Şimdi Ara

Peugeot 508 vs Toyota Avensis (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 508 o sinifta yol tutusu en kotu araba Avensis te pek iyi değil burce yetiyorsa monde passat insignie bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    Kaç kez 508 kullandınız da yol yutuşu en kötü araç yaftasını yapıştırıveriyorsunuz. Bu yorumları okuyan da inanıyor sizlerin üstünkörü yazdıklarınıza. Ben 508 kullanıyorum ve bu araçtan önce 5 yıl boyunca 2010 model ford focus, 1 yıl 1.6 ecoboost kuga kullanmış ve aracını mülayim kullanmayan birisi olarak kesinlikle söyleyebilirim ki 508 iyi yol tutuyor. Direksiyon tepkileri ve hissiyatı ford araçları gibi değil ancak focus ile ön hakimiyetimi kaybettiğim virajlara 508 ile giriyorum ve bana mısın demiyor, şimdiye kadar bir kez olsun kopma yaşatmadı. E şimdi sizin tek cümle ile yazdığınıza mı inanalım yoksa kendi deneyimlerimize mi. Kaldı ki 215/60 taban/yanaklı lastikler olan bir 508 ile 235/45 ya da 245/45 taban/yanaklı lastikler olan başka bir 508 kullanımında bile ciddi farklılıklar yaşayabilirsiniz.

Bu arada 508 kronik sorunları olmayan bir araç ve 2. elde dikkat edilecek ve küçük masraf çıkartabilecek birkaç noktası haricinde sorunsuz binilecek bir araç ve bakımları da çok uygun fiyatlı. Benim aracımdan konuşayım, kabin içi tıkırtısı gıcırtısı da olmayan bir araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

508 bu karşılaşmanın kazananıdır

yani 508 avensis'ten daha sorunsuz ve daha kolay satılıyor? bir yaşıma daha girdim...

508 Avensis'e göre çok daha rafine bir araç.İç mekan,motor,tasarım hepsinde daha üstündür.D segmenti araçta 1.6 atmosferik motorlu Avensisi tercih edeceğime turbo beslemeli 508 her açıdan tercih ederim..

halep ordaysa arşın burda:

http://www.driving.co.uk/car-reviews/peugeot-508-review-2011-on/

avensis de pek matah değil ama yine de toyota'nın sorunsuzluk imajı pejo'ya göre çok üstte. 2. el mevzusuyla da alay edenler parayı ağaçtan topluyor sanırım. ayrıca bir aracın 2. elinin iyi olması için aracın iyi olması önemlidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yani 508 avensis'ten daha sorunsuz ve daha kolay satılıyor? bir yaşıma daha girdim...

508 Avensis'e göre çok daha rafine bir araç.İç mekan,motor,tasarım hepsinde daha üstündür.D segmenti araçta 1.6 atmosferik motorlu Avensisi tercih edeceğime turbo beslemeli 508 her açıdan tercih ederim..

avensis de pek matah değil ama yine de toyota'nın sorunsuzluk imajı pejo'ya göre çok üstte. 2. el mevzusuyla da alay edenler parayı ağaçtan topluyor sanırım. ayrıca bir aracın 2. elinin iyi olması için aracın iyi olması önemlidir.

Şu Toyotanın sorunsuzluk olayını biraz açalım.Toyotanın yıllardır araçlarında 50 yıllık atmosferik motor ve manuel şanzıman kullandığını ortada.Yıl olmuş 2016 hala 1.33 atmosferik motor kullanan bir firmadan bahsediyoruz.Avensis donanım anlamında zaten kıt çoğu şey mekanik.508 gibi fazla elektronik donanıma sahip değil hal böyle olunca Toyota sorunsuz gibi "saçma" bir algı oluşuyor.Elin fransızı turbo motor çift kavrama robotize şanzıman vs yapacak sonra Toyota sorunsuz şöyle böyle.Valla iki araç arasında dağlar kadar fark var.508 in içine oturunca bile araba sana kendini özel hissettiriyor.Avensis hiç özel hissettirmiyor.C sınıfı araba gibi.2. el konusuna gelince orası zaten tartışılır.İki aracında fiyatlarına bakınca aynı model ve donanımdaki 508 in Avensis den daha pahalı olduğu gerçeği zaten 2. el durumlarını ortaya koyuyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 9 Kasım 2016; 14:39:14 >

• Bitmedi şu Toyota'nın sorunsuzluğu. Arabadaki en elektronik parça bazı modellerinde olan dijital klima. Bir zahmet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bu arkadaşın derdi veya atarının sebebi, konu sahibi tarafından d segment araç tercihi listesine, passatın hiç bir şekilde alınmamasıdır. saldırganlığının bu yüzden olduğunu düşünüyorum.

• Malesef avensis sınıfının alt sıralarında olan bir araba ama yine de sınıf standartlarını karşılıyor. 1.6 132 bg olan motoru 2 yıldır corolla da kullanıyorum, yakın arkadaşımda da avensis var. Bizim motor çok karakterli, devir çevirmeyi seven bir yapıda değil zaten ama güçlü bir ünite. Avensis de alt devirleri anlamsız biçimde ölü ama basınca yeterince gidiyor. 508den daha performanslı olduğu kesin.

• Şimdi şair paylaştığı link ile ne anlatmak istiyor, ben anlamadım.

508'in iç mekanı daha rafine, sürüşü güzel diyen arkadaşa itiraz için alıntı yapıp link paylaşmış ama paylaştığı link itiraz ettiği arkadaşın savlarını destekler nitelikte

508 değerlendirmeden 5 üzerinden 3 puan almış,

Artıları :
    - İç mekan kalitesi
    - Sürüş konforu ve yol tutuş dengesi
    - Geniş iç hacim

denmiş,

eksileri içinse :
    - Yüksek değer kaybı
    - Eskiyen tasarım yüzü
    - Premium algısı olmaması (Peugeot'nun zaten böyle bir iddiası yok ), şeklinde yorumlar yapılmış.

Bu da aynı sitenin Avensis değerlendirmesi, o da aynı şekilde 5 üzerinden 3 puan almış:
    http://www.driving.co.uk/car-reviews/2016-toyota-avensis-touring-sports-review/

Artıları :
    - Konforlu, sorunsuz
    - Pratik ve iç hacmi geniş
    - Donanım ve güvenliği iyi

Eksileri :
    - Sürüş dinamikleri
    - Sönük tasarım
    - Sıradan marka algısı.

Kısacası aynı şeyin laciverti denmiş aşağı yukarı, itiraz edilen sürüş dinamikleri ve iç mekan kalitesi için paylaşılan kaynakta 508 hanesine olumlu yorumlar yapılmış ama konuda Avensis'e 508 ezdirme derdine düşülmüş

Benim fikrim ikisinin de üzmeyeceğidir, hangisi hoşunuza gidiyorsa içinize siniyorsa onu alın, geçin. Konudaki bazı yorumlar kafa bulandırmaktan ve boş laftan öteye gitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

Kaç kez 508 kullandınız da yol yutuşu en kötü araç yaftasını yapıştırıveriyorsunuz. Bu yorumları okuyan da inanıyor sizlerin üstünkörü yazdıklarınıza. Ben 508 kullanıyorum ve bu araçtan önce 5 yıl boyunca 2010 model ford focus, 1 yıl 1.6 ecoboost kuga kullanmış ve aracını mülayim kullanmayan birisi olarak kesinlikle söyleyebilirim ki 508 iyi yol tutuyor. Direksiyon tepkileri ve hissiyatı ford araçları gibi değil ancak focus ile ön hakimiyetimi kaybettiğim virajlara 508 ile giriyorum ve bana mısın demiyor, şimdiye kadar bir kez olsun kopma yaşatmadı. E şimdi sizin tek cümle ile yazdığınıza mı inanalım yoksa kendi deneyimlerimize mi. Kaldı ki 215/60 taban/yanaklı lastikler olan bir 508 ile 235/45 ya da 245/45 taban/yanaklı lastikler olan başka bir 508 kullanımında bile ciddi farklılıklar yaşayabilirsiniz.

Bu arada 508 kronik sorunları olmayan bir araç ve 2. elde dikkat edilecek ve küçük masraf çıkartabilecek birkaç noktası haricinde sorunsuz binilecek bir araç ve bakımları da çok uygun fiyatlı. Benim aracımdan konuşayım, kabin içi tıkırtısı gıcırtısı da olmayan bir araç.

Ford focus ile niye kiyasladiniz anlamadım? Passat mondeo insignie ile kiyaslayin dedigim çıkacak zaten testlerdede benim dediğim gibi söyleniyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu Toyotanın sorunsuzluk olayını biraz açalım.Toyotanın yıllardır araçlarında 50 yıllık atmosferik motor ve manuel şanzıman kullandığını ortada.Yıl olmuş 2016 hala 1.33 atmosferik motor kullanan bir firmadan bahsediyoruz.Avensis donanım anlamında zaten kıt çoğu şey mekanik.508 gibi fazla elektronik donanıma sahip değil hal böyle olunca Toyota sorunsuz gibi "saçma" bir algı oluşuyor.Elin fransızı turbo motor çift kavrama robotize şanzıman vs yapacak sonra Toyota sorunsuz şöyle böyle.Valla iki araç arasında dağlar kadar fark var.508 in içine oturunca bile araba sana kendini özel hissettiriyor.Avensis hiç özel hissettirmiyor.C sınıfı araba gibi.2. el konusuna gelince orası zaten tartışılır.İki aracında fiyatlarına bakınca aynı model ve donanımdaki 508 in Avensis den daha pahalı olduğu gerçeği zaten 2. el durumlarını ortaya koyuyor..

arkadaşın aradıkları bunlar değil. sadece sorunsuzluk ve 2. el değerinden bahsetmiş.508 nasıldır bilmem. yoksa avensis'in çok konforlu olmadığının, motorunun tarihi eser olduğunun ben de farkındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rst78

Şimdi şair paylaştığı link ile ne anlatmak istiyor, ben anlamadım.

508'in iç mekanı daha rafine, sürüşü güzel diyen arkadaşa itiraz için alıntı yapıp link paylaşmış ama paylaştığı link itiraz ettiği arkadaşın savlarını destekler nitelikte

508 değerlendirmeden 5 üzerinden 3 puan almış,

Artıları :
    - İç mekan kalitesi
    - Sürüş konforu ve yol tutuş dengesi
    - Geniş iç hacim

denmiş,

eksileri içinse :
    - Yüksek değer kaybı
    - Eskiyen tasarım yüzü
    - Premium algısı olmaması (Peugeot'nun zaten böyle bir iddiası yok ), şeklinde yorumlar yapılmış.

Bu da aynı sitenin Avensis değerlendirmesi, o da aynı şekilde 5 üzerinden 3 puan almış:
    http://www.driving.co.uk/car-reviews/2016-toyota-avensis-touring-sports-review/

Artıları :
    - Konforlu, sorunsuz
    - Pratik ve iç hacmi geniş
    - Donanım ve güvenliği iyi

Eksileri :
    - Sürüş dinamikleri
    - Sönük tasarım
    - Sıradan marka algısı.

Kısacası aynı şeyin laciverti denmiş aşağı yukarı, itiraz edilen sürüş dinamikleri ve iç mekan kalitesi için paylaşılan kaynakta 508 hanesine olumlu yorumlar yapılmış ama konuda Avensis'e 508 ezdirme derdine düşülmüş

Benim fikrim ikisinin de üzmeyeceğidir, hangisi hoşunuza gidiyorsa içinize siniyorsa onu alın, geçin. Konudaki bazı yorumlar kafa bulandırmaktan ve boş laftan öteye gitmiyor.

bak kendin çevirmişsin türkçeye "sorunsuz" diyor avensis için. konuyu açan arkadaşın önemsediği iki konu var "sorunsuzluk" ve "2. elinin iyi olması". bu konularda bence itiraz edecek birşey yok. 508 lüksmüş, konforluymuş, bunlar derdi değil arkadaş. pejo'nun bir fransız olarak çok ta dayanıklı olmadığını kimse inkar edemez bence.

• Avensiste hiç D sınıfı hava yok. 508 bence çok daha D sınıfı araç gibi duruyor.
  • Her zamanki gibi formdaki bazı arkadaşlar üstün bilgileriyle cehalet fışkıran yorumlar yapmış..

Avensisin yol tutuşu iyi sayılmazmış, hatta yol tutuş iyi olsun diye passat alınmalıymış.
    Avensis devir çevirmeyi sevmezmiş
    Sorun çıkaracak donanımı yokmuş
    Vs vs

508 içinde saçma yorum muhakkak vardır ama 508 hakkında bilgim olmadığı için karışmayacağım

• yazımı engelleyeceğine...Ne yazdım ? Onu bir oku....Anla......Sonra yayına verme....Yaşın kaç ? Kimsin ? Bilmiyorum.....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.