Arkadaşlar merhaba, Yakıt sarfiyatı yüzünden sattığım Opel Vectra yerine aldığım benzinli 306'ma LPG taktırmak istiyorum. İzmirde taktıranlardan memnun olanlar marka ve usta önerisinde bulunursa sevinirim. Bir de fiyatlar ne civarda merak ediyorum.
Arkadaşlar merhaba, Yakıt sarfiyatı yüzünden sattığım Opel Vectra yerine aldığım benzinli 306'ma LPG taktırmak istiyorum. İzmirde taktıranlardan memnun olanlar marka ve usta önerisinde bulunursa sevinirim. Bir de fiyatlar ne civarda merak ediyorum.
Aracım: 1998 Peugeot 306 Griffe 1,6 8V
Selamlar Ali
faruk usta otogaz. faruk bektaş 05462710820 tam bir usta
Aracım: 1998 Peugeot 306 Griffe 1,6 8V
Selamlar Ali
faruk usta otogaz. faruk bektaş 05462710820 tam bir usta
Çok araştırdım bu konuyu kafam çok karışık açıkçası, LPG'de marka değilde usta çok önemli diyorlar 306 için, ayar tutmak bilmeyen bir arabaymış. Şimdilik benzinde kullanıyorum sanırım satıp corsa alacağım.
Bilgiler için teşekkürler: aykaotogazistanbul ucanhoroz Tem otogaz.
Selamlar Ali
Bilakis 8valfli araçlar lpg ye daha uyumludur.
quote:
Orijinalden alıntı: ucanhoroz
Bilakis 8valfli araçlar lpg ye daha uyumludur.
Sattığım 94 Vectra da 8V idi ama takır takır çalışıyodu, bu 306larda sıkıntı varmış kimi gördüysem memnun değil arkadaş randıman alanlar da usta faktörünü hatırlattı hep. Sanırım soğudum bu işten
306 benimde hoşuma giden bir araçtı araştırdığım kadarı ile lpg ye çok uyum sağlamıyormuş o yüzden 306 sevdamdan üzülerek vazgeçtim
iyi bir kit ve doğru montajla lpg takılabilir. enjektörleri ve ecusu kaliteli bir kit ve doğru montaj yapıldıktan sonra sorun çıkmaz. forumu iyice araştırın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme