Şimdi Ara

Pesgalaxy 2015 Patch 5.00 + 5.01 FIX çıktı 08.09.2015 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
16.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler. Süper lig yok dimi _? Switch olarakta seçeneklerde yok sanırım bu yamada ?
  • patch isteyenlere pte patch'i öneririm, pesgalaxy özellikle online'da son derece sorunlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skom

patch isteyenlere pte patch'i öneririm, pesgalaxy özellikle online'da son derece sorunlu.

Pes edit patch e en yakın hangisi sizce söylediğiniz mi yoksa bu yama mı ? Malum pesedit bu sene yama yapmıyor.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

quote:

Orijinalden alıntı: skom

patch isteyenlere pte patch'i öneririm, pesgalaxy özellikle online'da son derece sorunlu.

Pes edit patch e en yakın hangisi sizce söylediğiniz mi yoksa bu yama mı ? Malum pesedit bu sene yama yapmıyor.!

bence pte hocam,sorunsuz,işini yapan bir yama.
  • Pesgalaxy 2015 Patch 3.01 fıx çıktı torrent link ilk mesaja eklendi.
  • 3.01 kullanıyorum fakat yüz ve saçları yama dahilinde olan oyuncuları düzenleyemiyorum bu konuda, genel bir sorun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yama iyi güzelde. Olur olmaz zamanlarda masaüstüne atma sorunu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emeğine sağlık.teşekkür ederim
  • Pesgalaxy 2015 Patch 4.0 çıktı indirme linki ilk mesaja eklendi.
  • bu sene çıkan oyunu oynamıyorum hele şu grafikleri gördükçe ana avrat sövüyorum konamiye. emek sıfır oyunda pc oyuncularına resmen şerefsizlik yaptı konami lan bu oyuna para veren varmı merak ediyorum. şu çimler nedir öyle ya ? bildiğin asfalt döküp yeşile boyamış adamlar. ne güzel taktik ekranı varken ufak tefek geliştirmeler yerine gitmiş güzel olan taktik ekranınında ağzına koymuşlar. bir oyun nasıl berbat edilir nasıl içine edilir dersi verilmiş pes 2015'te. fifa zaten oynamıyorum odunsu topçular yüzünden robot gibi adamlar. ha onun dışında fifa pesten her konuda fersah fersah önde orası ayrı.
  • Pesgalaxy 2015 4.00 patchin installer kurarken resimdeki hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz.

Pesgalaxy 2015 Patch 5.00 + 5.01 FIX çıktı 08.09.2015

• oyunun full sürüm reoladed olduğundan emin olun. ilk dlc 4.0 kurun. üzerine de patchi kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

oyunun full sürüm reoladed olduğundan emin olun. ilk dlc 4.0 kurun. üzerine de patchi kurun.

Oyun reoladed sürümü sıfırdan kurdum önce dediğiniz gibi dlc 4 ü kurdum ama resimdeki hatayı kuruyor neyse akşam tekrar denerim.
  • Pesgalaxy 2015 Patch 4.1 çıktı torrent link ilk mesaja eklendi.
  • arkadaşlar ben 4.01 kullanıyorum direk 4.01 kurdum herşey sorunsuz sadece almanya 2.lig seçecekken hata veriyor save edit.bin yolunun bir kısmı bulunamıyor diyo yardımcı olurmusunuz ricaetsem?
  • kimse yardım etmeyecek mi?
  • ilk dlc 4.00 yi ardınan patchi kurman gerekli.
  • valla defalarca kaldırıp yeniden kurdum nette de aradım bulmadım switch ten bundesliga 2.lig secerken hata veriyor save/EDIT.bin yolunun bir kısmı bulunamıyor diye bi hata alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha_3

valla defalarca kaldırıp yeniden kurdum nette de aradım bulmadım switch ten bundesliga 2.lig secerken hata veriyor save/EDIT.bin yolunun bir kısmı bulunamıyor diye bi hata alıyorum

bide switch.exe yi yönetici olarak çalıştırıp öyle deneyin.
  • yok ne yaparsam yapayım olmuyor bu sorunu başka biyerde de bulmadım neden kaynaklanabilir save edit.bin dosyasındamı bi problem var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.