aslında focus bana daha yakın gelen bir araç daha geniş daha ferah hissi veriyor fakat 308 ondan daha yeni dolayısı ile daha güncel bir araç o yüzden 308 olabilir
bence yeni kasa focusu bekle
308 güzel bir arac ama yakında makyajlı focus gelecek ona bir bak derim
Focus
siyah bir 308
ben makyajlı focusu beklersek eğer focus derim...
308 üzerinde çok çalışılmış bi otomobil.peugeot buna gerçekten çok güveniyor. test kilometresini 1 milyondan 2 milyona çıkardılar, zira parça ömürlerini denemek için de kimi zaman testlerin sürelerini uzatıp kimi zaman da ağırlaştırdılar, özellikle izolasyona önem verdiler.ses yalıtımı gerçekten çok iyi.
iç mekanda birbirlerine sürtünüp ses çıkaran yerlerdeki malzemeleri özellikle deneyip, birbiri ile uyumlu olan, minimun ses çıkaran malzemelerden seçtiler, orta sütunu kalınlaştırıp darbe direncini arttırdılar vs vs
ama hala tam bağımsız süspansiyon kullanmıyor.ben peugeottan bunu beklerdim ancak maliyet hesabını yaptıklarında bunun iyi bi seçim olmayacağına karar verdiler sanırım...
ancak hala 308 diyemiyorum çünkü 307 kullanıcısı olarak kuşkularım var.
aracım beni hiç üzmedi ama ben biraz daha kötü koşullara dayanıklı bi araç isterdim.bence peugeotların alayı kaymak asfalt arabası.örneğin ben, arnavut kaldırımı sokaklara girecek kadar cesur değilim...
tek kötü yanı bu bence peugeotun.307 sorunlu arabadır diyenlere katılmıyorum.ama diğer araçlardan daha nazik yollarda kullanılması gerektiğinin arkasındayım...
umarım 308 bunu değiştirir ancak bunu da uzun süre kullanıp anlamak lazım.bi test sürüşüne çıkmayla olacak iş değil...
bu yüzden bence makyajlı focus...
focus
makyajlanmış halini beklersen daha güzel olur
ben ikisinide beğenmiyorum ama bizim eniştenin araba satılık imzamda yazıyor. ama onunki sedan istersen bi bak
Biri yeni biri eski. Focus'un makyajlanmış hali olsa Focus diyebilirdim. Bu kasalarını göz önünde bulundurursak 308 çok yakışıklı gerçekten.
ya bırakın artık şu pejo hayranlığını güvenlikleri de yalan oldu zaten hani dicem ki pejomu citröen mi deseniz neysede ama lütfen alman arabalarıyla fransız arabalarını karıştırmayalım artık ki her yönden
FOCUS COLLECTİON HB 1.6 TCDİ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme