sen al bunu motoruda düşük hem çok az yakar 100 beygir dio lan daha ne olsun, depoya işesen yine gider bu araç okula gider gelirsin kalan parayıda altınla değerlendir mezun olana kadar kar yaparsın
Bu arabayi bu fiyata zor bulursun.. Kmsi biraz fazla gibi görünebilir ama bu araçlarda o km seni korkutmasin... 7 sene önce falan kullanmiştim saglam atak bir arabadir.
gardas öğrenciye araba önereceksiniz bu ne 2000 motor hemde benzinli, peugeot güzelmiş sen bakma her modifiyeli araba gördüklerine apaçi arabası derler bunlar.
@TornadQ ;
Ben seçenekleri önüne serimde sonra bana yardim etmediniz demesin..
Ögrenci adam ya yürüyerek gidicek ya bisiklete binicek yada 1,3 motor arabaya binicek.. Hiç biri olmassa yine otobüs taksi idare edicek..
Bu arada yine soyluyorum o ilandaki 206'dan kimseye hayir gelmez..
apaçiyi geçtim pahalı
bak buda fena deil haa adam baya özenmiş tam öğrenci aracı bunlar, ben şahsen eskişehirde okudum bisikletle gidip geliyordum. bu araç senin işini görür fiyatıda uygun. haa yok ben etrafa hava atacam diyosan orası ayrı gerçi bu arabanında ayrı bir havası var
Bu arabayi bu fiyata zor bulursun.. Kmsi biraz fazla gibi görünebilir ama bu araçlarda o km seni korkutmasin... 7 sene önce falan kullanmiştim saglam atak bir arabadir.
gardas öğrenciye araba önereceksiniz bu ne 2000 motor hemde benzinli, peugeot güzelmiş sen bakma her modifiyeli araba gördüklerine apaçi arabası derler bunlar.
Araç follofoş olmuş. Sen konuyu nereye çekiyorsun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme