Şimdi Ara

pff D: hata werio açılmıo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yhaa bn bu bilgisayarı bi türlü anlamıyom yhaa pc açılırken bi şeyler oluyodu format atıım bugun şimdi de bilgisayrımdan yerel disk (D:) açılmıyo hata werioo bu hata için ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum içindeki dosyaları başlattan ara dedirttim ölee aldım ..

pff D:  hata werio açılmıo

• boot virüs bulasmıs sisteme. temızleyememıssın henüz dostum
  • peki naapabilirim ....
  • format attım derken. d kısmını da formatlamısmıydın ?
  • Hayır yapmadım yhaa yane bilmeden yaptıysam bilmiom ama yabamadım çünkü d nin içindeki dosyalar full duruyo başlattan ara yaptım setuplarım d deydi çektim ordan...
  • büyük ihtimal d: ' deki dosyaların içerisinde de boot virüsü olabilir. O yüzden her iki bölüme de format atman gerekirdi. Ya da antivirüs programıyla temizlemeyi dene. Bunu güvenli modda tarat.
  • güzel bir antivirüs programı ıle sistemı guvenlı kıpte acıp klasör seceneklerınden görünüm sekmesındne gizli dosyaları göster diceksın. ayrıca bı kac secenek asagısında korunan ısletım sıstemı dosyalarını gızle secenegının kutusunu bosaltıcaksın. herşey bir güzel ortaya cıkacak. sonra güvenlı kıpte virüs taraması yapıp durumu rapor edıceksın dostum :D
  • Hmmmm tamm çok saolun ben şu anda anti vrüs programı kullanmıyorum ancak bi siteden indirdim pc açlımadı ;) sorunlar oldu işte bana güsel bi antivirüs sitesei fln tavsiye edermisiniz key kodu fln olan nod 32 kullanıyodum interneetten indirmiştim ama onn da zamanı bitmişti :( ....BAna keyi fln olan güsel bi şey önerin nolurr .... çok teşekkürler .... çok yrdımcı oldunuz..
  • Konu başlığınız kurallara uygun değil. Kuralları okuyunuz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.