quote:Orjinalden alıntı: over and under quote:Orjinalden alıntı: optiboy Bir kere Fransız arabası aldım. Bir daha almamaya tövbe ettim. Akülü araba alsaydım daha iyiydi arabadan anlayan bir kardeşimiz daha buradaymış 4007 yazmalarına gerek yoktu bence 407 suv olabilirdi adı, aynı koleos pardon reno clio suv gibi Seni yaşatmak , gelecek nesillere aktarmak adına mesajına alıntı yapıyorum Şu forumda 2 efsaden birisin Diğerimi kim ? Tabiki AKTEMUR
quote:Orjinalden alıntı: over and under quote:Orjinalden alıntı: optiboy Bir kere Fransız arabası aldım. Bir daha almamaya tövbe ettim. Akülü araba alsaydım daha iyiydi arabadan anlayan bir kardeşimiz daha buradaymış 4007 yazmalarına gerek yoktu bence 407 suv olabilirdi adı, aynı koleos pardon reno clio suv gibi
tasarım olarak 1-mitsubishi (orijinal)) 2-citroen (ön görünüm yakışmış) 3 peugeot (ön görünümü bana göre olmamış)
Ntv'deki otomobil programında Kuga ve Koleos'dan daha başarılı olduğunu söylüyolardı 4007'nin quote:Orjinalden alıntı: UrbanRacer quote:Orjinalden alıntı: desiya quote:Orjinalden alıntı: CYBORG00TR Hocam evet benimde çok hoşuma gidiyor namussuz A3ü satacan galiba biraz daha büyüğünü yaparlarsa şu meretin Lincoln kadar falan satmayı düşünüyorum Biraz daha büyüğü için Pajero'ya bakmalısın. Mitsubishi bu işin ehli 7 kez üstüste dakar şampiyonu
quote:Orjinalden alıntı: meta80 tasarım olarak 1-mitsubishi (orijinal)) 2-citroen (ön görünüm yakışmış) 3 peugeot (ön görünümü bana göre olmamış)