2006 yılı nisan ayında aldığım 307 ile beraber hayata geçen takım biraz dağılmış görünüyor. Aracım şu anda 37000 km de ve Allah'ıma şükür canavar gibi asfaltı yarmaya devam ediyor.
Takım ile ilgilenemedik pek fazla. Şu an üye sayımız 100'ü geçmiştir. Ancak tabloyu yeniden yapmak lazım.
ÖNCELİKLE BÜTÜN PEUGEOT TUTKUNLARINA SAYGI VE SEVGILERIMI SUNARIM.
BOYLE BIR FORUM ALTINDA TOPLANMAK GERCEKTEN ,PEUGEOT UN SADECE BIR ARABA DEGIL ,BIR TUTKU OLDUGUNU ANLAMAYA YETIYOR.
BENIM ARACIM 2001 MODEL 406 SV BVA .
BUNUNLA ILGILI HERKESTEN YORUM ,FIKIR VE ONERI RICA EDIYORUM.
BENIM ARACIM 1.VİTESTE ÇOK GÜZEL ŞAHLANIYOR,2. VİTESTE YOLU YIRTIYOR. ANCAK 3. VİTESTE ÇEKİŞTEN DÜŞÜYOR, ASIL ŞAHLANMA VİTESİ OLAN 3.VİTESTE ARAÇ YAVAŞ YAVAŞ HIZLANIYOR.
MESELA 2. VİTES 4000 DEVİRDE 90 KM HIZA (ZORLAMADAN) ÇIKAN ARACIM ,3. VİTESTE 4000 DEVİRE ULAŞTIGINDA 110 KM HIZA ANCA ULAŞMIŞ OLUYOR.
KISACASI 1. VE 2. VİTESTE TAM BİR ASLAN OLAN ARACIM, 3. VİTESTEN İTİBAREN KEDİYE DÖNÜŞÜYOR.
hayır anlamadıgım, bende vw bora vardı 1.6 105 bg . o 3. viteste koltuga yapıştırıyordu, 140 km hıza ulaşıyordum 3. VİTESTE .
kaldıkı bu 2.0 140 bg
ha birde sunu soylım, otobanda rampa yukarı 110 u gecmıyor. duz yola ıse 160-170 ı anca buluyor.(YAVAŞ BİR ŞEKİLDE HIZLANARAK) ateşleme sistemini ( bujileri) kontrol ettirdim ,saglam dendı.
LÜTFEN SU DERDIME BIR CAGRE BULALIM. HERKESTEN DESTEK BEKLIYORUM.
bencede gerek yok yeni topiğe..burdan devam
quote:
Orjinalden alıntı: peugeott
ÖNCELİKLE BÜTÜN PEUGEOT TUTKUNLARINA SAYGI VE SEVGILERIMI SUNARIM.
BOYLE BIR FORUM ALTINDA TOPLANMAK GERCEKTEN ,PEUGEOT UN SADECE BIR ARABA DEGIL ,BIR TUTKU OLDUGUNU ANLAMAYA YETIYOR.
BENIM ARACIM 2001 MODEL 406 SV BVA .
BUNUNLA ILGILI HERKESTEN YORUM ,FIKIR VE ONERI RICA EDIYORUM.
BENIM ARACIM 1.VİTESTE ÇOK GÜZEL ŞAHLANIYOR,2. VİTESTE YOLU YIRTIYOR. ANCAK 3. VİTESTE ÇEKİŞTEN DÜŞÜYOR, ASIL ŞAHLANMA VİTESİ OLAN 3.VİTESTE ARAÇ YAVAŞ YAVAŞ HIZLANIYOR.
MESELA 2. VİTES 4000 DEVİRDE 90 KM HIZA (ZORLAMADAN) ÇIKAN ARACIM ,3. VİTESTE 4000 DEVİRE ULAŞTIGINDA 110 KM HIZA ANCA ULAŞMIŞ OLUYOR.
KISACASI 1. VE 2. VİTESTE TAM BİR ASLAN OLAN ARACIM, 3. VİTESTEN İTİBAREN KEDİYE DÖNÜŞÜYOR.
hayır anlamadıgım, bende vw bora vardı 1.6 105 bg . o 3. viteste koltuga yapıştırıyordu, 140 km hıza ulaşıyordum 3. VİTESTE .
kaldıkı bu 2.0 140 bg
ha birde sunu soylım, otobanda rampa yukarı 110 u gecmıyor. duz yola ıse 160-170 ı anca buluyor.(YAVAŞ BİR ŞEKİLDE HIZLANARAK) ateşleme sistemini ( bujileri) kontrol ettirdim ,saglam dendı.
LÜTFEN SU DERDIME BIR CAGRE BULALIM. HERKESTEN DESTEK BEKLIYORUM.
Beygirlerde problem var sanırım. Aracınızı Dyno 'ya sokun ve beygir gücünü ölçtürün. Bahsettiğiniz gibi 140 beygir çıkarsa o zaman ateşleme sisteminde / elektronik beyinde (yazılımını yeniletebilirsiniz, serviste yapıyorlar) arıza olabilir. Serviste Dyno varmı bilemem ancak bu dediklerimi özel değil yetkili serviste yaptırın. Sorun teşhis aşamasında ücret almıyorlar zaten.
zaman ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim. dediklerinizi uygulayacagım. saygılar
Rica ederim. Alt devirlerde sorun olmaması aracın çekiş gücünde bir problem olmadığını yani torkun yerinde olduğunu gösteriyor. Ancak üst devirlerde ve hız arttıkça akselerasyonun , ivmelenmenin azalması aracın beygir gücünde düşüş olduğunu gösteriyor. Çünkü son hız dediğimiz olay beygir gücü ile alakalıdır. Sonuçları paylaşırsanız sevinirim.
bunu satın alayım mı? satın alırken nelere dikkat edeyim...???
Konuyu biraz canlandıralım 206xs kullanıcısı olarak benide aranıza kabul edin...
bnde resimli bilgileri gönderdim peugeot 307 xt içn , henüz eklenmeyi bekliorz
Arkadaşlar çok yakın bir arkadaşım için 307 arıyoruz. Temiz bir araba lazım renk farketmez maximum 18000 tl ye mümkünse sunrooflu. Bulabilirsek temiz birşey birkaç gün içinde hemen alacak arkadaş. Dizel olursa daha iyi olur ama o fiyata dizel bulamayız sanırım olmazsa fazla km yapmamış temiz bir benzinlide olur. Özelden mesaj yazarsanız sevinirim eğer araba bulursanız. Teşekkürler.
arkadaşlar 206 HB veya 207 HB sıfır alacağım ama şimdiye kadar ilk deneyimim olacak hangisi daha az masraflıdır. iç mekan sürüş konforu donanımı açısından 207 hb fazladan para vermeye değer mi. çünki ikisininde tipi hoşuma gitti tek merak ettiğim konular bunlar. deneyimi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
ARKADAŞLAR SELAM YENİ PEUGEOT CU OLDUM BENDE PARTNER TEPEE PREMİUM PACK BLACK 90 BEYGİR 2009 MODEL BENİDE ARANIZA VE LİSTENİZE ALABİLİRMİSİNİZ SAYGILAR HEPİNİZE..
quote:
Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
ARKADAŞLAR SELAM YENİ PEUGEOT CU OLDUM BENDE PARTNER TEPEE PREMİUM PACK BLACK 90 BEYGİR 2009 MODEL BENİDE ARANIZA VE LİSTENİZE ALABİLİRMİSİNİZ SAYGILAR HEPİNİZE..
Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız surusler ınsallah... Hosgeldın