Şimdi Ara

PEUGEOT 207 TRENDY CARPUTER PROJESİ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
6.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kaanmaan

arkadaşlar şöyle bişey olamaz mı mesela??? kasa olarak şu::

http://www.hepsiburada.com/dark-mini-c3-intel-lga775-kup-barebone-sistem-dk-bb-minic3-gg-/productDetails.aspx?categoryid=111001&productid=bd53075#tablnk

ekran olarakta mesela avt926 indash kullansak normal radyo-cd hesabı bunun arkasında nasılsa ek ekran çıkışı var vga to s-video dönüştürücü kullanarak kasayı buna bağlasak bu indash nasılsa dokunmatik ekran!!! olur gibime geliyo yaa çabalamak lazım

dostum bu şekilde olmaz çünkü dokunmatik ekran özelliği bahsettiğiniz ekranda sadece kendi iç işlemleri için geçerli, örneğin CD,radyo vs.
    S-Video bağlantısı ve klavye,mouse ikilisi ile pek net bir görüntü olmadan dediğiniz yapılabilir tabi..
    ancak linkini verdiğiniz kasa hem araç içine biraz büyük kaçar hemde besleme problemi ortaya çıkar, oysa benimki tarzında bir kasa alarak iki problemide halledebilirsiniz..
    fakat şunuda belirteyim Thermaltake ekran arabaya pek yakışmadı sanki nebileyim sonradan konduğunu çok belli ediyor (kardeşin düğünü,okulda kurs açılması derken fotoları epey geciktirdim,ilgili arkadaşlardan çok özür diliyorum..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yexego -- 18 Temmuz 2009; 2:18:54 >

• e hadi görelim o zaman resimleri nasıl bi sistem oldu seninkisi gerçekten mrk ediyorum
  • UP!!

Arkdaşım resimleri ne zaman koyucaksın?Merak ettim

Bende Astra'ya yapmak istiyorum aynı şeyi biraz yardımcı olursan sevinirim
  • Arkadaşlar parçaları artık Türkiye'de satan yerler de var:
    www.merpazar.com
    www.sanalmarketim.com
    www.hepsiburada.com
    Bu sitelerde özellikle merpazarda herşey mevcut.Dc to Dc power suply bu iişin zor kısmı . Onu buldunuz mu gerisi paraya, zevke ve beceriye bakar. Ben kendi aracım Scenic'e takmak için hazırlıkları ve araştırmaları tamamladım.Herkese kolay gelsin.

• Öncelikle merhabalar..

Arkadaşlar bu işlerin meraklısı olarak..hepsine eyvallah..Pc toplama işine kadar tamamda..Anlayamadığım olay şu..Şimdi bu ekranı aracın içine nasıl yerleştiricez ?? Orijinal bişe olur mu ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.