya Başladım ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Fifa 12'nin PES 13'den daha iyi olduğu bir dünyada yaşıyoruz

Elimde fifa 12 var oyuna kötü demiyorum ama bu yoruma pes artık diyorum ufacık bı demo ile bu yoruma pes yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demo'dan herhangi bir hükme varmanın yanlış olduğunu düşünüyorum, ta ki Fifa demosu gelene kadar. Yine de yeni sezon PES FIFA kadar başarılı olamayacak gibi görüyorum aradaki fark bir hayli açık.

Yeniden_aktarım02
     Pesçiyim Artık Fifaya Başladım !
     Pesçiyim Artık Fifaya Başladım !
  • Fifa 12 bu güne kadar yapılmış en iyi ve üstünde en çok ugraşılmış serisidir bence hatta geçenlerde DİSCOVERY de mega yapılar atlı programda fifa 12 yı ele almışlar ve bir belgesel cekmışler adamlar gerçekten 2 yıl ugraşmışlar yenı carpma motoru ve defans yapısı ıle ve bunu fıyafa 12 ye aktarmak ıcın. eger başlıcaksan fifa 12 den başla cunku artık bundan sonra cıkan fıfa lar fıfa 12 nın yapısını kullanıcak fifa 13 un cıkmasına ortalama 2 ay var senın ıcın en azından bır alıştırma olmuş olur..
  • Fifa 12 derim fifa 11 çok geri kaldı 12 ye göre bariz farkalr var. Ben fifa 13 bekliyorum çünkü eksiklikler tamamlanınca 10 yıldızlık harika bir oyun olacak fifa 13.
  • Doğru yolu bulmuşsun kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Bu konuda birşey var..

Fanboyluk
  • Abartın abartın.Bu kadar kesin konuşmak saçmalamaktan başka birşey değil.PES 10 zamanında ne deniliyordu.FİFA artık bitti herkes PES oynayacak farkı açar gider PES vs.Ama şimdi işler değişti.Seneye yine değişebilir.
  • Sonunda gerçek futbol deneyimi yaşayacaksınız.
  • Bence fifa 11 oyna çünkü fifa 12 cidden rezalet aynı pes 10'dan sonra pes 11 gibi. fifa 12'de momentum diye bir olay var tamam gerçekçilik güzel birşeyde oyunda ayarını tutturamamışlar fifa 11 iyidir candır canandır. momentum ne aga? dersen. mesela sen 2 farkla öndesin ama rakip 1 gol attı 2-1 oldu senin oyuncuların saçmalamaya başlıyor adeta 2.golü yemeye çalışıyor değişik ve sinir bozucu birşey ben bu olay yüzünden 3-1 öndeyken 3-3 berabere kaldım ve bi üst lige çıkamadım online'da
  • İsabet olur. PES 13 demosunu indirip oynadım. Bu sene de bi cacık olmaz. FIFA 12'den başlamanı tavsiye ederim herkesin dediği gibi alışman lazım defans sistemine.
  • Doğru yolu bulmussun
  • @Oziko sana katılıyorum kesinlikle

Evet bakalım alışabilecek miyim
  • Biraz daha bekle Fifa13 al
  • aslında fifa 12 veya fifa 13 almayı düşünmüyorum .

Bence Fifa için Fifa 11 iyi bir başlangıç olur hem online serverlarda aktif durumda.
  • Fifa 11 in online serverleri yakında kapanır 12 Al derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa 10 da olduğu gibi Fifa 12 çıkınca Fifa 10 kapattılar .

Şimdi Fifa 13 çıkınca Fifa 11 i kapatırlar
  • takas yada 2.el bi fifa 12 al keyfine bak
  • Fifa 11 in demosuna bi baktım gözlerim şöyle

Öncelikle Pes Daha Akıcı ve dinamik bir oynayışa sahip

Pes te lisans sorunları devam ederken Fifa da ise türkiye ligi bile var Bence fifa nın tek artısı bu ki fifa 12 de kaldırılmış

Ayrıca Pes de Türkçe dil seçeneğide mevcut .

Pes te grafikler koşular vb. olaylar daha gerçekci gibi geldi . Fifa da son savunma oyuncusuyla sürüne sürüne kaleye gidiyosun .

Peste böyle bir sorun yok . Mücadeleler daha gerçekci . Adam düşüyor afallıyor vb.

Ben Pes 12 ye devam gençler ama Fifa yı bir ara alıp denerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkswagen99 -- 31 Temmuz 2012; 15:35:21 >

• sakın pes oynarken fifaya geçme afallarsın bir sene ara ver öyle geç fifaya iki oyununda elinde bulunmasın kafan karşıyır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanK.

Bence fifa 11 oyna çünkü fifa 12 cidden rezalet aynı pes 10'dan sonra pes 11 gibi. fifa 12'de momentum diye bir olay var tamam gerçekçilik güzel birşeyde oyunda ayarını tutturamamışlar fifa 11 iyidir candır canandır. momentum ne aga? dersen. mesela sen 2 farkla öndesin ama rakip 1 gol attı 2-1 oldu senin oyuncuların saçmalamaya başlıyor adeta 2.golü yemeye çalışıyor değişik ve sinir bozucu birşey ben bu olay yüzünden 3-1 öndeyken 3-3 berabere kaldım ve bi üst lige çıkamadım online'da

momentum saçma degil reelistik olmuş ama biraz abartmış olabilirler şaşırma derecesini.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.