Şimdi Ara

Phantom 3 Way point,Follow Me ... Uygulamalari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DJI,Fantom 3 için Follow Me,Way point vb uygulamaların kullanılmasını sağlayan yeni bir güncelleme yayinladi.Ayrica bu güncelleme ile P3 Advance da artik 2.7 K video cekimini mümkün kılıyor.
    İlgilenenler için: http://forum.dji.com/thread-29855-1-1.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgi için teşekkürler.
  • D.Baran kullanıcısına yanıt
    Bende yukarıda verdiğim linki okuyana kadar ayrıntilari bilmiyordum.Işe gelmeden önce update i indirip kurdum ama videoya eklenen 2.7 K özelliği dışında başka bir değişiklik göremedim.P3 serisinin en altındaki Standart ta 2.7 K varken Advanced modelinde olmaması çelişkili bir durumdu.2.7 K konusu dışındaki Follow me,Poi,Way Point,Home Lock gibi özelliklerin kullanıldığı,ayarlandığı menüyü görmek için uçuş modu düğmesinin 'P' pozisyonunda olması gerekiyormuş.:-)) .Yarın görmek için sabirsızlanıyorum doğrusu.
  • Merhaba
    Bayağı bir uğraşmak zorunda kaldım yeni özellikleri görmek için; defalarca yeniden update yaptim,aklıma gelen her yolu denedim ve sonunda uğraşmaktan vazgeçip üçüncü parti bir program kurdum.Bahsettiğim bu programla deneme yapıp sonrasında DJİ Pilota geçince yeni menü ile karşilaştım.Çok düşündüm ama halen nerede yanlış yaptığımı,sonunda nasıl olduğunu çözemedim.😊😊😊
    Neyse sonuç olarak birşekilde hallettim ve Follow Me,POI (point of interest) ve Home Lock u denedim ve başarılı buldum.Follow me özelliği özellikle çok iyi.En kısa zamanda uçuş programlamayı da deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 14 Eylül 2015; 17:07:59 >

• D.Baran kullanıcısına yanıt
    Umarım bu kez olmuştur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.