Şimdi Ara

peugeot 307 direksiyon kumndası ile navitech 8900 bdt yi eşleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, 307 me navitech taktırdım çok hoş oldu araç ancak kumanda kolunu kullanıyorum teybin kendi kablosu var ancak benim araçtan gelen sokete uyumsuz.. bilgisi olan varmı acaba.. çok tşk ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail RXT 2.0 -- 27 Nisan 2010; 15:05:48 >

• arabanıızn kumandasına uymaz bunu için servisten özel bi dönüştürüvü almanı gerekir buda aldığınız ana üniteden pahalıdır sizi temin ederim. pejo bu konularda biraz pahalı... kumandayka şdare edin derim...
  • Bu cihazlara cam bus deniyor sanırsam , satın aldıgınız ekran ile beraberınde kutusundan çıkması gerek oem ise.Sizin aldıgınız universal bir ürün ama , o yüzden çıkmaz .Direksiyon kumanda özelliklerini kontrol ediyor bu cam bus .Bende aracıma necvox skoda octavia için üretilen oem bir cihaz almıştım , birebir oturanlardan.Ancak cihazlarda , araçlar gibi model model kendi aralarında 2009 2010 gibi değiştigi için uyum göstermiyor.Mesela benim aracım skoda octavia 2005 model.Bana 2008 den sonrakı araçlara uyumlu cam bus gönderdiler.Bu yüzden direksiyon kumandasını kullanamadım ve cihazdanda memnun olmadıgım için geri gönderdim.Oem yani birebir oturanlar dışındaki universal ürünler , kumanda özelligi taşımıyor diye biliyorum. Serviste satılırmı bunun için bir aparat , satılsa dahi o ürüne uyarmı bilemiyorum , genede bir sorun isterseniz servise.
  • ya bende de 307 var direksiyonun yanındaki kumandanın tuşlarına hareket halindeyken basmak çok zor. çok kullanışsız yapmışlar. birine basarken diğerine basılıyo tuşlar zaten bi tuhaf. sence durum nasıl alışıyomusun yoksa bi taktiği im var bu işin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.