Şimdi Ara

petrol ofisi active-3 hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

tamamdır hocam bir deneyeyim, benim araç da 1.5dci motor. iyi gelir muhtemelen

• facepunchS F kullanıcısına yanıt

Umarım hocam, izlenimizi paylaşırsınız. Merakla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet34ER

Filtreyi her zaman düzenli olarak değiştirmelisin bu arada dizelde fiyat farkı 1 tl'nin üstünde olabiliyor.Tek depoda filtre masrafın çıkar. Lpg'de bile 60kr fiyat farkı var.

Aracınız ne marka bilmiyorum ama, Clio 3 1.5 DCİ lerin Mazot filtresi 250 TL civarı işçilik hariç. Riski göze alıp abuk subuk yerlerden 3 Kuruş ucuz mazot alıp, sık sık Filtre değiştirdiğiniz zaman, kar mı etmiş oluyorsunuz şimdi???

• kuvars10 K kullanıcısına yanıt
    merhaba, son yakıt alımımı po'dan yaptım, şu an için memnunum bir sorun yok yakıt olarak, biraz daha kullanmam gerek aradaki farkı tam olarak anlayabilmem için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 18 Ekim 2021; 22:10:22 >
  • facepunchS F kullanıcısına yanıt

Ben indirimli almadığım için bu durumla karşılaşmadım ama size hak veriyorum farklı istasyonlarda başıma gelmişti değişik olaylar. Bende de ilk alımımda plaka doğrulamada aynı şeyi söylediler, ben mobil uygulamasından plaka tanımladım ve öde geç sistemine tanımladım sadece po kartımı veriyorum okutuyor ne kadar tutarsa otomatik kartımdan çekiyor, onu beğendim. Şimdilik yakıtı yönünden sıkıntı yaşamadım ama çalışanlar biraz amatör orası doğru. Shell veya opet gibi profesyonel değiller.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme amaçlı iki seferdir active-3 benzin alıyorum. Performansını çok deneyemedim ama menzili daha iyi gibi geldi bana. Başka kullanan var mı ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.