Şimdi Ara

peugeot 5008 mi renault grand scenic mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
11.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: teaman1977

Peugeot marka olarak Renault'dan daha ilerde. Ayrıca 5008 yeni bir model olması itibariyle açık ara öndedir diye düşünüyorum.

Grand scenic'de zaten 1999 yılının modeliydi(!).

Grand scenic'de yeni bir modeldir belki bilmiyorsunuzdur yeni kasası çıktı.

Marka olarak ileride olmayıda henüz anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 14 Nisan 2010; 21:11:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

Orijinalden alıntı: teaman1977

Peugeot marka olarak Renault'dan daha ilerde. Ayrıca 5008 yeni bir model olması itibariyle açık ara öndedir diye düşünüyorum.

Grand scenic'de zaten 1999 yılının modeliydi.Grand scenic'de yeni bir modeldir belki bilmiyorsunuzdur yeni kasa çıktı.

Marka olarak ileride olmayıda henüz anlamadım gitti.

o bence göreceli bir durum, herkesin kendi teveccühü
  • peugeot'un kasası da daha bi sağlam gözüküyor,daha oturaklı sanki.Ön tarafında da peugeot daha fazla nikelaja ağırlık vermiş reno da hiç yok...
  • Fransız araçlarına antipatim vardır; ancak Peugeot'nun başarılı iç ve dış tasarım yaptığını düşünüyorum. Ayrıca PSA'nın dizel motorları da epey iddialılar. Bu sebeple Peugeot'nun daha kaliteli bir marka olduğu izlenimini edinmişimdir hep.
  • ben iki aracıda test etmiş biri olarak şunu söyleyebilirim.renault grand scenic malzeme kalitesi olarak 5008 den 1 adım şu anda önde...motor olarak ben kullandığım kadarıyla öyle büyük fark yok.ancak 5008 bazen otomatik vitesinde etkisiyle bazen araçta yığılma yapabilmekte...ama renaultunda otomatik vites seçeneği yok...fabrika verilerini bakıldığında da grand scenic boyut olarak 5008 den daha büyük gösteriyor...e-oto dergide bu ayki sayısında da bunu belirmişti...ve sonuç olarak grand scenici bir adım önde olarak görmekte...
  • yanlış anlama var galiba e-oto dergisini geçen indirmiştim hepsini okudum bana peugeot 5008 daha iyi gibi geldi.Büyüklük konusunda ise milimetre cinsinden birkaç milim büyük ama iç genişliğini sorarsanız reno bana daha dar geldi
  • sayın ender_kadioglu ben dergiyi şimdi bir kez daha okudum ama bence grand scenic daha ön planda.tabiki bu benim kendi görüşüm...ama editörde son sözlerinde de belirtmiş... ben olsam grand scenic alırım tarzında cümle kullanmış...tabiki herkesin kendi görüşüdür bunlar...büyüklük olarak da tabiki 10-15 cm lik bir farkın olması imkansız en fazla 1-2 cm fark vardır o da gözle görülmesi çok zordur...bence parça bakımından, servis bakımından, fiyat performans kalite açısından grand scenici tercih ederimdim...
  • yeni olması hasebiyle bence 5008 daha farklı donanımları var video paketi gibi head up ekranı otomatik vitesi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusssss

yeni olması hasebiyle bence 5008 daha farklı donanımları var video paketi gibi head up ekranı otomatik vitesi gibi

Grand scenic'i hala eski kasa sananlar var.

5008'de grand scenic'de yeni kasadır.

Grand scenic'de navigasyon,bixenon,açılır cam tavan varken.

5008'de arka koltuklara video paketi,head up ekranı var.

Grand scenic
     peugeot 5008 mi renault grand scenic mi

5008

5008'in içi türkiyeye gelenlerde daha farklı,navigasyon ekranı yok ve ayrıca muzik sistemi resimdekinden farklı 308'deki muzik kontrol tuşları mevcut.

• hangisi arkadaşlar hangisi...!

• citroenden vazgeçmiştim ama gene yakınlaştım...
  • bu cumartesi 5008'i deneme fırsatım oldu.araçtan indikten sonra arkadaşın yeni aldığı 308 çok dandik geldi zaten arkadaş da itiraf etti.bu arada araç dehşet bişi...
  • kesinlikle Grand Scenic
    başkası hata olur demedi deme....
  • Sayın Kültigin77
    Tercihinizi yaptınız mı bilmiyorum ama biri 30 aylık, ikisi 9 aylık üç çocuk babası olarak bendeniz 0km aldığım 2009 model Corolla'mı satarak yeni G.scenic aldım. G.scenic sahibi olarak sizinle bazı izlenimlerimi paylaşabilirim. Eski arabamızda iki tane çocuk koltuğunu arkaya bağladığımız zaman ortalarına oturmayı bırakın, küçük bir çanta koymaya bile yer kalmıyordu, G.scenic (GS)' te ise 185cm, 90kg olan ben bile iki çocuk koltuğunun arasında kalan orta koltuğa rahatlıkla sığıyorum. Üçüncü sıra koltuklar aslında çocuklar için yapılmış ama bu hafta sonu üçüncü sıra koltukta 150 km.lik yolu ayaklarım uyuşmadan rahatlıkla geldim, sadece ikinci sıra koltukları biraz öne itmek yetti. Şu an araç içindeki dağılımımız; en arkada bir numaralı cadı oturuyor(en zevdiği yer orası, oto koltuğu sürekli orada takılı halde duruyor), yanındaki koltuk kapalı vaziyette bagaj için, ikizler ikinci sıra koltuklarda, aralarındaki koltuğun sırtlığı kapalı, masa vazifesinde, anne ve baba da önde kendi koltuklarında. Arabayı alalı henüz 15 gün oldu ve 2800km yol yaptık neden daha önce almamışım diye sürekli hayıflanıyorum, çünkü uzun zamandır bu kadar rahat ve keyifli yolculuklar yapmıyorduk. G.scenic almadan önce Verso,Touran,G.Picasso ve 5008'i denedim ve denemeye giderken yanımda iki adet oto koltuğu götürdüm ve hepsine koltukları taktım. Hiçbirinde ortadaki koltuk G.scenic'teki kadar rahat ve geniş değil. Bence bunu da mutlaka deneyin. 5008 bana GS'e göre çok daha alçak geldi, özellikle arka taraf daha basık, içine oturunca bir MPV'de değil de bir sedandaymışsınız hissi veriyor. Göze hitap eden kısımları 5008'in daha fazla gibi ama bunların benim için hiçbir önemi yok (head-up ekranı, 17'' jant vs gibi). Bu tür ayrıntılardan ziyade çok çocuklu bir aile için işlevsellik önemli. Ayrıca GS'te 5 kişilik versiyon da var eğer iki çocuğunuz varsa onu da tercih edebilirsiniz ( ki ben 7 kişilik alın derim), bu şekilde aracı daha ucuza alabilirsiniz. Malzeme kalitesi, işçilik, ferahlık, işlevsellik, servis ve yedek parça avantajları, yakıt ekonomisi ve fiyat konularının hepsinde GS bir adım önde bence, yanılmayın G.Scenic alın derim. Ben aldım ve çok memnunum.

• yorumun için çok teşekkürler yozan,dikkate alacağımdan emin olabilirsin...
  • Tercihim Peugeot 5008 olurdu

• Üç çocuklu bir aile babası olarak bende ciddi ciddi grand scenic düşünmeye başladım Grand scenic lll konusunu da uzun süredir takip ediyorum,markanın renault olması vergi avantajı yaygın servis imkanı beni bu fikre yöneltiyor.Şu an elimde era dizel var performansından çok memnunum belki ağırlık yüzünden aynı performansı yakalayamayacağım ama aile kullanımı için yeterli gelir zannediyorum,tabi bu arada daha güçlü bir motor seçeneğide gelirse kaymaklı olur.
  • merhaba
    bende c mac dizel var ve 6 ve 4 yaşında 2 çocuk var
    arkada çocuk koltuğunda oturuyorlar anne de önde
    gerektiğinde 1 kişi rahat aralarına oturabiliyor
    geçen hafta merak için grand scenic sürdüm
    c max a göre direksiyonun hissizliği ve vites kolunun dandikliği dışında çok güzel bir araç
    c maxtan daha büyük kesinlikle ama ben sürüş keyfi alamadım araçtan
    5008 tasarım olarak çok güzel ancak test sürüşü yapmadım 3008 ile yapmıştım ve araç basık olması dışında sürüş keyfi olarak çok hoşuma gitmişti.
    siz araçtan ne bekliyorsunuz? sürüş keyfi önemli değilse scenic alınabilir bence fiyatı daha makul çünkü
    5 kişilik privilage için 47500 fiyat vermişlerdi..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.