Şimdi Ara

PEUGEOT RCZ KAZA YAPTIK!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
5
Favori
12.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araç büyük ihtimal pert ne yapacaksın kaza bu cana gelmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

Araç pert. Karayollarını pist sananlara ise bu kazalar müstehak.

Nereden biliyorsun öyle olduğunu?

Karayollarının kurallarına uyarak gittiğinde sence aracın hakimiyetini kaybetmen mümkün mü?

Hangi araç olursa olsun virajlarda spor kullanıma sürüklersen kendini sonuç bu olur.

Biri audi'nin e5 de viraj alirken hakimiyetini kaybederkenki videoyu eklesin arkadasa.

ustelik arac gayet normal ve stabil ilerliyordu videoda.

• quote:

Orijinalden alıntı: un momento

Biri audi'nin e5 de viraj alirken hakimiyetini kaybederkenki videoyu eklesin arkadasa.

Video bu ve videodaki aracın lastikleri kabak. Portekizce konuşmuş adam ve yorumlardan birinde adamın ne demek istediği yazılmış. Durduk yere olan bir şey değil.

• Araç önden çekişli lastiklerin durumuda iyidir umarım kimse kabak lastikler ile gezmeyi tercih etmez , sakin sakin stabil ilerliyorsanız hakimiyeti kaybetmek büyük başarı olur açıkçası , arkadan itişli olsaydı kesinlikle hak verirdim size , uslu gittiğinizi direksiyon hakimiyetini stabil kaybettiğinizi anlardım , çok geçmiş olsun araç pert ama , sakin stabil sürdüğünüze inanmadım açıkçası. İyi forumlar.
  • Geçmiş olsun. RCZye de yazık olmuş. Anca presse
  • ufak kazalarda da perte çıkartıyorlamı arabayı merak ettimde ? nasıl belirleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Gazlamayacak adam bu arabayı niye alsın?

orası öyle ama birisinin çocuğunu çiğnese ya da gidip çocuklu bir arabaya çarpıp çocuk ya da bir yetişkin ölse adamı doğrarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal86

ufak kazalarda da perte çıkartıyorlamı arabayı merak ettimde ? nasıl belirleniyor

Aracın tamir ücreti kasko değerinin yarısını aşarsa perte çıkartıyorlarmış...Bildiğim bu...
  • Geçmiş olsun iyiki size bişey olmamış
  • büyük geçmiş olsun ölen yaralanan olmadığına şükür araç pert ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Video bu ve videodaki aracın lastikleri kabak. Portekizce konuşmuş adam ve yorumlardan birinde adamın ne demek istediği yazılmış. Durduk yere olan bir şey değil.

bu olayın aynısını nissan 200sx ile yaşamıştım tıpa tıp aynı direksiyon tepkimeleri bile..

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Miroglu_

Herkese teşekkür ederim. Aracın kaskosu var. Zaten perte çıkmasını istiyoruz çünkü arkadaş aracı satacaktı.

Perte çıkması kaskosu varsa iyi olmuş.
    Geçmiş olsun,cana geleceğine mala gelsin.
    Arkadaşınızın kazanın ardından nerede hata yaptığını çözmesi lazım,zira anlattığınız kaza senaryosu acemi sürücülüğe,veya direksiyon hakimiyetinin zayıflığına işaret.

yani bunun gibi kazalar tecrübe ve güçlü direksiyon hakimiyeti ile önlenebilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara gel..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dış hasarı görünce bile pert olma ihtimali var diyordum, airbaglerin patlamış olduğunu görünce kesin pert diyorum.
  • Geçmiş olsun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Bu video daha once tartısılmıstı. Hatta yol da yag tarzı birsey var denmisti. Yoksa kabak ta olsa bu sekilde kaymaması lazım aracın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

kazanın niteliğine göre önlenebilir.
    Tabii ki önleyemeyeceğimiz durumlar olacaktır.
  • Anlamıyorum ya,
    Adam kaza yapmış,adı üzerinde KAZA kimse istemez veya isteyerek yapmaz bunu,burda fikir almak istemiş insanlardan,biri diyorrki ;
    -İyi olmuş, Biri ; -Yavaş gitseydin , Biri ; Yollar pist değildir.
    Abi Bu nun adı nedir ? Çekememezlik midir?
    Ben ufacık bile bi kazam olsa içime oturuyor günlerce adamın arabası pert olmuş hala garip garip konuşanlar var .
  • Geçmiş olsun...
  • geçmiş olsun şu pejolar 5 para etmez inşallah arkadaşın kaskodan aldığı parayla daha sağlam ve kaliteli bir araç alır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.