Şimdi Ara

PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı 04.09.2013 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
5
Favori
260.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba stadyumları nasıl ekliyoruz yamaya ? Kendi yönlendirmesinden denedim ama muhakkak bir yerlerde yanlış yaptım... ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

quote:

Orijinalden alıntı: ~SeBi~

Yorumları okumadım bu sebeple aynı şeyler paylaşıldıysa kirlik için kusuruma bakmayın.

Şu reklamlı url'ler sizlere ne kazandırıyor bilmiyorum ama virüs uyarısının tek sebebi onlar. Açılır açılmaz dosya yüklemeye çalışması sebebiyle virüs programları hata veriyor ve sayfayı açmıyor.

İnsanlara faydanız dokunacaksa BENCE direkt link verin. Bu linkleri indirmek için o sitelere girip sonra bilgisayarlarına format atmak zorunda kalanlar var. İki kuruş için ailenizin kulaklarını çınlatmayın.

birincisi kısaltma sitelerine hergün binlerce kişi tıklayıp dosyalara erişiyor.bu sana burda karşına çıkmasa bile farklı bir yerde karşına çıkar. ikincisi kesinlikle virüs torajan gibi şeyler kısaltma sitesinde asla bulunmazlar. erişilmek istenen dosyayı bilemem ama benim paylaştığım dosya kesinlikle temizdir. gönül rahatlığı ile indirebilirsin. üçüncüsü konuyu 2-3 senedir güncel tutuyorum. faydası oluyormuş demekki. kısaltma sitesine girip pc ye format atan kişiler kimmiş merak ettim. sonuncusu eğer linke tıkladıktan sonra dosyayı indirip işini gördüyse bunun üzerine bide hakaret ettiysen, bilki kulakları çınlayayan senin ailendir.

Özellikle neden bahsettiğimi BİLMEZDEN GELEREK yapılmış bir yorum. Yazdığım şeyi okuyup ANLAMADIĞIN için beni hakaretle suçlaman ise algının ne yönde çalıştığının ispatı.

• Oyunu silmeden önce kullanıyordum, oyunu tekrar yüklüyorum şimdi. Torrent olarakta indirdim 5.1'i. Ellerinize sağlık.
  • arkadaşlar yamayı hazırlayan arkadaşların emeğine sağlık gerçekten 10 numara olmuş birde yamayı yükledikten sonra oyunun oynanış kalitesi bile değişti.
  • Hocam 6.0 çıkmış. Torrentini bekliyoruz.
  • PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı indirme linkleri ve Tek Link ilk mesaja eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

PESEdit 2013 Patch 6.0 çıktı indirme linkleri ve Tek Link ilk mesaja eklendi.

Torrent ne zaman eklenicek hocam ?
  • 6.0 torrent bekliyoruz hocam
  • Hocam PS3 için çıkmadı mı, oyunda göremiyorum güncelleme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobbyfixe

Hocam PS3 için çıkmadı mı, oyunda göremiyorum güncelleme..

Abi 23.23.23 nasıl tutturdun ya
  • Torrent bekliyoruz.
  • bende yama'nın 5.1'i mevcut bunu yüklemek için bir öncekini silmem gerekiyor mu acaba, nasıl bir yol izleyeceğim yardımcı olursanız sevinirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fıçı

quote:

Orijinalden alıntı: bobbyfixe

Hocam PS3 için çıkmadı mı, oyunda göremiyorum güncelleme..

Abi 23.23.23 nasıl tutturdun ya

Sen söyleyince farkettim
  • eline sağlık.. torrenti bekliyoruz
  • PESEdit 2013 Patch 6.0 torrent link ilk mesaja eklendi.
  • Bir iki takım daha ekleselerdi keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erhan Abi Ben Batuhan Bende İndirsemmi Yoksa PES 2014 Beklesemmi?
  • Erhan Abi Ben Batu PES 2013 indirip Bu Pacht i İndiriyimmi Yoksa PES 2014 u Beklimmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: toromanoglu41

Erhan Abi Ben Batu PES 2013 indirip Bu Pacht i İndiriyimmi Yoksa PES 2014 u Beklimmi?

batu 25-30 eylül gibi pes 14 çıkıyor. az kaldı beklemen mantıklı. :)
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.