mnt sanırım aracın bu şekilde 1 e 1 aynı mı? torpidosuna bişey konmuyo r evet.. direksiyon yükseklik ayarın var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: hkarakus
306 yı alalı 2 gün oldu, resmen aşık oldum. Vermiş olduğunuz verilere göre yakıt tüketimi de gayet iyiymiş. Aslında sıralı sistem taktırmayı düşünüyordum. Dün bi baktırdım, usta sadece ve sadece hollanda malı "prince" diye bir markanın uyumlu olabileceğini söyledi oda 2100 YTL ye falan patlıyor. Şimdilik vazgeçtim, yakıt tüketimini bi test edelim hele.
hayırlı olsun arkadaşım iyi günlerde kazasız belasız kullan
kaç model hangi modeli ve kaça aldınız
Teşekkür ederim, araç 2000 model platinum, 12500 YTL aldık
quote:
Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
mnt sanırım aracın bu şekilde 1 e 1 aynı mı? torpidosuna bişey konmuyo r evet.. direksiyon yükseklik ayarın var mı?
evet kesinlikle aynı hatta döşemelere kadar. bizim 98 de airbag var allahtan 1 tane de olsa
kardeş merhaba
arabanı test edebildin mi ben de düşünüyorum, 2 gün içinde netleşecek; 2 tane 306 gri platinium var biri 92000 de, diğeri sol kapıda macun var boyanmamış 46000 de 14 ytl istiyolar pazarlık olur diyorlardı.
Ne diyorsun?
Diğeri de Xsara2 1.6 16V 69000 de 14500 demiş.
özellikleri yakın ama xsara biraz daha büyük. 306 daha yaygın
acele değerlendirirsen sevnirim... sağol....
quote:
kardeş merhaba
arabanı test edebildin mi ben de düşünüyorum, 2 gün içinde netleşecek; 2 tane 306 gri platinium var biri 92000 de, diğeri sol kapıda macun var boyanmamış 46000 de 14 ytl istiyolar pazarlık olur diyorlardı.
ARABALAR 2001
Ne diyorsun?
selam arkadaslar bende 306 xr otomatik vites kullanıcısıyım Benim dısımda bu aractan kullanan varmı acaba bi kaç sorum olacakta 306 xr oto. vites
arkadaşlar yokmu bu aractan kullanan kimse yaa 306xr sedan oto vites
quote:
Orjinalden alıntı: serdaront
arkadaşlar yokmu bu aractan kullanan kimse yaa 306xr sedan oto vites
düz vites 306 kullanıyorum sorabilirsin kafana takılanları
dostum yakıt konusunda sorularım olacaktı düz viteslerin yakıtının normal oldugunu biliyorum ama benim oto vites bi hayli yakıyor acaba bu sorun yanlız benim aractamı yoksa bu aracların tümün aynı sorunmu var onu merak ediyorum
quote:
dostum yakıt konusunda sorularım olacaktı düz viteslerin yakıtının normal oldugunu biliyorum ama benim oto vites bi hayli yakıyor acaba bu sorun yanlız benim aractamı yoksa bu aracların tümün aynı sorunmu var onu merak ediyorum
düz vitesler için konuşuyorum: hayır aksine bi çok rakibinden daha az yakar.. ş içinde.. otomatik olduğundandır.. gaza biraz daha anzik davranmalısın.. kendini frenleyerek 4000 devri görmiyecem bugün gibi şartlanmalar işe yarayabilir
Ewet aracın uzun yoldaki yakıt tasarrufu oldukça cimri.Sorun buji ve sibop ayarındaymış:)
quote:
selam arkadaslar bende 306 xr otomatik vites kullanıcısıyım Benim dısımda bu aractan kullanan varmı acaba bi kaç sorum olacakta 306 xr oto. vites
bende xr 5p var otomatik arkadaşlar birde xrda ön sis yok alsam hemen takabilrmiim tesissati varmıdr
quote:
Merhaba. bende 2000 xr otm kullanıyorum. yakıt çok demiştin ya ne kadar mesela??
Ben de en son 2001 Platinium vardı. Sattım. iki ay oldu. 100 bin kmdeydi. Bir akrabama 13000'e bıraktım. Tam 6 yıl 306 kullandım. 1997-2001 yılları çıkna en iyi marka ve model bence. Tabii fiyatının uygunluğu da bunda etken. 2001 yılında gazetelerdeki kurbağalı reklamını hatırlıyorum da... 46000 km deki araç çok iyi. Bu arada HB dimi? Sedanı o para etmez de... Çok kötü kullanmamışsa sorunsuz binersin.
quote:
Orjinalden alıntı: deryadeniz98
quote:
kardeş merhaba
ARABALAR 2001
Ne diyorsun?
quote:
Orjinalden alıntı: BlaCk_HanD
quote:
306 yı alalı 2 gün oldu, resmen aşık oldum. Vermiş olduğunuz verilere göre yakıt tüketimi de gayet iyiymiş. Aslında sıralı sistem taktırmayı düşünüyordum. Dün bi baktırdım, usta sadece ve sadece hollanda malı "prince" diye bir markanın uyumlu olabileceğini söyledi oda 2100 YTL ye falan patlıyor. Şimdilik vazgeçtim, yakıt tüketimini bi test edelim hele.
hayırlı olsun arkadaşım iyi günlerde kazasız belasız kullan
kaç model hangi modeli ve kaça aldınız
LPG bu arabaya hakarettir. Sakın düşünme. 60 lt deposuyla uzun yolda 1000 km rahat yaparsın. Yahudiler cimri adamlardır. Çok yaksa bu arabayı imal etmezler. Binmezler.
merhaba arkadaşlar ben 306 xr platinum alalı henüz 3 gün oldu şehir içinde kaç para yakıyor bilmiyorum lpg taktırmayı düşünüyorum ancak yaptığım mini bir araştırmada lpg nin aracın rolanti devrini bozduğunu ve sağlıklı bir şekilde çalışmadığı söyleniyor. bu konu hakkında aranızda bilgi sahibi olan var ise yardımlarınızı acilen bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
şehir içi 300ytl yakar. Bazıları daha az yakacaklarını iddia edebilirler, istersen onların verilerini baz al ama şunu da unutma ki her şekilde aracının lpg'de (benzine göre) yarı yarıya yakacağını unutma. Ben aracı aldığımdan beri 5,5 ayda 11.000 km yol yaptım, şu anda lpg taktırma ücretini amorti ettim veya etmeme çok az kaldı. Daha ne olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: dved
merhaba arkadaşlar ben 306 xr platinum alalı henüz 3 gün oldu şehir içinde kaç para yakıyor bilmiyorum lpg taktırmayı düşünüyorum ancak yaptığım mini bir araştırmada lpg nin aracın rolanti devrini bozduğunu ve sağlıklı bir şekilde çalışmadığı söyleniyor. bu konu hakkında aranızda bilgi sahibi olan var ise yardımlarınızı acilen bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
10 bin km'den fazla LPG yakıtı kullanmış bir motorla takılmamışını kıyaslasan iyi olur. İlk çalıştırma; ivmelenme, motor sesi (ara sıra vuruntular) bir kulak ver bakalım. Fark görmüyorsan sorun yok...
Fark Görmüyorum... DÜZELTME: Tek fark; 10.000 km'dir yakıta %50 daha az para veriyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: GAYRI
10 bin km'den fazla LPG yakıtı kullanmış bir motorla takılmamışını kıyaslasan iyi olur. İlk çalıştırma; ivmelenme, motor sesi (ara sıra vuruntular) bir kulak ver bakalım. Fark görmüyorsan sorun yok...