Şimdi Ara

PEUGEOT 208 SAHİPLERİ (392. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.849
Cevap
95
Favori
637.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracı 0 km aldıktan sonra yıllar boyu 1 kere bile klimasını kullanmazsan anca o zaman gaz özelliğini yitirir.

• ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    En kötü 2 yılda 1 aktif olarak klimayı kullanmışlığım vardır hocam. Yalnız mesaj zamanlamanız harika, tam da bir ortamda bu konuyu konuşuyordum, aklıma gelmişti de.
  • Benim 2016 model araçta da klimanın soğutmama sorunu vardı, sanayide gaz basıldı. Sonrasında uzun mesafe kısa mesafe demeden yeterli soğutma sağlamaya başladı. Buzdolabı gibi olmuyor tabi ama ferah bir şekilde 40 derecede güneş altında yolculuk yapılabiliyor ve bana bu yeterli geliyor. Fazlası sağlıksız.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Klima gazının içinde yağda var sistem için orijinal dolumdan itibaren belki 6-7 sene ama sonrasında 3 senede bir değiştirilmeli diye biliyorum.

• tsufrankwoli kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam. Klimayı ilk açınca tısss diye bir ses geliyor (veya hüüüp gibi bir ses) ve sonra ses stabilize oluyor, araç rölantide iken soğutması çok vasat, motor devir aldıkça ve hızlandıkça serinlik geliyor ortalama düzeyde. Böyle bir durum var. Klimayı ilk açınca gelen ses normal mi değil mi acaba?

O tıss sesi normal, elinizde dijital termometre varsa bi ızgarala tutun ama 10 sene olmuş bence iyi bi yerde değiştirin gaıznızı farkı görürsünüz muhakkak.

• Merhabalar

2023 model, 12 bin de GT paket 208'in sanzimani nasıldır acaba?
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Yeni 208'in ana konusu diğer tarafta ama EAT8 tam otomatik Aisin şanzıman var. Şanzıman özelinde gayet iyidir.

K. Bakmayın. Öyle bir konunun olduğunu bilmiyordum. Ama genel manada iyiyse düşündüğüm araçlar başında geliyor.

Hocam bendeki Albea da aynı birebir sendeki gibi durum (klimayı sondan bir önceki kademeye alıp devirli kullandığında fena bir soğutması olmuyor)…208 de öyle bir sorun yok çok şükür…

• toyota16 T kullanıcısına yanıt
    Albea'daki aynı problemin sebebini öğrenebildiniz hocam peki ustadan?

Yok valla öyle biniyoruz…Genelde şehir içi 5-10km arası yok yaptığı için birde eski araç olunca üzerine düşmedik.Tahminim klima gazını yeniletsek fayda sağlar diye düşünüyorum soğutmasında ama o hüüüp diye çekme sesini çözemedim.

• Arkadaşlar bu aracın fiyatı nasıl? Acces pakette hız sabitleyici ve yokuş kalkış desteği var mı nette bulamadım da? Aracı alırsam 2-3 haftada bir ilçeden merkeze git gel amaçlı kullanacağım, git gel 240 km civarında. Uzun yolda sorun yaratma durumu var mı, lpg uyumu nasıldır?

www.fordikinciel.com

2015 PEUGEOT 208 / 1.2 PURETECH ACCESS | Ford 2.El

https://www.fordikinciel.com/peugeot-208-12_puretech_access-2015-hatchback_5_kapi-benzin_lpg-araba-93926

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    Hocam Access çok boş. Bu km için, bu pakete bu fiyat beni üzerdi şahsen. Active baksanız daha iyi. Fiyat olarak da Sahibinden üzerinden makul bir ortalama yakalamaya bakın. Diğer başlıktaki mesajınızı gördüm ama burada dost meclisinde cevap yazmam daha uygun olur diye düşündüm.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Ben asıl olarak buraya yazacaktım sonra baktım güncel olmayan foruma yazmışım. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 9 Ağustos 2024; 22:1:40 >

Hocam 1.4 hdi active bakmanı öneririm … F/P aracı denebilir ufak tefek şeyler hariç bende memnunum

Teşekkür ederim hocam. Bulunduğum ilde dizel 208 yok desem yeridir. Ayrıca uzun yolda sanki tüp daha uygun olacak diye düşünüyorum.

Hocam dizel uzunyolda/şehir içinde gayet ekonomik hiç öyle düşünme…O kronik sorunlu motora LPG takınca uğraşır durursun hocam(yağlı kayış,yağ yakma vs zaten var üzerine LPG’nin kendine has problemleri)…LPG li düşünüyorsa Fiat bakmanı öneririm…Punto/linea bulunabilir…

Bu 1.2 Puretech motor sorun çıkarabilecek ve LPG uyumu da iyi olmayan bir motor anladığım kadarıyla. Uzak kalmak daha mantıklı olacak. Temiz bir dizel araç denk gelirse listeme ekleyeyim. Teşekkür ederim önerileriniz için.

• 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.