Bildirim
Phanteks Enthoo EVOLV Mini İtx Kasa
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Buna mini-itx kasa demek biraz zor bu daha çok sadece mini-itx anakart destekli mid tower kasa olmu?. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal
Buna mini-itx kasa demek biraz zor bu daha çok sadece mini-itx anakart destekli mid tower kasa olmu?.
evet hocam belki dediğiniz olabilir .resimlerde öyle görünüyor fakat videolarında gayet küçük kasa. en minimal alanda en optimal genişlik sunulmuş.Çok hoşuma gitti amazondan çekecektim fakat freeshipping yok . Türkiyededede henüz kimse satmıyor . Beklemedeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 9 Ocak 2015; 1:21:42 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Modeli güzelde lakin hava akımı ? Çünkü sadece 2 fan slotu gördüm ben zaten alan dar bu konu biraz düşündürücü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fuardan önce tpu ya incelemeye yollamışlar ürünü. Her ne kadar göremeyecek olsak da çok güzel tasarıma sahip kasalar var Phanteks'de. Özellikler 5.25" sürücü yuvasına bittim.
http://www.techpowerup.com/reviews/Phanteks/Enthoo_Evolv/
-
Yaza kadar gelir mi acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: TheKingOfNaples
Yaza kadar gelir mi acaba?
Türkiyede distribütör yok. Phanteks sitesinde Türkiye ibaresi dahi yok. Amazon ve ebay gibi yerlerden veyahut münferit satan kişiler dışında elde etmek zor. Amazonda 200 lira kargo vergi vs çıkardı. Kasa 140 dolar . vergi kargoyla iki masa parası yapıyor çekmedim amazondan. araştırıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 9 Ocak 2015; 7:23:58 >
quote:
Orijinalden alıntı: House M.D.
Modeli güzelde lakin hava akımı ? Çünkü sadece 2 fan slotu gördüm ben zaten alan dar bu konu biraz düşündürücü
On panel sıfıra sıfır kapali değil. O kapak açılıyor kapalıyken yan üst alt hava girişleri kapalıyken bile sirkülasyon sağlıyor göründüğü üzere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 9 Ocak 2015; 16:19:30 >
türkiyeye anca 450tl den girer -
quote:
Orijinalden alıntı: mulobbo
türkiyeye anca 450tl den girer
türkiyeye geliceğini dahi sanmıyorum .Bu kasanın yanında silverstone rvz01b modelide kıskacımda .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X