Şimdi Ara

Phantom 3 4K mı yoksa Phantom 3 Professional mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 senedir drone kullanıyorum. CX-30'dan Syma X5SW'ye kadar bir çok drone kullandım. Artık üst seviye bir şey kullanmak istiyorum.
    Uzun süredir kafamda Phantom 3 Professional var. Ancak CES 2016'da Phantom 3 4K tanıtılmış. Yeni drone kafamı karıştırdı biraz.
    Çok bir fark göremedim ancak şöyle bir başlık buldum.

https://www.dronmarket.com/phantom-3-4k-professional-ile-kapisiyor/

Her iki cihaz arasında yaklaşık 260 dolar fark var. Sizce paraya kıyıp Phantom 3 Pro mu almalı yoksa 4K yeterli mi?

Teşekkürler.

• Tek fark pro da lightbridge kullanılıyorken phantom 3 4K da wifi kullanılması.Ancak bu yeni 4K modelde pekçok şeyi değiştirmiş;
    1-canlı görüntü aktarımı 500 m dolaylarına düşüyor.(standartta bile 1000m)
    2-Canlı görüntüdeki kalite 480p olmuş ki bu berbat bir kalite.
    3-max. 120 m yükselebiliyor.
    4-canlı görüntü olmadığından uçuş mesafesine de 500 m demek gerekir.

Ben olsam bu yeni versiyonu almazdım.Bende pro var ancak advanced almak çok daha mantıklı.4K cazip görünsede 2.7K nın da önemli bir çözünürlük kalitesi olduğunu unutmamak lazım.Mesela tv yayınları halen HD-FullHd kalitesinde,4K tv ler piyasaya çıktı ama uygun yayın yok.Elinizde çektiğiniz görüntüleri orjinal çözünürlüğünde bile izleyemeyeceksiniz eğer tv nizin, bilgisayarınızın yada en azından telefonunuzun ekranı 4K ile uyumlu değilse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.dronmarket.com/phantom-3-4k-professional-ile-kapisiyor/

Buradan anladığım kadarıyla kısa mesafeden 4K kaliteden çekim yapmak istiyorsanız ve daha az ödeyerek Phantom serisinden bi ürün almak isterseniz 4K modeli size uygun. Aradaki fiyat farkına değer mi? Tartışmaya açık gerçekten.
  • Bence sırf 4k için mesafeden taviz verilmemesi lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.