|
Bildirim
aha engellenecek bir troll daha. hadi yavrucum sen git bahçelinin bugun yaptıgı acıklamaya alkıs tutup makarnanı yemeye devam et
|
Bütün dev markalar teek teek gidiyor ülkeden.. Adım adım afganistan pakistan oluyoruz
|
demliler miting yapıp şehy saidin başına gelenler türklerin başına gelecek diyor. yanında özgür özel dümdüz duruyor hiç bişey demeden. alkışladınmı onları. birinin şerefini sorgulayacaksak önce kendi şerefinden emin ol
|
ahaha bu nasıl bir trol la hristiyan ülke firmaları mı, kullandığı telefondan internete işlemciye hepsi hristiyan firmalar, ayrıca terör ile haberin ya da alıntıladığın postun ne alakası var bu nasıl bir iq
|
Ingilizler Avustralya ya satmış bizlik bisey yok.
|
pekeke teröründense afganistan çok daha iyidir
Ayrıca petrol ve doğalgazı sen satarsan sen büyük firma olursun Sana köleliği razı gören hristiyan ülke firmalarına tapınmaktansa bu ambargolar neden uygulanıyor sorgula bence. Venezüella , ırak , gazze kıyıları , akdeniz , iran hatta suriye de trilyonlarca dolarlık petrol var. DEMOKRATİK KONGO CUMHURİYETİ ve 7 kız kardeş belgeselini seyretmen de fayda var. Ev zencisi olmayın !!! |
bu forum harbi trol dolu. özel bir yabancı şirket satılıyor onlarda operasyon yapıyor. değişime gidiyor.kapatıyor vs. buna rahatsız olanlar var. ülkemizin neden gelişmediğini şu forumda 10 tane konu okuyan akıllı biri 2 saatte çözer
|
|
|
|
|
|
|
|
bp'nin gitmesine üzüldüm. tüketiciye kaliteli ürünleri sunacak firma sayısı azaldı pazarda. 4 büyük vardı şimdi 3 büyük kaldı... |
|
Evime yakın bp vardı sürekli ordan alırdım kötü oldu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Araştırmaya Vitol gurub tan başla |