ya domuz hiç karizmatik değil ya. başka birşey olmaz mı bu pet. daha ağır görüntülü daha yırtıcı birşey. kurt falan gibi olsa ii olurdu
ya kardeşim ayıp ya wallaha ayıp Knight Online Ekibini Kınıyorum bu konuda bu resmen SkilRoad Online adlı oyundan çalıntı isterseniz silk road bölümüne girip ordaki resimlere bakabilirsiniz.
ticket atalım ne bu böyle ya yok madalyonmus yok petmiş yok item kiralamaymıs ne bu iş ya hadi hacklendik dielim adam yıllarca kastıgımz np ile madalyon ala ala bitirir çogu kişi bu yenilikler yüzünden oyunu bırakır basta ben
mesela rogueyız lf yaptık bu pet o hıza erişecek mi erişemesse bide onun gelmesinimi beklicez
Ne biçim ön yargılısınız .
İstemeyen peti alma görevini yapmaz herkez böyle diyo ama bütün böyle diyenlerin hepsi alıcak pet her türlü iddasına warım
pet nefessiz kalır lan o hıza yetişmek içinBide kalp krizi geçirip ölüomuş
quote:
Orjinalden alıntı: MoonRises4You
1_ Bu Pet Ne İşe Yarıyor Bize Ne Gibi Bir Faydası Var...
2_ Ben Kendi Charımı Kasamıorum Bide Bununla Mı Uğraşcam...
3_ Ben Kasarken Oda Kendini Kasıyormu...
4_ Ardream Cz Vb PvP Alanlarınada Gircekmi...
- Eğer Girerse Berbat Olur... 1vs1 Olur 2vs2
5_ Her Karakterin Aynı Özelliğinimi Taşıyor...
- Yani Priestinki Heal Yapıyormu...
6_ Bu Ölüyormu...
7_ Sen Town Atınca Atıyormu...
1- Yanında Dolaşıor Seninle birlikte Damage vuruor 40 lvl dan sonra kecoon bandicoot felan filan oluyor işte bildiğin yaratık ( hp si sağlam )
2-eet haklısın çünkü pet ler exp çalıor mesela normalde 5000 exp alıosun pet i çıkarınca 4500 4500 gelmeye başlicak
3-Onun exp alması için yaratığı belli bir damage vurması lazım vurduğu kadar exp alıyor die biliorum...
4-No No.... Pet leri PvP cz Ardream da çıkarabilion ama saldıramıyon öle dolaşıo işte... ( başkalarıda saldıramıo senin pete :D )
5- Hayır pet lvl atladıkça kendi özel skillerini alıyor..
6-Ölüyo Heralde!!
7- Ewt town atınca weya mage seni tp edince seninle birlikte gelior...
Bu arada Konu bence
/>
quote:
Orjinalden alıntı: XXxxFeneriumxxXX
quote:
Orjinalden alıntı: DeSiGnAyR
quote:
Orjinalden alıntı: YerLi_PLaka34
Silk road gibi oldu oyun iyice
bencede k2'ye herkezde pet var. bunun kesinlikle kalkması lazım
İİ OLDU BENCE HEP Bİ KÖPEGİM OLSUN İSTEMİSİMDİR
buney yaf ben knight online oynuyoruz sanıordumm bu knight onlinemi simdi *
kutu toplayacaksa msn koxpcular yaşadı. toplamayacaksa çok gerekli bi şey deil gibi. deneyelim görelim. item kiralama bence güzel bi uygulama. milletin elinde üstünde yanar döner itemler var partylere rahat giriyorlar. böylelikle parası olan item kiralar mis gibi hayatı olur.
Benim için sorun deil pet met almayacağım
ya bu oyunu nerden indirdiniz
solermsiniz
silk road ı hiç sevmedim onun gibi olursa bırakırım bu oyunu
sen şu anda oyunda mısn?
Merak edenler icin söyle bir paylasimda bulunayim;