< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Peugeot Özel Servis (Usta) Önerisi (2. sayfa)
-
-
Hocam bulabildiniz mi memnun kalınacak bir usta? 😁
bende 2 gün önce 3008 aldım 2011 model. Elektronik aksamında sıkıntılar var acil bir Peugeot ustası bulmalıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
varmı sun avrupa yakasında iyi pejo ustası
-
FP Otomotiv maslak
-
Bayrampaşa Lion Servis var. Ben oraya gidiyorum. Oldukça ilgili ve güler yüzlü esnaflar. Bu araçlardan anlıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kadosan Akyol Psa var , genelde Citroen ile bilinen bir yer ama aynı alt yapı olduğu için kendisine 3008 ve C4 ü emanet ediyoruz. Kendini geliştirmiş genç bir arkadaş.
-
Bende buraya giderim. Tavsiye ediyorum.
-
Bu forumda Paris Oto, Dursun Usta hakkında olumlu yorumlara güvenerek, küçük bir arıza için bu gün Paris Oto'ya gittim. 10 Mart 2023. Beni karşılayan yaşı ellilerde ve isminin Enver olduğunu söyleyen kişi beni karşıladı. Önce arabama şöyle bir baktı ve " Bu arabayı niye aldın?" sorusunu yöneltti. Bu kaba sorusuna cevap vermedim ve arabada tekleme olduğunu söyledim. Bunun üzerine kaputu açtı, bir baktı ve, "biz bu arabaya bakmayız." dedi. neden diye sorduğumda, bu arabadan anlamadıklarını söyledi. Aslında anlamamaktan çok uğraşmak istemiyoruz tavrındaydı. Bunu açıkça söylemese de, hal ve hareketlerinden ben bunu anladım. Çok ağırıma gitti. Sabır dedim içimden ve Dursun Usta'yı sordum. Asma katı gösterdi, müşterileri ile toplantısı varmış. "Bekle istersen, belki görüşür." dedi. 67 yaşındayım, bu kadar kaba bir davranışla hayatım boyunca belki bir-iki defa karşılaşmışımdır.
Bekleyip Dursun Usta ile de görüşsem de aynı tavır ile karşılaşacağımı düşünerek oradan ayrıldım.
Arabam Citroen C6.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X