Şimdi Ara

Pet Hakkında Herşey/peti türkçe konuşturma ve 20 lvlde şekil değiştirme eklendi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
1
Favori
145.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolason
  • cok yararlı bir yazı
  • yaw nerden çikti bu petler
  • XXxxFeneriumxxXX Gerçekten çok teşekkürler bütün sayfaları okudum içerisinde merak ettİğim her şey var diyemiycem çünkü konunun açılmasının üzerinden 1 sene geçmesine rağmen hala silah takı vs. Nin nası alınacağı hakkında bilgi çıkmamış bu konuyuda çözümlerseniz çok harika bir konu olucak ama her şeye rağmen EMEĞE SAYGI…
  • Arkadaşlar şimdi daha önce parayla pet almıştım.Pet görevini yapmadım.şimdi pusdan pet oto kutu toplama kağıdını aldım ama kullanamıyorum.pet görevimi yapmamı istiyor.ama bug var sanırım 10 bandicot kes diyor kesiyorum kabul etmiyor birde altında ybir görev dahavar ama hiç birşey yazmıyor bir sorun var orda ne yapıcam anlamadım.Görevimi yapmadan oto kutu toplamayı kullanamıyorum.
  • sadece premıum'lular mı kullanıyo çok saçma olmuş yaa
    ben aldığım peti satmayamı çalışcam şimdi
  • Eski bir konuyu hortlattık ama ben de en son 2009 da oynamıştım. 3-4 sene sonra Morodonda bi dolaşayım dedim. oyun çok değişmiş en çok ta petsiz olması canımı sıktı. Bilen varmı ? Premiyumlulara da mı vermiyorlar. Sırf pet için premium almak isterim..
  • konuyu hortlatmışlar
  • tekrar bne hortlatayım oto atak yaptırmak mümkün değil sanırım yani ben atak yaparken oda oto yaparmı?
  • shop price işi olmuyo kardes. Shop price yanında bosluk war ama bişi yazılmıyo.
  • Yuh 7 sene önce açtığım başlığı hortlatmışsınız tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu kirliliği olmaması adına bir hort da benden gelsin beyler, görev ile yumurta alıyoruz ilk etapta hayvanımız oldu diyelim sattım yada çöpe gitti yeni yumurtayı alabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red___

Yuh 7 sene önce açtığım başlığı hortlatmışsınız tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: SamuelColt

Konu kirliliği olmaması adına bir hort da benden gelsin beyler, görev ile yumurta alıyoruz ilk etapta hayvanımız oldu diyelim sattım yada çöpe gitti yeni yumurtayı alabiliyormuyuz ?

Konuyu açan kişi olarak 9 yıl sonra cevap vermek isterim ki yeni yumurta alamazsın ancak yan charından yeni bir pet çıkarıp bütün charlarda kullanabilirsin. Benim hatırladığım böyle en azından.
  • Red___ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler cevap için Sizi 9 yıl sonrada burada görmek çok güzel
  • 9 yıldır aynı oyun olduğu için rehber güncelliğini koruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red___

quote:

Orijinalden alıntı: SamuelColt

Konu kirliliği olmaması adına bir hort da benden gelsin beyler, görev ile yumurta alıyoruz ilk etapta hayvanımız oldu diyelim sattım yada çöpe gitti yeni yumurtayı alabiliyormuyuz ?

Konuyu açan kişi olarak 9 yıl sonra cevap vermek isterim ki yeni yumurta alamazsın ancak yan charından yeni bir pet çıkarıp bütün charlarda kullanabilirsin. Benim hatırladığım böyle en azından.

Vay be duygulandırdın hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

9 yıldır aynı oyun olduğu için rehber güncelliğini koruyor

premiumsuz pet çıkıyor artık yeni geldiğinde çıkmıyordu
  • görev itemlerini kaybettim tekrar nerden alabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.