Şimdi Ara

PexsTR dolandırıcıdır! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

gözünü korkuturdum senin yerinde olsam bilişim suçlarına gidiyorum cevap vermiyorsan diye
  • Forumda her geçen gün hırsız velet sayısı artıyor. Hadi hayırlısı sonumuz ne olacak bakalım
  • aynisini senin bana yapman mustehakmi? gta 5imi caldin ucreti odemeden kactin kustahlik yapiorsun!

tc devleti ile muhattap olursun bundan sonra mekelek!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni üye + mesajı az(alakası yok diyeceksin ama adam forum hesabının banlanmasını göze alamaz kolay kolay) + middleman yok(en büyük sorun).Geçmiş olsun .Adminler bu konularla pek ilgilenmiyorlar umarım bakarlar
  • Şu bölümde her gün 10 tane dolandırıcı konusu görmekten sıkıldım artık. Ücretsiz mm'lik yapıyor adamlar, sadece onu kullansanız yine dolandırılmaz kimse
  • quote:

Orijinalden alıntı: kekomania

aynisini senin bana yapman mustehakmi? gta 5imi caldin ucreti odemeden kactin kustahlik yapiorsun!

tc devleti ile muhattap olursun bundan sonra mekelek!

Hocam biraz bilgilendirir misiniz? Direkt dolandırıcı diye konu açın dolandırdıysa herkes görsün kimse mağdur olmasın.
  • Silmeyin konuyu.Hem dolandırıcı olacan,hem dolandırıldım diye konu açacan. hemde yakalanınca silin diyecen.3 mesaj üstteki arkadaş adliyede işini bitirir umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.