Şimdi Ara

peugeot partner tepee 2016 kaza (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tavanı tamir etmek çok mu masraflı olur ki

Pert olur deniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nolacağını bilemem ama. MaşaAllah iyi şöförmüşsünüz. gayet güzel bir refleks. en az hasar ile kurtulmuşsunuz. Allah büyüğünden korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladerunner4153

Tavanı tamir etmek çok mu masraflı olur ki

Pert olur deniyor
    Masrafından değil hocam.
    yaptırırsın tavanı kaskodan tamam.
    Yarın öbür gün satayım dediğinde yok kapı değişik, tavanda işlem var, takla atmış, hede hödö diye ölücülük yapıp fiyatı acayip kırmaya çalışacaklar.

Pert olursa, aracın parasını size verecekler. 60 bin tl mesela. O paraya da gidip aynısından alabilir misiniz veya başkasını mı alırsınız bilinmez.
    Pert'e çıkarıp parasını almak her açıdan mantıklı duruyor bence.
  • SinanKkner S kullanıcısına yanıt
    Servis aracının yanında geçerim dedim sağ şeritteki araç birazcik yana kaysaydi kurtaricaktim

Sağ taraf dolu ön taraf dolu yeni yağmur yagdigindan yer sabun araçta kizakliyordu inanın gram lastikler tutunmadi yere

Kafadan çarpmak zaten başlıca problem .

Aracı fotograflafim sonra kenara çektim

Arkadan Isuzu kamyonet geldi oda duramadim kaldırıma çarptı döndü

• 24 bin TL hasar çıktı . Pert ihtimali söz konusu 60 bin TL aracin bu kazadan bu kadar hasarı çıkacağı aklıma gelmezdi

• Şimdi Perte çıktığını varsayarsak, odediginiz kasko tutarı ne kadardı yıllık, tahmini bunda sonraki benzer tutarlı aracınızda ne kadar ödersiniz?

• Öncelikle geçmiş olsun sağlıklı olmanıza sevindim lakin bu forumda nedense hep böyle fazla film izlemenin verdiği şeylerin kötü sonuçları ile karşılaşıyorum. "Direk vurmak yerine yanladım" bu şu demek oluyor aracımın en zayıf olduğu nokta ile vurmayı seçtim. Direk vursam belki yara alırdım ama yandan vurup ölmeyi yada felç kalmayı tercih ettim. Başka bir açıklaması yok. Çok geçmiş olsun tekrar rabbim bir daha yaşatmasın.
  • bladerunner4153 B kullanıcısına yanıt
    Hasarın bu kadar çıkacağını bilsen yanlar mıydın. Kafadan çaksaydın daha az masrafla kurtulurdu. Tavan hasarı kötü olmuş. Bakalım size ne kadar fiyat teklif edecekler. Aynısını, teklif edecekleri fiyata alamayacağınız kesin de artık zararın neresinden dönersen kardır.
  • O an ilk aklıma gelen iki aracın arasına gitmekti olmadı

Önden vurmammak geldi aklıma bende yan çevirdim

Hava yastıkları motor u vs. İnsanın aklıma bunlar geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladerunner4153 -- 25 Temmuz 2018; 17:35:49 >
  • agır hasar mutabakatı gönderdi sigorta
    63 bin . sovtaj tutarı (ne oldugunu bilmiyorum) 42,210 x otomotiv yazıyor
    kalan 20.790 tutarıda ı da sigorta firması hesaba yatıracak mış evrakların gönderilmesi sonrasında
    vekaletname isteniyor
    şimdi bu durumda dolandırılma söz konusu mudur

ne yapmalı tevrübeli olan arkadaşlar yazabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladerunner4153 -- 17 Ağustos 2018; 20:1:49 >
  • Geçmiş olsun tekrar paranın tamamını alacaksınız sanırım.

• Verdikleri miktara 2 kez itiraz hakkınız var sanırım aracın sizce değeri nedir ? Onu karşılıyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    sahibinden de
    2016 25 bin km li araçlara baktım 70bin yazılmış

ama fiyat bence iyi ev borcuna girerim en azından kapının önünde yattıgı yerden günlük 5 tl yakan bi şeyden kurtarır beni

80 yazanda var beyaz modele hemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladerunner4153 -- 17 Ağustos 2018; 20:26:8 >
  • Pert olayı başıma gelmişti. Aracın plakalarını, anahtarlarını, ruhsatı, vekaletnameyi ve gönderdikleri formları doldurup pert şirketine kargo yapmıştım.

15-20 gün içinde sizin de yazdığınız gibi iki parça halinde ücreti yatırdılar hesabıma.

• Vekâletname bu

not: plaka ,motor no sase no ruhsattaki bilgiler doğrultusunda düzenlenmiştir
    yukarıda evsafı yazılı adıma kayıtlı olan motorlu, motorsuz taşıtları noterliklerde kati olarak satmaya,
    satış bedellerini tanzim ve imzalamaya, araç üzerinde bulunabilecek haciz, rehin, mülkiyeti
    muhafaza ve bilumum satılamaz kayıtlarını kaldırmaya, dilerse trafik dairesine başvurarak trafikten çekmeye, çekme belgesini almaya, dilerse yeni alacağı plaka numarası ile satmaya, taahhüt ve beyanlar vermeye , gerekli her türlü vergi ,hariç, pirim ve ücretleri ödemeye, araç muayene ve tespitlerini yaptırmaya, yukarıda belirttiğim konularla ilgili her türlü yasal ve özel işlemleri, tüm resmi makam ve merciler önünde yapmaya ve imzalamaya , ikame işlemlerini yapmaya , bağlanan aracımı ilgili mercilerde teslim almaya evraklarını düzenlemeye imzalamaya otoparktan teslim almaya , aracı tuvtürk istasyonlarında muayene ve tespit yaptırmaya zayii olan plaka ve ruhsatlarını zayiin den çıkartmaya, her türlü taahhüt ve muvafakat ve beyanlarda bulunmaya , lpg taktırmaya ve söktürmeye ruhsatlarıma işletmeye, aracımın çalınması ve bulunması halinde ilgili jandarma ve polis karakollarından düşümlerini yaptırmaya ve teslim tesellüm belgesini almaya aracın bulunması halinde ilgili kişi veya kurumlardan teslim almaya , aracın bulunması ile ilgili olarak gerektiğinde ilgili mercilere ifade vermeye , hırsızlık büro amirliklerinden düşüm yazılarını almaya çalıntı ve buluntu ruhsatlarını çıkartmaya , ruhsat trafik tescil devir işlemlerini yapmaya hurdaya ayırmaya , hurda vergilerini almaya, hurdaya çıkan araçlarımın motor bloklarını ve parçalarını satmaya , satış sözlenmelerini imzalamaya , ibralar vermeye , mezun ve yetkili olmak üzere iş bu yetkilerle başkalarını da tevkil teşrik ve azle , yetkili ,

-özellikle “iş bu yetkilerle başkalarını da tevkil teşrik ve azle , yetkili ,” kısmı ne demek oluyor

• mezun ve yetkili olmak üzere iş bu yetkilerle başkalarını da tevkil teşrik ve azle" yazısı

mezun ve yetkili olmak üzere yani vekalet verdigim kişiler sorumlu olmak şartıyla üçüncü kişilere vekalet verebilir demek oluyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladerunner4153 -- 17 Ağustos 2018; 21:4:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladerunner4153

sahibinden de
    2016 25 bin km li araçlara baktım 70bin yazılmış

ama fiyat bence iyi ev borcuna girerim en azından kapının önünde yattıgı yerden günlük 5 tl yakan bi şeyden kurtarır beni

80 yazanda var beyaz modele hemde
    Ben sadece hakkınızı hatırlatmak istedim gene bir göz gezdirin konuya + almış mesaj var yardımcı olur belki

https://forum.donanimhaber.com/pert-arac-rayic-bedel-uyusmazligi-sigorta-tahkim--121652777

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 17 Ağustos 2018; 21:17:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bladerunner4153 B kullanıcısına yanıt
    2 3 tane muameleciye-sigortaciya sorun bu durumu

• Bayramdan sonraya kaldı işlemler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.