Şimdi Ara

Petek ve Kombi için Ortalama Fiyat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar izmir de yeni ev aldım. ev yeni tadilata girmiş. Petek için tesisat boruları çekili. ihtiyacım olan petekler, kombi ve doğalgaz tesisatı.

85 metre kare evin tamamı. pencereler plastik doğrama+ısı cam

ölçümüme göre 10 metre petek ve 50*100 cm gibi bir havlupan ihtiyacım olacak

uygun bir kombi, petekler ve 10 metre gibi bir doğalgaz tesisat ı ne kadara mal olur?

gereksiz bir konu olarak görüldüğünde silebilirsiniz...

şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wh00ps -- 24 Nisan 2013; 14:25:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wh00ps

Arkadaşlar izmir de yeni ev aldım. ev yeni tadilata girmiş. Petek için tesisat boruları çekili. ihtiyacım olan petekler, kombi ve doğalgaz tesisatı.

uygun bir kombi, petekler ve 10 metre gibi bir doğalgaz tesisat ı ne kadara mal olur?

şimdiden teşekkürler

85m2 ısıtılacak net alan varsa bu alan için 10metre radyatör metrajı fazla değilmi?
    hangi şehirdesiniz? binada yalıtım varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

quote:

Arkadaşlar izmir de yeni ev aldım. ev yeni tadilata girmiş. Petek için tesisat boruları çekili. ihtiyacım olan petekler, kombi ve doğalgaz tesisatı.

şimdiden teşekkürler

85m2 ısıtılacak net alan varsa bu alan için 10metre radyatör metrajı fazla değilmi?
    hangi şehirdesiniz? binada yalıtım varmı ?

izmirdeyim. binada siding kaplama var her cam önü en fazla her petekte en fazla 5-10 cm fazlalık var

• quote:

izmirdeyim. binada siding kaplama var her cam önü en fazla her petekte en fazla 5-10 cm fazlalık var

eviniz yalıtımlı yine dediğim gibi 85m2 alan için 10 metre radyatör bana fazla geldi

evde ısıtılacak net alan kaç m2? balkon hariç bütün odaların mutfak,banyo,koridor,hol dahil petek boyları ile yazarsanız daha sağlıklı değerlendirme yapılır
    örnek: oturma odası 12m2 petek boyu 100cm kuzey cephe gibi yazarsanız daha net değerlendirme yapabiliriz

bende izmirdeyim.mutlaka premix yoğuşmalı kombi alın ve radyatör markasında en iyiler: dd plus,vairad ve airfel'dir,yazdığım her 3 markada çinko fosfat kaplama ve kataforez boya teknolojisi vardır.yani uzun vadede korozyona karşı dayanıklıdır
    dd plus'ta metre başına genelde 160lira yazarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 24 Nisan 2013; 14:54:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.