Şimdi Ara

peugeot 307 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
17.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

yalnız hala 307 yi alamadık araç sahibi yan çiziyor sanki

perşembe günü bakacaktık işi çıkmış bakamadık

cuma sanayiye 45 dk sonra geleceğim dedi tamam dedik sanayideki adamları beklettik sonra işim çıktı diye tel açtı

birde bu güne randevu verdi eğer sözünde durursa saat 1 de sanayiye getirecek inş. getirir hayırlısıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quArismA -- 3 Mayıs 2008; 11:18:57 >
  • http://www.sahibinden.com/fiyati_dustu_WQQaXQQ6329775WQQpXQQdisplayitem

bu bu fiyata nasıl sizce? ben de bu ara pejo ya taktım kafayı..
  • arkadaşlar 1 haftadır 307 xs 2004 model kullnıyorum ilk izlenimlerimi belirteyim aracı istabuldan aldım artvine götürdüm araçın yol tutuşu harika performansıda öyle otobanda 200 ü gördü araç konfor yerınde içi geniş ve sürüşü harika gördüğüm ilk eksiler herkesın dediği gibi araçın süspansiyonu baya bi sert sıfır alsatta farkedemiyorsun ama yok biraz bozulunca hemen farkediliyor ayrıca kapıları beğenmedım biraz kapanmalarını yani bide kapılardan bozuk yollarda tıkırdı geliyor biraz genel olarak memnunum tabi 1 hafta kısa bi süre ileride ne getirir bilemezsın herkese iyi forumlar
  • ohoooo, pejocularda iş yok kardeşim bi yorum yazan olmamış 1 hafta önce yazmıştım..
  • serpantin aracı gördüm güzel araç fakat benzinli min 240ykr yakıyor.Eski kasa makyajsız.Bence biraz daha bak (bu adam bu araca 23 istiyosa helal)

23e dizelde bulabilirsin
  • hersey nasip dersin kardas bende vardi satincaya kadar canim cikti ama dedim gibi hersey nasip her aracin bir problemi olabilir ama kimisi hic ariza yapmaz kimisi tamirden cikmaz araci aliskin bir bilenle git ki parana yazik olmasin
  • Ben Ankara disinda yasiyorum, kismet olursa 1 ay sonra Ankara'dan oto almayi dusunuyorum. Almayi dusundugum araba Toyota ya da Peugeot olacak. Ankara'da expertiz ve benzeri rapor ve kontroller icin nereleri onerirsiniz? Adresi tam olarak yazabilir misiniz? Hatta google earth ile de yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
    http://maps.google.com/maps?f=l&hl=tr&geocode=&q=etimesgut&near=Ankara&ie=UTF8&ll=39.95232,32.683983&spn=0.031779,0.074844&t=h&z=14

Yukaridaki linki tiklayip bana haritadan tavsiye edeceginiz peugeot ya da toyota ile alakali iyi, guvenilir, saglam servisleri gosterebilir misiniz? Bilmeyenler icin aciklama yapayim; acilan sayfayi mouse'un sol tusu ile cekistirerek ilerletin. tavsiye edeceginiz yeri goruntuleyin. sayfanin sag-ust kosesindeki "Bu sayfaya baglanti olusturun" butonuna basarak beliren adresi kopyalayin ve bana cevap yazarken yapistiriverin. yardimci olabilir misiniz?

Bu mesajin aynisini bu forumdaki 1-2 yerde daha kullandim. Zamanim azaliyor ve cozumler bulmak zorundayim. Bu nedenle mumkun oldugunca cok kisiye ulasmak istiyorum. Bu sorun oluyorsa affola..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.