1_ Bu Pet Ne İşe Yarıyor Bize Ne Gibi Bir Faydası Var...
2_ Ben Kendi Charımı Kasamıorum Bide Bununla Mı Uğraşcam...
3_ Ben Kasarken Oda Kendini Kasıyormu...
4_ Ardream Cz Vb PvP Alanlarınada Gircekmi...
- Eğer Girerse Berbat Olur... 1vs1 Olur 2vs2
5_ Her Karakterin Aynı Özelliğinimi Taşıyor...
- Yani Priestinki Heal Yapıyormu...
6_ Bu Ölüyormu...
7_ Sen Town Atınca Atıyormu...
ne bilem ben yaw bende yeni basladım betaya:D
beyler peki bu kaç lwlde alınıyor
10 lvl %33
quote:
Orjinalden alıntı: attila_khan
quote:
Orjinalden alıntı: xXxsmallman1905xXx
ya cok sacma sılkroad gıbı ezık oyun olmaya baslamadan kaldırsın bu pet olayını k2
silkroad gibi EZİK oyun demıssın. tamam oyunun kontrolleri kolay degil ama herseyinde bi guzellık oldugu kesin. skillerdeki enfes hareketler goruntudeki kalite v.s. v.s ama ko da ise 3 skillin animasyonu aynı ve daha benzer bi suru sey tamam sro ile ko yu bir tutamayız sen o oyunu oynamıssındır tutunamadıgın icin ona *** atmaya hakkn yok. neyse konu amacından sapmasın
çalıntıda olsa emegine saglk dostm
sro ezik bir oyun deildir bence ve knight tan daha cabuk bug ları cozdukleri kesin(en hızlı cozulen buglar dahil knight taki) bunun yanında sro nun goruntusu (arkadasımında dediği gibi) gercekten güzeldir ve bu pet olayına olumlu bakıyorum.eğer knigth sro kadar iyileşirse, gercekten ustune oyun tanımam derim(bunun olabilmesi imkansıza yakın gözüküor) benden yorum bu umarım sizin yorumlarınızda eksiklerimi tamamlar
ya bu oyunu saçma yapıyorlar ya bu kadarınada pes atık item kiralama pet bilmemne derken bu oyunu saçma yaptılar tebrikler
Ben pet olayını çok sevdim gerisi yalan. Vs bile yapsalar en fazla kaç vuracak ki zavallılar.
bu petler sağlam vuruyomu?
200 wuruo benimki lycana 18 lvl
quote:
Orjinalden alıntı: Dreamteam
bu petler sağlam vuruyomu?
Eğer sağlam vurursa kötü olur bence fakat skilleri falan var az da vurmazlar. Hayvanları birbiriyle kapıştırsak gerçekten çok zevkli olur. Bir gerçek daha var hayvanı Alt + 1 Alt + 2 Alt + 3, kısacası Alt'a basılı tutarak skillerini kullanıyoruz. Hayvanlarıda biz kapıştırıyoruz. Ve bence hayvana komut verdiğimizde ona göre davranacak. Örn. Durması için gereken komudu devreye soktuğumuz da biz nereye gidersek gidelim o belirttiğimiz yerde duracak. Hareket etmesini istediğimiz zamanda edecek. Fakat hayvanla aramızda fazla mesafe varsa yanımıza uzaktan çağırmak yada Tp lemek gibi bir fonksiyon olmalı diye düşünüyorum.
aynen erden cıktıysa sacma sapan bisi oldu knight
walla ben cok sevdim sizi bilmem yorumlari eksik etmeyin pls
kutu toplama gibi bi komut verilebiliyo mu bunlara
quote:
Orjinalden alıntı: muyatr
senn charda civciv mi var banamı öle geldi
[ç]aldığı forumda japkodan çekilmiş sslerde bunlar ondan o civciv
Hep bi köpek istemişsinde, bu cisim köpeğe benzemiyo
ya bu petin canı nasıl doluyo süt vs. demeyin dolmuyo iciriyorum yine aynı canı atak kestiriyorum anca ole duruyo bide bu pet oto atak yapabiliyomu ben dalmasam o dalsa?
öle demeyin 1 lvl charı kasarken 20lvl bi pet çok lazım oluyo pet kalsın benim hoşuma gitti ama item kiralamanın gelmesini istemiyorum parsı olanlar yırtacak parası olmayanlar ezük itemlerle dolaşcak
quote:
Orjinalden alıntı: MoonRises4You
1_ Bu Pet Ne İşe Yarıyor Bize Ne Gibi Bir Faydası Var...
2_ Ben Kendi Charımı Kasamıorum Bide Bununla Mı Uğraşcam...
3_ Ben Kasarken Oda Kendini Kasıyormu...
4_ Ardream Cz Vb PvP Alanlarınada Gircekmi...
- Eğer Girerse Berbat Olur... 1vs1 Olur 2vs2
5_ Her Karakterin Aynı Özelliğinimi Taşıyor...
- Yani Priestinki Heal Yapıyormu...
6_ Bu Ölüyormu...
7_ Sen Town Atınca Atıyormu...
1 - Senin itemlerini taşıyabiliyor.. Senin gibi attack yapabiliyor ( senin gibi derken attack yapabiliyor sadece ) Beslenebiliyor..
2- Ama zevKLi ..
3- Sen eğer ona saldırmasını söylersen saldırıyor yoksa saldırmıyor..
4- Giremiyor..
5- Bu konuda bilgim yok ama sanmıyorum..
6- evet ..
7- evet ..
İtem Kiralama Çok Saçma Ama Petler Güzel Yaf Atıl Kurt-----> Hırrrr
pembe pembe bi şeye benzemiyo ya ben almam
Super bisi bence yaa
ya bu beni takip etmiobilen varsa yazsın surdan beyler