Ben geçen hafta Ankara'dan Peugeot 207 1.4 HDi Urban Move modeli araba 31000 liraya aldım. 2012 model 41000 km, tek bile boya yok, kazasız temiz bakımlı ve beyaz renk aldım. Trafik sigortası AKsigortadan 385 liraya aldım. Kaskoyu yaptıramadım.
-Peki bu arac nasıl? -41000 km almamı doğru mu yaptım? -31000 liraya aldım nasıl piyasaya göre? -Yakıt durumu nasıl? (Sadece şehiriçi 100 km denedim yol bilgisayarda 4.7 litre gösteriyor nasıl?) -2-3 sene sonra aynı fiyatta satabilir miyim? -Son düşünceleriniz nedir?
Bilen arkadaşlarına cevaplarsanız sevinirim. Teşekkür ederim. Saygılarımla.
Urban move full olandi galiba.
Yeni araba ve temiz ise fiyat fena degil.
Yakiti ekonomiktir.207 hafif aractir fazla yakmaz.
Satis fiyatini allah bilir.2-3 sene boyunca fiyatlar ucarsa kar bile edebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Evet Thomassee;
Tüm 207'e göre en full araç. Piyasaya göre 34000-35000 lira gibi değişiyor. Ama ben 31000 liraya aldım. Satan kişi çok acildi.
Diğer arkadaşları yok mu ? Bekliyorum.
Urban Move orta donanım sayılabilir. Yağmur-far sensörü - dijital klima yok ve 4 air-bag var diye biliyorum. Hız sabitleyici vardı sanırım o bir artı.
1.4 HDi'a göre normal fiyata almışsınız. Güle güle kullanın, memnun kalırsınız.
Çok hafif değildir kasası 1250kg civarı ama yakıtı ve çekişi asla üzmez.
Yok powermoon;
Yağmur sensörü, Far sensörü var :) Digital Çift bölgeli klima var :) 4 adet hava yastığı var.. Hız sabitleyici ve limitleyici var.. Yol bilgisayar var...
Konfor: Akustik Ön cam, Yüksek seviye sessizleştirme kiti, Elektrikli ön camlar, Elektrikli arka camlar, Çift bölgeli tam otomatik klima, Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, Yol bilgisayarı, Beyaz renkli göstergeler, Uzaktan kumandalı merkezi kilit, Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, Elektrik destekli direksiyon sistemi, Arka koltukta 3 adet kafalık, Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu, 2/3 - 1/3 katlanabilen arka koltuk, Güneşliklerde ışıklı ayna, Elektro krom dikiz aynası, Yağmur sensörü, Otomatik yanan farlar, Işıklı torpido gözü, Soğutmalı torpido gözü, Deri direksiyon simidi, Direksiyondan kumanda kollu MP3 Radyo CD / MP3, Cruise Control, USB Bağlantısı, MP3 çalar bağlantısı ,Bluetooth Kiti ... var hepsi..
Dış donanım: Ön sis farları, Krom görünümlü ön tampon çıtaları, Gövde rengi aynalar, Gövde rengi yan şeritler, Karartılmış arka camlar, Alüminyum alaşım jantlar, Yan şerit üzerinde krom çıta...
Güvenlik: Sürücü ön hava yastığı, Yolcu ön hava yastığı, Yolcu ön hava yastığını devre dışı bırakabilme, ABS - Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi, EBD - Elektronik fren gücü dağıtım sistemi, AFU - Acil fren yardım sistemi, Arka koltukta ISOFIX çocuk koltuğu bağlantıları x2, Aktif gergili ön emniyet kemerleri, Aktif gergili arka emniyet kemerleri, Kaza anında katlanabilen direksiyon kolonu, Immobilizer, 3. stop lambası.... bunları da hepsi var...
Daha ne olsun :)
Peugeot forumunda 207 başlığı var hocam.
Katılın daha fazla paylaşım yapılır.
Hayırlı olsun,güle güle binin
renac86R
kullanıcısına yanıt
Gayet güzel o zaman keyifle binersiniz.
Ben Sportium'la karıştırmış olabilirim.
up
Peugeot 207 1.6 hdi Premium cam tavan aracımız elim bir kaza sonucu perte çıkmak zorunda kaldı aracım 2008 modeldi Sigorta şirketi adam gibi parasını vermiyor bizde aynı benzer aracı almayı düşünüyoruz fakat daha yaşı küçük urban movelar ile aşağı yukarı aynı fiyat acaba arabayı hazır değiştirecekken yaşı küçüğünü mü alsam diye düşünüyorum cam tavanı ararmıyım bilmem ama aklımda şu soru var 1.6 92 beygirdi araba çok seriydi geçen gidip puretech motorlu yeni 308'i test ettim benim arabam daha atikdi sanki ya alışkanlıkdn oluyor sebebini de bilmiyorum sizce 1.4 hdi 70 beygire düşsem nasıl olur Performans yakıt ekonosi açısından felan ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme