Şimdi Ara

Peugeot 407 2.EL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
17.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: enteresavar

zaten galericilere ne sorsan- full bu abi--full+full bu.. hiç düşük donanım sattıklarını görmedim hep full

Kesinlikle hak veriyorum. 3 ay önce birisi Kliması olmayan 1.4 Tipo'ya bile "Full bu araba abi, hidrolik direksiyon, ön camlar otomatik, merkezi kilit, alarm; ne ararsan hepsi var deyince dondum kaldım. Ki ben Dallas ve Chicago'da bulunmuş, aşağı yukarı dünyada üretilen tüm araçları ya kullanmış ya da yakından inceleme fırsatı bulmuş biriyim. Varın siz düşünün ruh halimi...

Gerçek full'de olmazsa olmazlar, öncelikle minimum V 6 motor, ısıtmalı tam deri hafızalı koltuklar, cruise control, otomatik vites, Önler hava soğutmalı, arkalar normal disk, Sunroof veya Moonroof, fabrikasyon alarm sistemi, yol bilgisayarı, 2 bölgeli klima ve DVD olur.

Full+full de ise bunlara ilave olarak V8 veya üstü motor, 4 bölge kontrollü klima, soğutmalı koltuk, arka koltuklarda elektrikli ayarlar (Sedan' ise), navigasyon, uydu radyo+Karasal TV ile yolcu DVD'leri eklenmiş olmalıdır.

Aracı tanımlarken bunlara dikkat edersek doğru davranmış olacağız kanaatindeyim.

• Orjinalden alıntı: sar2te

Orjinalden alıntı: yahyademirci

kardeş bana soracak olursan sakın alma git başka bi araba al derim bizde iki yıldır var ve şahsen hiç beğenmiyorum
    özelliklerine bakınca iyi bir araba ama 1600 motor o arabaya aşırı derecede küçük araç 1400 üstü tam hatırlamıyorum ama 1400 ün üstünde ama 1.6 motor kesinlikle yetmiyo arabaya ben arabayı o kadar zorladım otobanda ve 170 i geçmedi kalkışlarda çok kötü motor küçük olduğu için kalkmıyo araba.
    bu arada biz aracı sıfır aldık ikinci el sanılmasın araba şu anda 35000 km de bakımları rutin yapılıyo ama alma sakın benden arkadaş tavsiyesi çok hantal 2000 motorumu ne vardı birde onlara bak bence 1.6 kesinlikle kötü motor
    Orjinalden alıntı: xoopaa

Merhabalar,

2. El Peugeot 407 1.6 HDI Comfort almayı düşünüyorum.

Aracı kullanan ya da tanıyan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Bu araçta bilinen ve sık karşılaşılan sorunlar var mıdır? 2. el alırken nelere dikkat etmeliyim? Yol tutuşu ve çekişi iyi midir, süspansiyonları konfor sağlar mı? Bir arkadaşım aracın çok sesli çalıştığını söylemişti doğru mudur, yolcuları rahasız edecek seviyede midir?

Bence 2.2 benzinli motoru tercih et. Çünkü gerçekten 407'ye 1600 motor hiç yakışmıyor. Sürücünün cimri kişilik yapısı trafikte artık bas bas bağırmaya başlıyor. Örneğin ben Peugeot 607 V6 3.0 peşinde koşuyorum 2-3 aydır. Şu anki arabam 2000 motor ve araç 220 ile giderken motor patlattı. 1600 veya 2000 araçlar zorlamaya gelmiyor. Eğer yaşı biraz eskiyse motor elinizde kalıyor. Bu yüzden yüksek hacimli motor almak her zaman en sağlıklı seçim. Örneğin ABD'de BMW 5 serisinin 5000 motoru vardır ve çok satılır. Düşünün adamlar 535 yada 540 bile aşıp 550 alıyorlar. 1600 motor o kasa için çok komik. Otoyollarda görüyoruz zaten hazin hallerini. Hyundai Accent' la kapışıp nal toplayanları çok gördüm. Düşünün artık siz aracın ağırlık ve Beygir gücü oranını...

• Okulda bir öğretmen arkadaş satıyor biginiz olsun diye yazıyorum valla ...http://www.sahibinden.com/ogretmenden_temiz_masrafsiz_orjinal_407_exclusive_premiumWQQaXQQ9513279WQQpXQQdisplayitem&keyword=manisa%20407

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historiyst_45 -- 13 Ağustos 2008; 3:25:25 >
  • Arkadaşlar herkese gönül rahatlığıyla 2.ci el 407 önerebilirim.
    Ben 407 executive mi 30800 km de, 2006/mayıs çıkışlı 2006 model aldım. 2006 üretimlilerde renkli yol bilgisayarı ekranı ve mp3 çalar var. Diğer donanım standart.
    Aracın yakıt tüketimi 6.5 - 7 litre civarında
    Yol tutuşu harika ötesi harika, esp ile desteklenince virajlarda hiç zorlanmıyorsunuz
    2.ci el araç alırken güvendiğiniz bir servise baktırdıktan sonra bir sorun olmaz, sıfır araç alıp 2.ci elde ölü fiyata satmaktansa temiz bir ikinci el alıp kullanmak çok daha mantıklı (Bunu bugüne kadar hep sıfır araba alıp, zararına satmış biri olarak söylüyorum)
  • Cok konforlu bı araba 1-2 ay kullandım hersey elektronık.Butun ısteklerınızı karsılayıcıgınıza emınım.Performans super , konfor super , kalıte on planda dort dortluk bı araba
  • bu aracın en fullu hangisi
  • bende 25-27 civarında 407 almayı planlıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.