Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Phanteks P400A RGB Beyaz Kasa Satın Al 29 Mayıs 2023 19:04 1 1 Phanteks P400A RGB Beyaz Kasa Keyifle kullandığım kasamı yurtdışına taşınacağım için satıyorum. Phanteks P400A RGB modeli. Beyaz renk.Oldukça temiz durumdadır. Kutusu, faturası vs duruyor. Yan tarafı tamperli camdır. İçinden 3 adet adreslenebilir RGB fan çıkıyor. Zaten neredeyse fanların fiyatına veriyorum kasayı da. Kasanın örnek resimlerinde fanlar önde fakat ben öne 280mm radyatör koydum, fanları üst ve arkada kullanmıştım. Fotoğraflarda o şekilde çekildi. İstenirse öne takılabilir tabi ki.İstanbul elden ürünü kontrol ederek aldığınız bir alışveriş tercihim olur, ama isteyene eft sonrası kargo yapabilirim.Fotoğraflar için ilan link: https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-phanteks-p400a-rgb-beyaz-1102539158/detay/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Phanteks P400A RGB Beyaz Kasa [SATILDI] ALINIK - Beyaz / Gümüş iPhone 14 Pro 2 adet iPhone Pro 128gb Mor/Siyah *SATILDI* MSI Ventus RTX 3070 - 16000TL