İyi gunler arkdaslar peugeot 206 modeli aracı hep begenmisimdir diyaznı ve spor goruntusu cok hosuma gitmistir
Bana en makul olan 2002 ustu 206 hdi modeli... amacım hız yapmak degil az yaksınyeter:)) cunku universite ogrencisiyim 15.500 e kadar bi butcem var
kendi ilimde arastırıyorum ve sahibinden.comdan aracları buldum linkini vericem biri 165binde digeri 118 bide olması lazım bana gorusleriniz cok onemli ileride satabilirmiyim ne arızası cıkar parcaları pahalımı gibi sorular aklıma takılıyor simdiden tesekkur ederim ....
İyi gunler arkdaslar peugeot 206 modeli aracı hep begenmisimdir diyaznı ve spor goruntusu cok hosuma gitmistir
Bana en makul olan 2002 ustu 206 hdi modeli... amacım hız yapmak degil az yaksınyeter:)) cunku universite ogrencisiyim 15.500 e kadar bi butcem var
kendi ilimde arastırıyorum ve sahibinden.comdan aracları buldum linkini vericem biri 165binde digeri 118 bide olması lazım bana gorusleriniz cok onemli ileride satabilirmiyim ne arızası cıkar parcaları pahalımı gibi sorular aklıma takılıyor simdiden tesekkur ederim ....
Bütçenize uygun dizel 206 bulabilirsiniz.Mümkünse 120-140.000'den fazla km yapmışları tercih etmeyin.Arıza çıkarmasa bile ağır bakım gerktirebilir.Çok az yakar ve yedek parçaları ucuzdur.Galerilerden uzak durun.Sahibinden almak daha mantıklı 3-4 parça boya sorun olmaz.Değişeni fazla olmasın yeter.Ağır bakımları yapılmışlardan alırsanız masrafta çıkarmaz
206 hdi 2 yıl kullandım. Aracın en iyi yanı yakıtının çok ekonomik olması. Yalnız kmsi 130-140 bin üstü binilmez arkadaşım. Kanser gibidir, arızalar bunaltır seni. Sınıfındaki dizellere oranla 130bin üstünde turbosu yıpranmaya başlar. Duman atar, enjektörlerde şakırtılar başlar vs vs.
valla bende 206+ hdi var, bildiğim kadarıyla motor aynı, bu arabaya kadar benzine verdiğim paralara lanet olsun... uzun yolda klima açık çok rahat 950-1000km yapıyor, ist şehir içi bi depoyla 800ü görür sanırm, hiç zorlamadm... hayat kurtarıcıdır, cep dostudur;)
yorumlarınız icin tesekkur ederim.piyasada cok zor dusuk kmli arac bulmak daha makul birseyler bakayım ozamn