Şimdi Ara

::: Peugeot 207 ::: (174. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.593
Cevap
11
Favori
541.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaklaşık bir aylık araştırma sonucu 10 gün önce bende 206+ tan 207 ye geçiş yaptım. aracımdan çok memnunum.
  • bende 207 outdoor kullanıyorum. aracım 207 sw den önde 16 mm arkada 20 mm civarı yüksek. yaylar ve amortisörler hb ve sw lerden farklı zannederim.mersin gülnar da oturduğumdan sadece internet üzerinden araştırma yaparak amortisör kodlarının farklı olduğunu öğrendim hb ve sw nin. Outdoor hakkında bilgi bulamıyorum fazla. eibach pro kit 30 mm yay takmak istiyorum fakat sw veya outdoor için olanından bulamadım. bu konuda deneyimleri olanlar paylaşırsa sevinirim.ayrıca arka amortisörleri de monroe reflexle değiştiriceğim. aradığım nam amortisör dahil tuningciler bile düzgün cevap veremediler. yarıyıl tatilinde ankarada nam amortisöre göstereceğim bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezodo -- 9 Ocak 2015; 16:58:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peaceman

merhaba
    yaklaşık bir aylık araştırma sonucu 10 gün önce bende 206+ tan 207 ye geçiş yaptım. aracımdan çok memnunum.

Süper 👍 hayırlı uğurlu olsun araç çok güzel renk nedir özellikleri güle güle kullanın ALLAH kazasız belasız tertemiz kullandırmayı nasip eder İNŞALLAH

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odotenar

bende 207 outdoor kullanıyorum. aracım 207 sw den önde 16 mm arkada 20 mm civarı yüksek. yaylar ve amortisörler hb ve sw lerden farklı zannederim.mersin gülnar da oturduğumdan sadece internet üzerinden araştırma yaparak amortisör kodlarının farklı olduğunu öğrendim hb ve sw nin. Outdoor hakkında bilgi bulamıyorum fazla. eibach pro kit 30 mm yay takmak istiyorum fakat sw veya outdoor için olanından bulamadım. bu konuda deneyimleri olanlar paylaşırsa sevinirim.ayrıca arka amortisörleri de monroe reflexle değiştiriceğim. aradığım nam amortisör dahil tuningciler bile düzgün cevap veremediler. yarıyıl tatilinde ankarada nam amortisöre göstereceğim bakalım ne olacak.

Dostum sana birşey söylim tuningciler derken forımdakiler mi yoksa corsa c yi dolaş bi hatta istersen numara verebilirim canavar 👹 gibi çocuklar var

• quote:

Orijinalden alıntı: seizure

quote:

Orijinalden alıntı: ozidane

yavaş yavaş acelemiz yok havalar soğuk :))) bu arada ben ozan

yeni alan arkadaşlar var

sana birşey soracağım

fren balatalarımdan ses geliyor

bururu bururu diye çok kasarsam kızak sesi gibi oluyor

balataları değiş diyeceksin ama 4 aylık filan sizdede varmı bu sıkıntı

birde aynaların görüş açısından memnunmusun, ben park ederken ALLAHA emanet sadece dikiz ile ediyorum yan aynaları indir kaldır yapmak durumunda kalıyorum.

başkada aklıma gelen birşey yok şimdilik jant ne önerirsin model olarak ?

DH'deki tanığım ilk 207'ci. Memnun oldum bende Burak.

Balatalar konusunda bir problemim yok. Şu ana kadar hiç ötme yapmadı. Çok rahatsız ediyorsa tornaya götür en azından üzeri temizlensin. Ayna konusunda ise daha öncede rahatsız olanları duymuştum ama ben hiç sıkıntı çekmiyorum yahu. Hatta bana fazlasıyla büyük geliyor meret.

Jant olayı ise tamamen zevk meselesi. Piyasada envai çeşit jant var. Ben şuan hayatımda ilk defa bir arabamı jant kapaklı kullanıyorum. Oda para yok diye Yaza girerken jant lastik olayına girip 16" jant, 45 yanak lastikle basıp zaten gitmeyen aracı iyice yavaşlatcam

Memnun oldum BURAK balatalarım yan sanayi çıktı bosch almak vardı aynı paraya ayrıca araç cidden gitmiyor ahahah benim 15 fena jant aldım güzel oldu resim koyacağım sıkıldım değiştirdim modifiye sevmem abartıyı ama az makyaj işi götürür zaten cam rüzgarlığı mugen fena oldu obsession siyaha cuk oturdu tavsiye ederim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: peaceman

merhaba

Süper 👍 hayırlı uğurlu olsun araç çok güzel renk nedir özellikleri güle güle kullanın ALLAH kazasız belasız tertemiz kullandırmayı nasip eder İNŞALLAH

teşekkür ederim. 2012 1.4 hdi urban move gri renk aldım.
  • Merhaba arkadaşlar,

bende 1 hafta önce 207 vti 1.6 AT premium aldım. 2008 model 59000 de. benim ilk arabam çok tecrübeli değilim bu konuda, yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum.

hepinize kazasız keyifli sürüşler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_k

Merhaba arkadaşlar,

bende 1 hafta önce 207 vti 1.6 AT premium aldım. 2008 model 59000 de. benim ilk arabam çok tecrübeli değilim bu konuda, yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum.

hepinize kazasız keyifli sürüşler dilerim.

Hayirli olsun gule gule kullanin keyifli surusler.

• Teşekkür ederim Paul Walker,

arkadaşlar söylemiştim acemiyim, aracım otomatik vites yakıt tüketimi hakkında beni bilgilendirebilecek kullanıcılar varmı. Yol bilgisayarındaki değerler doğruysa ben battım demektir. Yakıt konusunda tasarruflu olduğunu söylemişlerdi, acaba ben bir yerde yanlış mı yapıyorum. Ekrandaki değer 10.1- 10.2 gibi değişiyor. yorumlarınızı ve sizin kullanım değerlerinizi paylaşırmısınız.
  • Eski arabamın aynısını, hatta rengi bile aynı olarak babama aldık. 2010 model 207 1.6HDI Dynamic...

Şehir içi kullanımı için C sınıfı araçlara bakmıştık. 30-35 bin TL bütçe için en ideali yine 207 gözüktü. Corsa, polo da güzel arabalar ama 207 gibi heyecan vermiyorlar ve konfor donanımları yetersiz. Aldığımız 207'deki tasarım, iç mekan genişliği diğer çoğu markalarda yok. Yağmur&far&park sensörlerini opsiyon olarak bile alamıyorsunuz.
    Aracı aldığım kişinin son 5000km ortalama tüketimi 5,3lt/100km idi ki, gayet başarılı.

Yani demem o ki, 207 tasarım, konfor, ekonomi anlamında 2. elde hala çok ideal bir seçenek. Yerine gelen 208' in böyle bir itibarı yakalaması bence hayal...
  • quote:

Teşekkür ederim Paul Walker,

arkadaşlar söylemiştim acemiyim, aracım otomatik vites yakıt tüketimi hakkında beni bilgilendirebilecek kullanıcılar varmı. Yol bilgisayarındaki değerler doğruysa ben battım demektir. Yakıt konusunda tasarruflu olduğunu söylemişlerdi, acaba ben bir yerde yanlış mı yapıyorum. Ekrandaki değer 10.1- 10.2 gibi değişiyor. yorumlarınızı ve sizin kullanım değerlerinizi paylaşırmısınız.

Aracınız hayırlı olsun.

1.6lt benzinli otomatik bir araçtan çok da farklı bir şey tüketim beklememek lazım. Çoğu 1.6/1.4 benzinli manuel araçlar şehir içi trafik yoğunluğunda ve biraz devirli kullanılırsa 10lt. leri görebilir. Eğer aracınızın bakımı yeni yapılmamış ise, yağ-yağ filtresi-hava filtresi-yakıt filtresi dörtlüsünü değiştirip, lastik havalarını ayarlayın. Bu şekilde sakin kullanımda şehir içi 7,5-8lt civarında gidebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalbaz

quote:

Teşekkür ederim Paul Walker,

Aracınız hayırlı olsun.

1.6lt benzinli otomatik bir araçtan çok da farklı bir şey tüketim beklememek lazım. Çoğu 1.6/1.4 benzinli manuel araçlar şehir içi trafik yoğunluğunda ve biraz devirli kullanılırsa 10lt. leri görebilir. Eğer aracınızın bakımı yeni yapılmamış ise, yağ-yağ filtresi-hava filtresi-yakıt filtresi dörtlüsünü değiştirip, lastik havalarını ayarlayın. Bu şekilde sakin kullanımda şehir içi 7,5-8lt civarında gidebilirsiniz.

hayalbaz teşekkürler,

Yorumları okuduğumda aynı sonuçlardan bahsediliyor gördüm, peki LPG için yorumunuz nedir. daha ekonomik olması açısından değerlendirilmesi gerekir diye düşünüyorum. 207 için sorunsuz lpg markası hangisidir bilginiz varmı? sanırım lpg taktırmak gerekecek.
    207' nin konforu rahatlığı varken daha çok yol yaparım ben onunla.

• berkay_k B kullanıcısına yanıt
    Evet, sizin için LPG en uygun çözüm gibi gözüküyor. Hangi marka uyum sağlar bilemiyorum ama daha önce 1.6VTi motora LPG taktırıp memnun kalanları duymuştum. Bunun için bu forumun önceki sayfalarında veya 207.com.tr de bilgiler olabilir.
  • Arkadaslar merhaba, bende 207 almayi dusunuyorum. Fakat butcem 20 23 bin lira arasi. Sahibinden. Com dan arastiriyorum. Km si cok yuksek olmayan fakat boyali kazali araclar var. Suan gozume kestirdigim 2010 milliesim 80bin km 1.4 benzin/Lpg li bir arac var. Fakat arac neredeyse komple boyali. Fiyat 22 bin. Sizce uygun mudur? Ayrica motor performansi yuzde85 deymis. Kac beygir bilmiyorum sanirim 75 dir. Yorumlarinizi bekliyorum fazla bilgim yok cok tesekkurler

• berkay_k B kullanıcısına yanıt
    Benim arac 207 yarı otomatik 1.4 motor 90 hp.,,BRC lpg sistemle gayet ekonomik istanbulda şehir içi tüketimim lpg ile 25 kuruş.. Brc tavsiye ederim

• CGRATS C kullanıcısına yanıt
    Tramere mesaj atarak sorgulayın büyük kazası pert durumundaki araclardan uzak durun ama sadece keyfi boya yada bir kaç parcada boya varsa alınabilir. Üç beş fazla verin temiz araba bulmaya çalışın. Ben gecen ay 2009 model yarı otomatik hiç kaza boyası olmayan 88 binde lpg li 207 mi 27 bine aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

Benim arac 207 yarı otomatik 1.4 motor 90 hp.,,BRC lpg sistemle gayet ekonomik istanbulda şehir içi tüketimim lpg ile 25 kuruş.. Brc tavsiye ederim

25 kuruş pahalı değilmi aslında benmi yanlış biliyorum yada

• quote:

torna&do yorumun için teşekkür ederim,

senin gibi gerçek kullanıcıların yorumlarına ihtiyacımız var. biliyorsunuz biz herşeyi çok biliyoruz. bir süredir araştırıyorum LPG konusunu her kafadan ses çıkıyor maalesef, kullanmayanların yorumları daha enterasan oluyor aslında. eltimin :) görümcesinin baldızının kaynı LPG taktırmışmış da şu markaymış da başına şunlar şunlar gelmiş .

neyse benim niyetim lpg taktırmak ama çok acele etmiyorum. araştırıcam, uygun olduğuna inandığım marka ile işlemi yaptırıcam. taktırınca yorumlarımı buradan sizlerle paylaşıcam.

herkese teşekkür ederim. değerli yorumlarınızı bekliyorum.

özellikle : 207 AT premium 1.6 120hp için.

• merhaba arkadaşlar,

yeni bir sorum var daha doğrusu sorunum,

aracı yeni aldığımı söyleştim daha önce, geçen gün üzerindeki lastiklerden biri patladı bende stepneye saldırdım ve tabiiki değiştirdim ancak üzerinde 205 55 r16 91v lastikler varken stepne 195 55 r16 çıktı.

şimdi 4 lastiği de değiştirmek istiyorum, araştırıyorum ancak 207 için orjinali nedir bulamadım. arabaara com' da 195 55 r16 bilgisi var. bu iki ebat lastik arasında ne fark vardır. ve aracın orjinali hangisidir, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

ayrıca lastik markası olarak öneriniz nedir.

teşekkürler.
  • quote:

quote:

25 kuruş pahalı değilmi aslında benmi yanlış biliyorum yada

selam,

ben tüketm miktarının hesaplamasını bilmiyorum daha iki gün önce bir arkadaşımın tavsiyesi ile 100 tl. lik yakıt aldım (ışık yanınca) ve kilometre sayacını sıfırladım. yakıt ışığı tekrar yanınca yaptığım km. üzerinden şehir içi sarfiyat miktarı ortalama olarak ortaya çıkacak. sonuçları paylaşırım. ama 25 kuruş sanki şehir içi kullanımda iyi bir rakam gibi geldi bana.

• 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.