Şimdi Ara

peugeot 307 yol bilgisayarı 1 sorum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha 10 gün oldu arabayı alalı hem otomatik hem triptonik otomatikte kullanıyoruz arabayı yanlız park ederken tam arabayı yanaştırıcam durucagı an hoplama yapıyor araba kendi kendine.acaba diyorum yanlışlıkla kar veya spor paketimi açık kaldı basıldıda yol bilgisayarından bunu nasıl görebilirim.hangi işlemleri yapmam gerekiyor.bu yol bilgisayarında bizim sadece saat ve tarih var hangi konumda olması lazım yolda giderken bilen bi arkadaş detaylı anlatırsa sevinirim.

• spor veya kar progranıma gecersen viteslerin konumunu gösteren ekranda(motor devrini gösteren göstergenin altında) işaretleri cıkar.
  • hocam bi ihtimal otomatik vites arizaya geciyor olabilir.yani yolda giderken otomatik gear fault mesaji bilgisayarda gorunur.arab vitesi o an kacta olursa olsun 3'e alir ve hep 3. viteste hareket edersin.3. viteste durursun 3. viteste kalkarsin.taki araci yani kontagi acip arkasından acincaya kadar.o zaman vites normale doner.bu arıza muhtemelen sureklı tekrarlar.sonuc olarak araba bu arızada iken ve arac durmus durumdayken vites gecişleri sarsintili olur.demek istedigim d'den r'ye alirken veya tersi durumda arac baya bi sarsilir.umarim sorunun bu degildir.ama benim aklima ilk gelen bu.hareket halindeyken aracin arizaya gectigini anlamamiş olabilirsin.bunu anlamanin bir yolu vitesi manuele getirdiginde vitesin konumunu gosteren ufak ekranda sayilar gorunur normalde.bu sayilar o an vitesin kacta oldugunu gosterir.eger vites arızadaysa manuele alsan bile arada 'd' harfi gozukmeye devam eder.
  • bende 2006 model 307 var. yol bilgisayarında kaç mil gideceğini yazıyor. bunu km ye çeviremiyormuyuz. bilen arkadaşlar lütfen söylesin çıldıracam yoksa.
  • ekranda 2 tane tuş var birine basınca ayarlanıyordu benim bildiğim saat ayarlarken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.