Şimdi Ara

Peugeot 206 HDI Gazı Görmeme Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2007 model Peugeot 206 HDI'm var,Son 1-2 haftadır aracı ilk çalıştırdığımda gaz pedalına bastığım halde motor dönmüyor,yani araç gaz yemiyor.Bunu arada sırada ve sadece ilk çalıştırma anında yapıyor.
    Gazı bir here gördükten sonra sorun yok.Ben tıkanma var diye düşündüm.
    Son zamanlarda sık başıma geldi ve fırsat bulup servise götürdüğümde yükleme yapılacağı söylendi.
    Bugğn aracımı bıraktım.
    Genellikle dizel araçlarda olduğu ve yüklemeden sonra toparladığı anlatıldı.
    Yükeleme kurtarmaz ise gaz pedalını değiştirilecekmiş.
    Aracın garantisinin bitmesine 6 ay kaldı.Yükleme kalıcı bir çözüm getirir mi?6 ay sonra tekrar olup da gaz pedalının maliyeti bana kalmasın.
    Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa önerilerini rica ediyorum.

• aracın problemli gaz verdiğin anda toparlamıyorsa servise götür arabanı yapana kadar da sakın servisten alma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şehzade34

Merhaba Arkadaşlar;

2007 model Peugeot 206 HDI'm var,Son 1-2 haftadır aracı ilk çalıştırdığımda gaz pedalına bastığım halde motor dönmüyor,yani araç gaz yemiyor.Bunu arada sırada ve sadece ilk çalıştırma anında yapıyor.
    Gazı bir here gördükten sonra sorun yok.Ben tıkanma var diye düşündüm.
    Son zamanlarda sık başıma geldi ve fırsat bulup servise götürdüğümde yükleme yapılacağı söylendi.
    Bugğn aracımı bıraktım.
    Genellikle dizel araçlarda olduğu ve yüklemeden sonra toparladığı anlatıldı.
    Yükeleme kurtarmaz ise gaz pedalını değiştirilecekmiş.
    Aracın garantisinin bitmesine 6 ay kaldı.Yükleme kalıcı bir çözüm getirir mi?6 ay sonra tekrar olup da gaz pedalının maliyeti bana kalmasın.
    Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa önerilerini rica ediyorum.

arkadaşım aynı sorun bende de vardı, hatta bi keresinde pozantıda yolda kaldım, aracı servise götürdüm program attılar o günden sonra 40.000 km yaptım bi sorun çıkmadı.

• Teşekkürler arkadaşlar,
    Aracım yapıldı,4-5 gündür kullanıyorum aynı sorunla karşılaşmadı.

Yalnız şüphe uyandıran şu durum,
    Mnt1907'de aynı sorunu yaşamış ve bundan dolayı mağdur olmuş.

Anladığım kadarıyla peugeot'un üretime aldığı ilk software hatalı ve düzeltilip yeni yazılımı servislere
    göndermiş.
    Peugeot gibi bir otomotiv üreticisinin satılmayan hatalı aracları geri çekmesi,satılan araçlarında sürücülerini çağırarak bu sorunu çözmesi gerekirdi.
    Hata çıkarsa bi çaresine bakarız zihniyetiyle hiçbirşey kazanılamaz.

Peugeot 206 dizel aracı olup da bu hatayla karşılaşmayan arkadaşlar varsa araclarını servise götürüp yazılım yükletsinler.
    Olay servislerin insiyatifine bırakılmamalı.Garantisi dolduktan sonra kötü niyetli bir servis aracınızın gaz pedalını değiştiricez diyebilir.

Yeni araç aldığımda kesinlikle peugeot'yu düşünmicem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.