Merhaba ,Phantom 3 ler bir süredir yeni kullanılan motorlar ile piyasada.Yeni motorların (2312A) kullanıldığı phantomlarda motorlar %7 daha verimli çalışıyor ve de daha uzun ömürlü. Ağustosun sonunda aldığım Phantom 3 Advanced ile ortalama 16-17 dakikalık uçuşlar yaparken Ekim sonunda (yani 2 hafta önce) aldığım Phantom 3 Pro ile yaptığım iki uçuş 19 ar dakika sürdü.Ilk önce buna bir anlam veremedim ve herhalde P3 Advanced dan biraz farklı,daha sakin uçtum diye düşündüm.Yeni motor konusunu bugün internette gezinirken öğrendim ve tabi her iki aracı çıkarıp karşılaştırdım p3 pro'nunki farklı ve bugün internette gördüğüm yeni motor (2312A) un resmi ile de aynı.Sonuç olarak P3 Pro nun 19 dakikalık uçuşunun sırrı böylece çözülmüş oldu.Harikasın DJI demekten kendimi alamıyorum 😊😊 Şimdi phantom 3 almayı düşünen arkadaşların msjlarını okudum;alırken yeni motorun takılı olup olmadığını sorsunlar yada kontrol etsinler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme