Şimdi Ara

::: Peugeot 207 ::: (170. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.593
Cevap
11
Favori
541.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kimo01

merhabalar bende 207 almak istiyorum. bütçem 22000 lira. Yakıtı çok az yakar dedi arkadaşlar kullanan arkadaşlarım var ve memnunlar. Sizce de bu araba alınır mı yakıtı nasıl konforu nasıl

Konfor çok beklemeyin. Yakıt konusunda sınıfının en iyilerinden diyebilirim.
  • Arkadaşlar merhaba bende 2007 model 207 1.4 hdi 75hp arabam ile aranıza katılmış bulunuyorum
  • merhaba arkadaşlar. ben yeni 207 1.4 16v 90 hp lik lpgli bir araç aldım. yaklaşık son iki gündür marşa basıp araba çılışır çalışmaz araçta hafif bir titreme oluyor yaklaşık bi 30 sn. sürüyor ve 1. viteste kalkış yaparken tireme devam ediyor. antipollution info faulty diye yazı çıkıyor ekranda ve musluk şeklindeki ışıkta hiç sömüyor. motor ısnınca geçiyor. aceba sebebi ne olabilir,karşılaşan varmı bu tip sorunla lütfen yardımcı olunuz .
    teşekkürler saygılarımla.
  • dizel,115000kmyı geçmemiş, hb sınıf araç arıyorum . tercihler neler olabilir aklıma 207 geliyor ,ıyımıdır ?
  • Beyler 207 THP araç aldım. Önceki sahibi aracı yere yaklaştırmış. Şimdi eski orjinal yüksekliğine getirmek istiyorum. Birisi bana lastiğin üst tarafıyla gövde arasındaki mesafeyi ölçüp söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

Beyler 207 THP araç aldım. Önceki sahibi aracı yere yaklaştırmış. Şimdi eski orjinal yüksekliğine getirmek istiyorum. Birisi bana lastiğin üst tarafıyla gövde arasındaki mesafeyi ölçüp söyleyebilir mi?

Tam olarak araçta şuan ne var coil mi var pres mi? yoksa spor yay mı? Orijinal yayları satın almadan halletmek istiyorsunuz sanırım. Mesafeyi bilmiyorum ancak eğer presse preslenen yaylar deforme oluyor orijinale dönmek iyidir. Spor yay taktıran birinden orjinalleri satın alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_Ordu

quote:

Beyler 207 THP araç aldım. Önceki sahibi aracı yere yaklaştırmış. Şimdi eski orjinal yüksekliğine getirmek istiyorum. Birisi bana lastiğin üst tarafıyla gövde arasındaki mesafeyi ölçüp söyleyebilir mi?

Tam olarak araçta şuan ne var coil mi var pres mi? yoksa spor yay mı? Orijinal yayları satın almadan halletmek istiyorsunuz sanırım. Mesafeyi bilmiyorum ancak eğer presse preslenen yaylar deforme oluyor orijinale dönmek iyidir. Spor yay taktıran birinden orjinalleri satın alabilirsiniz.

Orjinal yay ve amortisör aldım zaten ancak direk takınca araç orjinal yüksekliğine gelmedi. Ayar yapmak gerekiyor. İlk yaptığımızda önü yakın, arkası da kalkık oldu. Arkayı şimdi 2 cm indirteceim ancak önü min 2 3 cm kaldırabiliriz diyorlar.

• Hocam benim aklım ermedi orijinaller takılmışsa aracın orjinal yüksekliğine dönmesi gerekir diye düşünüyordum. Servise danıştınız mı?
  • quote:

Hocam benim aklım ermedi orijinaller takılmışsa aracın orjinal yüksekliğine dönmesi gerekir diye düşünüyordum. Servise danıştınız mı?

Danıştım da birisi ölçüp yazarsa çok daha kolay olacak... Peugeot kutularında orjinal parçalar takıldı
  • quote:

quote:

Hocam benim aklım ermedi orijinaller takılmışsa aracın orjinal yüksekliğine dönmesi gerekir diye düşünüyordum. Servise danıştınız mı?

Danıştım da birisi ölçüp yazarsa çok daha kolay olacak... Peugeot kutularında orjinal parçalar takıldı

Aracınız hayırlı olsun. Bakmadıysanız,www.207tr.com forumuna da bakabilirsiniz...

• Arkadaşlar;

Ben geçen hafta Ankara'dan Peugeot 207 1.4 HDi Urban Move modeli araba 31000 liraya aldım. 2012 model 41000 km, tek bile boya yok, kazasız temiz bakımlı ve beyaz renk aldım. Trafik sigortası AKsigortadan 385 liraya aldım. Kaskoyu yaptıramadım.

-Peki bu arac nasıl?
    -41000 km almamı doğru mu yaptım?
    -31000 liraya aldım nasıl piyasaya göre?
    -Yakıt durumu nasıl? (Sadece şehiriçi 100 km denedim yol bilgisayarda 4.7 litre gösteriyor nasıl?)
    -2-3 sene sonra aynı fiyatta satabilir miyim?
    -Son düşünceleriniz nedir?

Bilen arkadaşlarına cevaplarsanız sevinirim. Teşekkür ederim. Saygılarımla.

Cevapları:
    http://forum.donanimhaber.com/m_90603164/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: renac86

Arkadaşlar;

Ben geçen hafta Ankara'dan Peugeot 207 1.4 HDi Urban Move modeli araba 31000 liraya aldım. 2012 model 41000 km, tek bile boya yok, kazasız temiz bakımlı ve beyaz renk aldım. Trafik sigortası AKsigortadan 385 liraya aldım. Kaskoyu yaptıramadım.

-Peki bu arac nasıl?
    -41000 km almamı doğru mu yaptım?
    -31000 liraya aldım nasıl piyasaya göre?
    -Yakıt durumu nasıl? (Sadece şehiriçi 100 km denedim yol bilgisayarda 4.7 litre gösteriyor nasıl?)
    -2-3 sene sonra aynı fiyatta satabilir miyim?
    -Son düşünceleriniz nedir?

Bilen arkadaşlarına cevaplarsanız sevinirim. Teşekkür ederim. Saygılarımla.

Cevapları:
    http://forum.donanimhaber.com/m_90603164/tm.htm

Öncelikle hayırlı olsun diyelim. Aracınız temize benziyor. 207 bence peugeot'un klasiklerinden biridir. Yerine çıkan 208 resmen hüsran oldu. Dolayısıyla aldığınız araç eski kasa olsa bile uzun yıllar güncelliğini koruyacaktır. Donanım olarak dolu bir araç diye biliyorum. Motoru tasarruf odaklı olduğundan performansı biraz (çok değil) zayıf kalabilir. Daha performanslısını isterseniz 1.6 hdi 90HP düşünebilirsiniz. Piyasasını çok iyi bilmiyorum ama sahibinden'e bakınca belli olur zaten. 2-3 sene sonra fiyatının ne olacağını sormuşsunuz. Bunu kimse bilemez

• araç çok uzun zamandır yollarda acaba aracı tanıyan biri kronik sorunlarından bahsedebilir mi ? böylelikle ikinci el olarak aracı satın almayı düşünenler için güzel bir kaynak olur. 207 aklımdaki modellerden biri çünkü..
  • rustemturkmen kullanıcısına yanıt
    10 yıl 206 kullandık. Onu satıp 2010 yılında arabayı yenileyelim düşüncesiyle, 1.4 benzinli 207 aldık. 206'nın yol tutuşunu arıyorum resmen ve 206'yı sattığıma pişman oldum desem yeridir. 207'nin ön ve arka tamponlarının olduğu bölgeyi fiber yaparak aracı hafifletmişler. Tek iyi yanı, 206'ya göre biraz daha donanımlı ve aksesuarı daha iyi. Halen 207 kullanan biri olarak ben, tavsiye etmem.
  • Arkadaslar 207 benzin otomatik almayi dusunuyorum.lpg li kullanan varsa yakit tuketimini yazabilirlermi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventyasinkeles

Arkadaslar 207 benzin otomatik almayi dusunuyorum.lpg li kullanan varsa yakit tuketimini yazabilirlermi acaba

Çok LPG taktıran oldu. Peugeot ve LPG biraz sıkıntı gördüğüm kadarıyla. Taktırıp sorunsuz kullananlar sorunlu kullananlardan az. Bilginiz olsun. Yerinizde olsam LPGli peugeot almazdım. 1.4 hdi alabiliyorsanız bütçenize göre sizi üzmez. Benzilide de peugeot az yakanlardandır içmez benzini özellikle VTi. Hayırlı olsun şimdiden.
  • Arkadaşlar benzinli 2008 model 1,6 72 bg aracın km de 50kr yakması normal mi
  • arkadaşlar selam. yaşlı bir yakınımın 2006 model 207 1.6 premium otomatik aracı var. aracın yağını değiştirmem gerekli. kitapçığı olmadığından hangi model ve kaç lt yağ almam gerektiğini bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutbaran

arkadaşlar selam. yaşlı bir yakınımın 2006 model 207 1.6 premium otomatik aracı var. aracın yağını değiştirmem gerekli. kitapçığı olmadığından hangi model ve kaç lt yağ almam gerektiğini bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

En iyisi bir yetkili servise sormak...
  • Merhaba arkadaşlar,

Bu aralar araç bakıyorum şu an için 207 almak mantıklı mı, Peugeot üretmiyor artık.

Ayrıca internette shibinden gibi sitelere bakınca sanki fiyatlar olması gerekenden yüksek gibi, satıcılar 1-2 bin yukardan fiyat acıyor gibime geldi. Siz ne dersiniz bu konuda?
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.