Şimdi Ara

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
0
Favori
193.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: can83

yeni 207 dahaaaa çokk konuşulacak

inşallah bu sefer müşteri memnuniyetiyle adından söz ettirir yüzleri güldürür
  • BENDE 307 DİZEL HDI 110 HP VAR 1050 CİVARI ŞEHİR İÇİ 1300-1400 CİVARIDA ŞEHİR DIŞI YAPTIM.

quote:

benim hesabıma şehiriçi kullanımda 920 km yapıyor..bu arada araç 1.6 90bg.
  • Bende geldim topic hayırlı olsun . Bende 206 kullanıcısıyım ve gayet memnunum.
  • arabam, 2006 - 206 siyah. Maşallah çok memnunum, çok seviyorum.

tekrar araba alacak olsam, yeni 307 alırım. (umarim ilerde nasip olur)

Peugeot'tan memnunum, bu markayı seviyorum. aynı zamanda ARSLAN burcuyum. tüm arkadaşlarıma sevgiler saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotary_power

quote:

pejo'ya sorunlu diyen arkadaşlar opel'in de vw'de sorunlu araçlar olduğunu çok iyi olduğunu biliyor da neyse...

opele bişey diyemiyecem fakat bugüne kadar sen vw kaç tane arabasının servise çağrıldığını duydun ben 1.5 sen golf 5 fsı kullandım periyodik servis dışında 1 kere servise uğradım onuda sağ cam motoru sıkışma yapıyordu garantiden değiştirdiler benden sonra pejosunu satıp 1 arkadaşım daha vw golf 5 aldı oda yine aynı şikayetten servise gitti onun dışında arabası şuan 121.000 km de hala tık demedi bir önceki golf 4 kuzenimde var hala taş gibi jetta desen yine sorunsuz servise yansıyan problemi yok passat sorunsuz daha ne diyeyim bilemiyorum

VW güzel araba bilhassa GOLF rüştünü fazlası ile ispatlamış bir araba. GOLF dizel 1.6 110 HP arabası olsa yok satar eminim. Ancak adamlar TR standartına göre değil AB standartına göre araba üretiyorlar.

• özür dilerim direk dalış yaptım topiğinize HAYIRLI OLSUN TOPİĞİNİZ İYİ PAYLAŞIMLAR DİLERİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: rotary_power

özür dilerim direk dalış yaptım topiğinize HAYIRLI OLSUN TOPİĞİNİZ İYİ PAYLAŞIMLAR DİLERİM

Nezaketin ve iyi dileklerin için tşekkür ederim. Tecrübelerini paylaşırsan seviniriz. (Zaten paylaşıyorsunda yine de yazalım)
  • Malum haftasonu biraz km yaptık ailecek, gezdik. Arkadaşlar, 307 1.6 HDI 110 HP 240 nm aracın en tatlı yönü ne biliyormusunuz_ Muazzam tırmanıyor yokuşları, 3 şeritli yolda rampada alayı stoplarıma baktı bugün. 240 nm tork aracı keçi gibi tırmandırıyor. 5. viteste dik bir rampada gaza daha bastıkça ileri atılan 120-130 yiyen br araba. Daha evvelki mesajlarımda da yazmıştım bu aracı bilhassa motoru için aldım diye. resmen asfaltı yiyor bitiriyor. Muhakkak almasanızda deneyin derim.

Eğer 207 modeline 1.6 HDI 110 HP 240 nm koyarlarsa muazzam araba olur.
  • 207 1,6 HDI 110 HP OFFFFFFFFF OFFFFFF HEMEN SATARIM 2 AYLIK YENİ 307 Yİ ALIRIM 207 MÜTHİŞ OLUR...

quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

Malum haftasonu biraz km yaptık ailecek, gezdik. Arkadaşlar, 307 1.6 HDI 110 HP 240 nm aracın en tatlı yönü ne biliyormusunuz_ Muazzam tırmanıyor yokuşları, 3 şeritli yolda rampada alayı stoplarıma baktı bugün. 240 nm tork aracı keçi gibi tırmandırıyor. 5. viteste dik bir rampada gaza daha bastıkça ileri atılan 120-130 yiyen br araba. Daha evvelki mesajlarımda da yazmıştım bu aracı bilhassa motoru için aldım diye. resmen asfaltı yiyor bitiriyor. Muhakkak almasanızda deneyin derim.

Eğer 207 modeline 1.6 HDI 110 HP 240 nm koyarlarsa muazzam araba olur.

• Güzel bir tuning;

• herkese selam arkadaşlar.ben peugeotcu değilim ama olmayı düşünüyorum astra düşünüyodum fakat opel bayii arabamın ikinci el değerinin 3 milyar aşağısını verince vazgeçtim normal olarak.şimdi 307 hdi 90 hp düşünüyorum sizce iimi düşünuorum??
  • 90 HP olanıda kullandım gayet tatminkardı ancak çıkabiliyorsan biraz daha çık ve 110 HP al. Bir defa alınıyor araba dediğin...
  • ya sanırım okadar çıkamıyorum zaten şu an clio var 98 ondan sonra bu araba beni bayağı tatmin eder sanırım amakorkuyorum seninde dediğin gibi araba bi kere alınıyo diğer topiclere bakınca sorunlu falan diolar bana sorunlusu denk gelirse heralde yalkarım arabayı ne dersin olurmu acaba??
  • Deneme sürüşü yap evvela. Otomobil birazda şans işi. Ben 4 yıl 206 modelini kullandım buna rağmen 307 modelini alırken tereddütlerim vardı. İlk kasadan epey şikayetler geliyordu, internettede sağlam referansı yoktu. Son olarak sevisten bir arkadaş makyajlanan modelde bir çok sorunun giderildiğini ve korkmadan alabileceğimiş söyledi. Zaten dizel diyorsan ya HDI motor al yada Focus un TDCI motorunu al. Geride 110 HP bir tek Hyundai VGT kalıyor .

HDI motorun artısı sessiz bir motor olması. Ben 90 HP dizelini kullandım deneme yaparken, çok etkilendim performansından ve 90 Hp böyle ise 110 nasıldır tadında düşünerek 110 HP olana direkt daldım.

Şu an arabayı alalı 3 hafta oldu ve sol arka amortisörden veya arka kısımdan diyeyim "lop lop lop" gibi ses geliyor çukurlu ve kasisli yollarda. Onu çözmeye çalışıyorum. İlk 10 bin bakımına kadar elletmeyeceğim ancak devam derse o bakımda sorun olarak söyleyeceğim.

Araçta beğenmediğim bir şeyde ön kapıyı kaparken aldığım zayıflık hissi. Yani şöyle tok bir ses ile kapanmıyor kapısı. Buda bende bir zayıflık hissi uyandırıyor. 1300 kg otomobil için bence olmaması gereken bir şey.

İyi bir yakıt tasarrufu sağlayacağın aşikar ama. Karışık 1000 km, şehirdışı 1250 km civarı menzili var arabanın.

• çok sağol en yakın zamanda deneme sürüşü yapayım o zaman daha ii anlarım heralde tekrar teşekkürler
  • EURO 1.95 oldu fiyatlkar artabilir elini çabuk tut derim. Son kurlardaki artışları fiyatlara yansıtmadılar ancak heran bir zam gelebilir.
  • Tanışalım biraz
    Adım Buğra yaşım 16. tabiki bizim 306 babamın oluyo. aracın rengi beyaz, griffe olduğu için donanımı biraz az gelmeye başladı(spring den buna binince mersedes gibi gelmişti ama)
    neyse biraz da sizi tanıyalım
  • zaten fiyat artarsa yandık ben haziran ortasında almayı düşünuyorum napalım şanş işi inşallah çıkmaz fiyatlar
  • ototurk sana bişey daha sorucam bu pejolar çabuk yıpranmaz dimi?bide benim için yol tutuş çok önemli virajlarda falan nasıl seninki?
  • Dostum aracının yıpranması direkt olarak kullanım tarzınla alakalıdır. Sen kırıcı bir tarzda aracını kullanırsan altında ki hummer da olsa yıpranır. Ben 206 mı 4 sene kullandım, galeriye akşam bıraktım ertesi sabah satıldı.Yaklaşık 60 bin km yol yaptığım aracım cillop gibi idi. 2002 model olmasına rağmen 2005 ayarında idi. Bir diğer husus aracımı kullandığım bölge son derece kötü yol şartlarına haiz bir yerleşim merkezidir. Peugeot kim ne derse desin mükemmel araçlar üreten bir firma. En azından bana sorunlusu denk gelmedi. Bana ve tanıdıklarıma...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.