Şimdi Ara

Peteklerin altları ısınmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arkadasım sorununu görmeden yorum yapmak nokta atısı yapmak zor ama bu sorun genlesme tankı havasından,pislik tutucu tıkanıklığından,ters bağlantıdan,tesisat kirliliğinden olur.Kombine yakın petekleri yani iyi ısınan peteklerin üstteki vanalarını biraz kıs bir dene fark edecekmi tabi bu gecici çözüm tesisatın kirli ise tesisat temizliği yaptırman senin için iyi hem ısınırsın hemde ısındın kadar ödersin tesisat temizliği yaptıracagın zamanda kesinlikle iyi arastır kullancakları kimyasal markasını ..
  • GöktuğAnkara G kullanıcısına yanıt
    En son çare olarak petek temizletmeyi düsünüyorum çünkü çok pahalı ve bukadar parayı yeni taşındığım bir yere vermek istemiyorum ama mecburen yaptıracağım.Cünkü ısınamadığım halde fazla fazla fatura ödüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kombi condens 2500 pompanın yetmemesinden ziyade petek 1.60 cm ama ters bağlantı değil bu geliyor aklıma bide son 4 - 5 gündür havasını da alamıyorum çünkü hava almak için çevirince o kısım komple dönüyor acaba son petek o hava mı var içinde bilemiyorum da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yosungözlü Y kullanıcısına yanıt
    hocam sorunun hava kaynaklı olduğunu düşünüyorsan bir elinle beyaz kisimi tut anahtarla sadece vidayi çevirmeye çalış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.