Şimdi Ara

peugeot 407 ve yeni honda civic (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • halamlarda 2006 model 407 var.. 4 gün ewwel onlar ıngıltereye gıtmıştı araçlarıda kaldı ıstedım 1 haftalıgına araç bnde kaldı. bnde ark.la bırlıkte hazır arabada varken bastık gıttık çeşmeye..
    ızmırlıler bılır çeşme otobanını orada fln arabayı denedım araba müthış otesı dıyeyım.. yol tutuşu fln muhteşem hızı desen onu sorma bıle bır cok arabayı gerıde bırakır..
    araba ztn konforlu ama o çeşme sokaklarında baya bı park sorunu yaşadım araba büyük oldugu ıçın=D
    onun dışında gerçekten ıyı araba...

honda cıvıc dersen hondanın ztn adı yetıyor ama 2. el olarak satmakta sorun yaşabılırısın bu arabalarda.. çnkü pıyasa wv fıat opel üzerıne kurulu gıbı bırşey...

enıştemın kardeşınde honda cıvıc var 2005 model. arabayı kullandım gördüm ettım. arabanın ıçınde ztn 2 mılyarlık set var.. kaldıkı araba 1.6 ve cok konforluydu...üstüne bırde araba modıfıyelı...anlaştık konuştuk son 22.500 dedı. 24 ıstıyordu tabı adam tanıdık dıye bu sekılde yaptı..

p.tesı günü adamın elıne peşın 10.000 verıcem gerısını adam kendı senetle taksıde baglıcak 2 yıl. senın dedıgın arac nekdr bılmıyorum

• 98 hondaya bindim aşık oldum 2008'ini düşünemiorum pejo içinse 407'si olan bi arkadaşım var yeni aldı 2005 model 38 bin ytl'ye vadeli vaziyette full + full olarak o da memnun bana göre ikiside mükemmel araçlar burda zevk'e kalıo gibi bi şey bana göre
  • bencede dizel 407 varken hondaya donup bakmam.
  • yukarda bi arkadaş var pug 407 için yakıt tüketimi 8 lt felan demiş ama yok öyle bişey babamda 407 var bende kullanıyorum zaman zaman inanın kendi aracım olan astra cdti den nerdeyse daha az yakıyo (ortalama 6 lt/100 km) ve nerdeyse iki kat çabuk hızlanıyo. Astradan sonra 407 ye oturduğumda araçta genişilik ne demekmiş onu anlıyorum konfor güvenlik malzeme kalitesi yakıt tüketimi motorun verdiği keyif kesinlikle civic e göre daha üst seviyede. Bu demek değildirki civic kötü araçtır. Dayımda civic var dışından gayet alımlı duruyo ama sonuçta c sınıfı ve 407 dizel karşısında hiç şansı yok ancak civic e gönülden bağlı biri bu şartlarda civic i seçer.

Not: 407 nin kronik problemleri neymiş arkadaşlar yazında bizde bilelim 3 ayda babam 2006 model arabayı 102,000 km den 122,000 km ye çıkardı ve bildiğim kadarı ile tık demedi
  • Konu 8 Mart 2008'de açılmış.
  • 407 nin bi kronik sorunu rotiller başkada bi sorunu yok
    bence 407 al
  • Honda ömürlük araçtır hatta ömrüne ömür katar.
    Peugeot cebinde paran varsa yanındadır.

Not : Alıntıdır ( Sağdan soldan duyma laflar )
  • Aynı fiyata yaş olarak büyük olsada 407'yi tercih ederim.Yılda kaç km yapıyorsunuz bilmiyorum ama 10000 km'nin üstünde yol yapıyorsanız dizel araç benzinliye göre hissedilir biçimde ekonomik olacaktır.Kredi taksitinin bir bölümünü bu şekilde eritmiş olursunuz zaten.407'nin piyasası nasıldır bilmiyorum fakat dizel bir araç her zaman benzinliye göre daha rahat satılır .Hondaya gelince kendi sınıfında ortalama bir otomobil güzel bir araç fakat performans dışında 407'nin yanında bir hükmü yok.Ayrıca kişisel fikrim ederinin çok üstünde fiyatlanıyor bence o paraları kesinlikle haketmiyor.
  • Honda Civic varken ihtiyar pejoyu kim ne yapsın.. Kaldı ki civic harika duruyor
  • adam almış bile arabasını. konuyu hortlatmaya gerek yok
  • peugeotun kronik sorunlarından bahsedenler bide açıklasalar iyi olacak.

bende aynı tekerlemeyi söylüyodum, 1 hafta 2008 207 1.4 hdi bindim valla bütün kronik tekerlemeler gitti.

407 yi ise tahmin edemiyorum artık, yol tutuş ve performans da. ayrıca yakıt da en büyük artısı.

honda civicin mavi göstergelerine benzincide indirim yapmıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 31 Ağustos 2009; 14:17:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliwer

peugeotun kronik sorunlarından bahsedenler bide açıklasalar iyi olacak.

bende aynı tekerlemeyi söylüyodum, 1 hafta 2008 207 1.4 hdi bindim valla bütün kronik tekerlemeler gitti.

407 yi ise tahmin edemiyorum artık, yol tutuş ve performans da. ayrıca yakıt da en büyük artısı.

honda civicin mavi göstergelerine benzincide indirim yapmıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Yahya_EKE

Honda Civic varken ihtiyar pejoyu kim ne yapsın.. Kaldı ki civic harika duruyor

407 2005 model;civic 2006 model olarak mevcut...1 yılla ihtiyar olunmaz herhalde...
  • 407 alırdım. hiç düşünmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßiliyorum

halamlarda 2006 model 407 var.. 4 gün ewwel onlar ıngıltereye gıtmıştı araçlarıda kaldı ıstedım 1 haftalıgına araç bnde kaldı. bnde ark.la bırlıkte hazır arabada varken bastık gıttık çeşmeye..
    ızmırlıler bılır çeşme otobanını orada fln arabayı denedım araba müthış otesı dıyeyım.. yol tutuşu fln muhteşem hızı desen onu sorma bıle bır cok arabayı gerıde bırakır..
    araba ztn konforlu ama o çeşme sokaklarında baya bı park sorunu yaşadım araba büyük oldugu ıçın=D
    onun dışında gerçekten ıyı araba...

ilk olarak bu iki farklı sınıftakı aracı kıyaslamak yanlış peugeot 407 daha konforlu daha geniş bunlar bilindik şeyler fakat sınıfının en kötü yol tutuşuna sahip aracını burda yol tutuşu müthiş o motorla hızı müthiş filan demek tamamen hayal ürünü

daha önce peugeot kullandım peugeotların sorundan çok kalite problemleri var zırt pırt bozulan araçlar gibi gösterilmesi yanlış ama vites kutusuydu(hissiz çorba gibi) sinyal kollarıydı(boşluklu boşluklu) direksiyonuydu kapıların 1. yılda lastiksizmiş gibi küt diye kapanması filan kısacası bol bol bu tip kalite problemleri var. tipine bakıp aldanmamak lazım açıkcası. 2. elde daha kaliteli markaları almanı öneririm ama 407 alıncada elinde dökülecek hali yok ama yol tutuşmuş performansmış bu masallarada inanma bence dizel oldugu için tercih edilebilir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ay61n

ama vites kutusuydu(hissiz çorba gibi)

Babamda öyle söylüyor.Hepsi öyle üstelik.Yıprandıkça daha da gevşekleşiyor,amacı ne firmanın ben bir türlü anlayamadım.Citroen'lerin de öyleydi sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.