Şimdi Ara

Peugeot RCZ alınır mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Gecen park halindeki rcz nin camina, gunes isiklari gorusu engellemesin diye ellerimle yanlardan yuzumu kapatip baktim 250 basiyordu. Basmiyo diyenlere inanma. Bence alinir.

Sümbül'ünde 250 gösteriyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5. viteste 210 yaptı, araç 6 vites

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Gecen park halindeki rcz nin camina, gunes isiklari gorusu engellemesin diye ellerimle yanlardan yuzumu kapatip baktim 250 basiyordu. Basmiyo diyenlere inanma. Bence alinir.

Bu yorumlara bitiyorum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 14 Ağustos 2015; 8:29:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • R versiyonu çok iyi ama fiyatlandırması çok yanlış araç. Onu alana kadar lancer evo x ya da sıfır type r gibi ekstrem ve büyük ihitmalle çok daha keyifli araçlar alınabiliyor. Yine golf r parası. Bilmiyorum haldexli r varken rcz alınır mı, ya da biraz modifiyeli blow off lu bir evonun keyfini verebilir mi.
  • Tipi kötü diyenlerin nasıl bi zevki var anlamış değilim konuya gelirsek senin araçla sanırım alakan yok merak etmişsin eğer gerçekten alıcaksanız Rent A Car'dan çıkma RCZ'lere bakmayın km'si düşük olsun bir iki parça boyası olsun temiz olsun yeter araç güzel 200 bg vitesli modeli alırsan daha donanımlı olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.