Şimdi Ara

Peugeot 2008 almayı düşünenler. (ocak 2020) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.043
Cevap
117
Favori
953.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durum dediğiniz gibiyse konuşacak bişeyde kalmadı artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hadi hayırlısı diyelim.. Ben de gün içinde telefonla görüşüp, öğrendiklerimi paylaşacağım.

İnşallah beklendiğine değecek bir araç/fiyat olur.
  • Arkadaşlar Merhaba
    ön sipariş formu doldurdum ve İstanbul merkez Peugeot beni aradı özetle bilgileri aktarayım Kesin bilgi araç lansman tanıtımı ve fiyatı Ocak 24 de yapılıyor ve satış aynı gün başlıyor.
    benzinli motor gelecek mi gelmeyecek mi söylemiyorlar araca özel kredi kampanyası olacak mı onuda sordum bununla ilgilide bilgi vermiyorlar size en yakın bayiye yönlendirme yapıyorlar bu bilgiler için son olarak bence kritik olan ne kadar peşinat verebilirsiniz diye soruyorlar anladığım kadarıyla fiyat belirlemek için bu ortalamaları alıp karlılık hesaplamaya çalışıyorlar.
    biraz uzun oldu :) son olarak D segment 508 başlangıc fıyatı 2020 / 235 bin fakat C segment 3008 başlangıc 2020 fiyatı 247 bın cok ılgınc inşallah 2008 makul bir fiyatlama politikası ile gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba merkezin yönlendirdiği bayi beni aradı 24 ocak lansman ve satış bilgisini verdi. Fiyatın da bu tarihte netleşeceğini söyledi. Ortalama olarak 175-215 bin civarında olacağını belirttiler.

• beni de aradılar, ne kadar peşinat verebiliyorsunuz diye sordular, merkez sıfır faizli kredi imkanları yapılacak dedi fakat sonrasında arayan bayi öyle bir kampanya olmayacak dedi, anlamadım, aynı şekilde 24 ocakta satışa başlanacağı bildirildi.
  • Şuan bayilerin kotalarında GT Line benzinli araçlar varmış. Benzinli şuan için yok dediler.
  • Aşağıdan paylaşıma devam
    https://www.facebook.com/groups/1067985010211131/?ref=share

• www.boxerdergisi.com.tr
    Otomobil almak isteyenlere iyi haber! ÖTV indirimi geliyor
    https://www.boxerdergisi.com.tr/otomobil-almak-isteyenlere-iyi-haber-otv-indirimi-geliyor-49639

• quote:

Orijinalden alıntı: SEGHRİ

Şuan bayilerin kotalarında GT Line benzinli araçlar varmış. Benzinli şuan için yok dediler.
    Dizel demek istediniz sanırım :)
  • cmshn kullanıcısına yanıt
    Aynen yanlis oldu. Sadece dizel varmis. Ayrica genel merkez kapora alinmayacak dedi ama bayiler kapora istiyor. Eger vazgecerseniz size ayrilan arac satildiginda kaporalar iade ediliyormus.

Bence bu on siparisteki talebe gore lansman fiyati belirleyecekler.

• Genel merkez aradı:
    24 ocak lansman tarihi, kredi kampanyası hakkında bilgi yok dedi.
    Herhangi bir fiyat belirtmedi.
    Lansman indirimi hakkında ikilemli konuştu.
    Ne kadar peşinat verebileceğimi sordu.Bilgilerimi güncellemek için bu veriyi topladığını söyledi. Kısacası pazar araştırması yapıyorlar.

İstanbul / Kartal Bayi aradı:
    24 Ocak lansman tarihi, fiyat belli değil dedi ve tahminde bulunmadı.
    Kredi kampanyası kesin olur dedi.
    Lansman indirimi hakkında ikilemli konuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchwadorFF -- 8 Ocak 2020; 15:59:33 >
  • Cetaş dizel gtline latın sisteme düştüğü ve onlar içinde tüm kaporaların alındıgı yeni sipariş alamayacaklarını ve fiyat beklentisinin 200-220 bin tl oldugunu söyledi.
    Yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 220 falan az olmuş ya, düz 250 yapsınlar madem.

• Gt line 200+ olursa nal toplarlar. Bayiler nabız yokluyor bence.

• Buarada 2 hafta önce yeni 2008 lerin 2020 yıl sonunda anca geleceğini söyleyen ist-avrupa bayii Baykaralar nasıl olduysa bugün sisteme düşen tüm araçların kaporasının alınıp opsiyonlandığını söyledi içimden çok şey geçirdim sesli düşünsemiydim acaba😁
    (Aynı satış temsilcisiydi)
    Gerçekten sipariş verebilceğim ve yalan dolan konuşmayan bi bayii tanıdığı olan varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talep oluştururken peşinatı yüksek belirtmemek gerek, henüz fiyat oluşturulmamış, havayı kokluyorlarken algıyla fiyatları uçurmaya çalışmamalı. Full donanımı 200 ve üzeri çıkarsa kendi çalar kendi oynar.
  • Bende meraktan sordum 10000 tl kapora istedi bayi ve full donanım için 210000 i geçmez dedi elinde iki fane kaldığını söyledi. Sadece dizel varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igokkaya20 -- 9 Ocak 2020; 7:52:49 >
  • Benzinli
    1.2 Puretech 130 bg 6MT

1.2 Puretech 130 bg EAT8

Arkadaşlar her ikisi de 130 HP....
    Peki 6 MT olan 6 vites mi demek oluyor?
    Ve bir de Bunların TORKu ne kadar?

• 6MT 6 ileri manuel vites demek hocam birde 130 bg ler 230 tork.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.