Şimdi Ara

Peugeot 2008 incelemem (Fotoğraflı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş o gögüs nedir la yeni corollaya laf edenler utansın

hele o teyp allah aşkına abi dokunma diyor şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

full donanımını pazarlıkla düz 70 bine alabiliyor muyuz?

En yakın Peugeot bayisine baş vurun :)

• 70 bine Peugeot alıyoruz
  • Ekim 2013 te 1.6 hdi allureyi 58 bin tlye satıyorlardı, varın siz düşünün
  • Emeğine sağlık hocam.Yalnız o nasıl bir tasarımdır ya insanın arabaya binesi gelmez.
  • Direksiyon ilk basta garip geliyor ancak hafta sonu 2 gun peugeot 208 kullandim. Ilk basta yadirgansa da alisinca cok rahat geliyor. Cok sevdim kucuk direksiyonu inanilmaz rahat geldi ve sevimli geldi. Gostergeleri acisindan onyargiliydim gorusu iyi olmayabilir diye tam aksine gostergelerde cok okunakli cok rahat goruluyor ve onlarda cok hosuma gitti. Acikcasi 1.4 hdi otomatik 208 hakkinda bir inceleme yazisi yazmayi dusundum ama en fazla 100km kullanmisimdir bu da bana inceleme yazisi icin yetersiz geldi ve vazgectim.

• Valla maliyet falan değil bu resmen milleti enayi yerine koymak. Kaskosu zartı zurtu derken 65bin TL'ye alınacak arabanın teybine bakın. Hadi böyle bir şey yapacaksın bari göze hoş görünen özgün bir şey yap. Bildiğim media markt'tan alınan teybi koymuşlar. Beğenmezsen değiştirirsin mantığınada karşıyım ben 65bin TL'ye sıfır araç alacam o kadar borca harca girip üstüne birde teyp alıcam,sanki şahin aldık ona biniyoruz... Neyse Allah sonumuzu hayır etsin başkada bir şey demeye gerek yok.
  • Bu araç B SUV kategorisine dahil sanırım.. B Crossover de olabilir, tam emin değilim. Fakat hangi kategoriye dahil olursa olsun, bu kadar alçak boylu olmamalıydı. Bildiğin binek HB araç yüksekliğinde neredeyse. Bu taraz araçların en büyük farklarından birisi yüksek sürüş pozisyonu ama 2008'de yüksek kokpit yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Bu araç B SUV kategorisine dahil sanırım.. B Crossover de olabilir, tam emin değilim. Fakat hangi kategoriye dahil olursa olsun, bu kadar alçak boylu olmamalıydı. Bildiğin binek HB araç yüksekliğinde neredeyse. Bu taraz araçların en büyük farklarından birisi yüksek sürüş pozisyonu ama 2008'de yüksek kokpit yok maalesef.

O kadar da değil. Yerden yüksek. Yiğidi öldür, hakkını yeme demişler :)

• 60 bınlık arabada o gösterge ve teyp ılk aracım olan Reno Europa 19 u hatırlattı bana teybı Clarıon du aynısı gıbı yazık Pejoya son yıllarda sırketın zarar etmesı normal bencede yenı 308 yaptın mübarek neden 16 valf motor koymadın ha Reno Megane aklı ha Pejo yenı 308 aklı aynı bence hıcbırsey degısmeezyada bız tuketıcıler farkında olmadanda alıyoorsak yenı Megane dedıler gıttım baktım aynı araba makyaj sadece bır ıkı yerınde vardı arabanın fıyatta 75 bın maşallah nereye gıdıyoor bu turkıye yok Edc yok v.s. su bu araçlarda 8 valf Reno 2.d.c.i ünitelerde sadece 16 valfı kullanıyor yok efendım Torku varmış araba düzlükte bıle tıkanıyor hızlanırkene onu kesınlıklee yokluğu hıssettırıyoor bence bellı bır standartı olması lazım derım ben .. Kıa koc gıbı 16 valf c.r.d.i unıte kullanıyor 260 Newton Tork ıle adamlar uzun yıllardırda bole bır oncekı Ceed de crdı aynı unıte de kullandı 16 valfı Turk tuketıcısını nıye aldatıyorsunuz pekı otomobıl firmaları lütfen söyleyın ... ?

• Fiyatı hariç güzel araç
  • Kamasonic teyp harici begendim
  • çok ilgilimi çekti, sabah kendi sitesinde de inceledim..fiyata göre biraz fazla geldi, birde içini hiç beğenemedim. emeğinize sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.