Şimdi Ara

PewDiePie'ı tahtından etti: İşte YouTube'da en çok takipçisi olan isim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PewDiePie'ı tahtından etti: İşte YouTube'da en çok takipçisi olan isim
    MrBeast, YouTube’da en çok takipçisiye sahip kanal olan PewDiePie’ı geçti. YouTube, sosyal medya platformu Twitter üzerinden kanalın 111.8 milyon aboneye ulaştığını bildirdi.

Ayrıca Bkz.İnfluencer ne demek? Sosyal medya İnfluencerı olmanın püf noktaları

111 milyon aboneyi geçti

Jimmy Donaldson (MrBeast), Temmuz ayında 100 milyon abone hedefini aşarak Google’ın platformunda en hızlı yükselen YouTuber’lardan biri konumuna gelmişti. Şimdi de platformun en çok abonesi olan İsveçli içerik üreticisi PewDiePie’ı geride bıraktı. Influencer, oyun ve espor haberleri paylaşan Dexerto’nun paylaşımından sonra, kanal bir günde on binlerce takipçi kazandı.

YouTuber’ın 2021 kazancının 54 milyon dolar olduğu söyleniyor. MrBeast, 2012’den beri YouTube’da aktif olmasına rağmen 2018’de Twitch yayıncıları ve YouTuber’lara binlerce dolar nakit bağışta bulunmasıyla tanındı. Abone sayısını dolayısıyla da kazancını artıran YouTuber, 2020’nin sonlarında restoran işine (yalnızca internet üzerinden siparişle) girdi.

• fenomenler uzerinden kara para aklama olaylarinin global versiyonlari !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hak etti.

• İşsizlerin efendisi.

• Mylevi M kullanıcısına yanıt
    O "işşiz" para basıyorken, sen kuru ekmeğe talim ediyorsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk defa görüyorum kendisini

• t series isimli hint müziği youtube kanalının 229 milyon abonesi var. haber hatalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sething kullanıcısına yanıt
    Adamın her videosunda milyon dolara varan masraflar yapıyor. Bu kadar masrafa YouTube kazancı ile başa çıkamazsın. Kara para aklama olmadan o videolar çekilemez. Ben de katılıyorum buna.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • internet işte.

• isakoc kullanıcısına yanıt

Milyon az olmuş milyar yapıyor.

MrBeast Burger hamburger zinciri var adamın.

• ALIN BU BİLGİYLE NE YAPARSANIZ YAPIN.

• Scatha S kullanıcısına yanıt

T-Series bir şirket, bu haberde şahıs (isim) Youtuberlardan bahsediliyor. Yoksa o bakımdan Net-D Müzik de Enes Batur'un önünde sayılır.

• isakoc kullanıcısına yanıt

Mr beast zaten zengin bir adam diye biliyorum ama bende kendime sormadan duramıyorum adam gerçekten her videoya çok para döküyor . YouTube dan bu kadar kazanamayacağı ortada . Para kaybettiği işi neden yapıyor acaba??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BiqBrav3 kullanıcısına yanıt

Anlamamakta ısrarcı mısın yoksa işine mi öyle geliyor? Onu izleyenler için işsiz dedim kendisi para kazanamıyor aç demedim.

ayrıca sen benim ne yiyip ne içtiğimi nereden biliyorsun?

bayılıyorum böyle sığ yorumlar yapıp fav peşinde koşan görüsüzlere. Gel yemek ısmarlayayım talimkar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.