Şimdi Ara

PHARMATON MU SOLGAR GINSENG Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
32.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pharmaton multivitaminmi daha iyi solgar ginsengmi, ben günde 7-8 saat düzenli uyuyorum ancak bir enerjisizlik halsizlik var, dikkatimi topluyamıyorum sürekli dalıyorum, ders çalışmak adına alıcam sizce hangisi daha iyidir ? internette millet solgarın daha çok etkili olduğunu yazmış ama afrodizyak etkisi fazlaymış, elim şeyimde gezmekte istemiyorum, kullanan arkadaşların yorumları çok önemli,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülfikarr -- 18 Haziran 2015; 19:45:23 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

PHARMATON MU SOLGAR GINSENG Mİ: HANGİSİNİ SEÇMELİSİN?

İster yorgunluk ve bitkinlikle mücadele ediyor olun ister genel sağlığınızı iyileştirmek istiyor olun, bitkisel takviyeler faydalı bir seçenek olabilir. PHARMATON ve SOLGAR GINSENG, piyasada bulunan iki popüler bitkisel takviyedir. Ancak hangisinin sizin için doğru seçim olduğu konusunda karar vermek kafa karıştırıcı olabilir.

PHARMATON

PHARMATON, çok çeşitli vitaminler, mineraller ve bitki özleri içeren bir multivitamin takviyesidir. Yorgunluğu azaltmaya, bağışıklık sistemini desteklemeye ve genel sağlığı iyileştirmeye yardımcı olduğu iddia edilmektedir.

SOLGAR GINSENG

SOLGAR GINSENG, enerji seviyelerini artırmaya, zihinsel berraklığı iyileştirmeye ve bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olduğu düşünülen Ginseng özü içeren bir bitkisel takviyedir.

Hangisini Seçmelisin?

Hangisinin senin için doğru seçim olduğuna karar verirken göz önünde bulundurman gereken birkaç faktör vardır:

• İhtiyaçların: Ne tür sonuçlar arıyorsun? Yorgunlukla mücadele mi ediyorsun yoksa genel sağlığını mı iyileştirmek istiyorsun?
    • İçerikler: Her takviyenin içerdiği özel içerikleri karşılaştır. Senin için en önemli bileşenleri hangileri?
    • Fiyat: Takviyelerin maliyetlerini karşılaştır. Fiyatlar markaya, içeriklere ve ambalaj boyutuna göre değişebilir.

Sonuç

Hem PHARMATON hem de SOLGAR GINSENG, sağlık hedeflerine ulaşmana yardımcı olabilecek etkili bitkisel takviyelerdir. Hangisinin senin için doğru seçim olduğuna karar vermek, özel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Bir karar vermeden önce bir sağlık uzmanına danışmak her zaman en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • banada lazım
  • Halsizlik deme doktora git.
  • Pharmaton daha çok tercih ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Pharmaton daha çok tercih ediliyor.
    valla ben pharmaton kullandım enerji olarak pek faydasını gördüğümü söyleyemem. Hastalığa karşı daha dirençli olduğuma inanıyordum ama genel olarak ben çok faydalı bulmadım pharmatonu
  • Pharmaton ve Supradayn kullandım. Hiçbir işe yaramadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokbeolumbe

Pharmaton ve Supradayn kullandım. Hiçbir işe yaramadılar.
    içi a vitamini deposu multivitaminlere para bayılıp karaciğerinize yük bindirmeyin
    illa vitamin almak istiyorsanız ayrı ayrı alın sabah farklı akşam farklı birer gün arayla için
    enerji açısından fayda görmek istiyorsanız şunları tavsiye ederim
    yazları:
    CLA+ L-Carnitine (spor yapanlar için)
    Coenzym Q10 + Alpha Lipoic Acit
    kışın ise:
    B Complex + C vitamini
    Beta Glucan + Gingseng complex
    omega 3 + resveratrol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDrama -- 7 Ağustos 2015; 19:05:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyDrama

içi a vitamini deposu multivitaminlere para bayılıp karaciğerinize yük bindirmeyin
    illa vitamin almak istiyorsanız ayrı ayrı alın sabah farklı akşam farklı birer gün arayla için
    enerji açısından fayda görmek istiyorsanız şunları tavsiye ederim
    yazları:
    CLA+ L-Carnitine (spor yapanlar için)
    Coenzym Q10 + Alpha Lipoic Acit
    kışın ise:
    B Complex + C vitamini
    Beta Glucan + Gingseng complex
    omega 3 + resveratrol

Alıntıları Göster
    Pharmaton'un bir işe yaradığını görmedim. Almadan önce de günde 8 saat yatardım, aldıktan sonra da.

• quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Pharmaton'un bir işe yaradığını görmedim. Almadan önce de günde 8 saat yatardım, aldıktan sonra da.

Alıntıları Göster
    vay nasını yav ne yapacağımı şaşırdım hangisini alsam acaba
  • Keçiboynuzu pekmezi sabah aç karna Tatlı/Çorba kaşığı yeteli olacaktır. Elini nereye koyarsın bilememde en doğalı ve etkilisi budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ays Ays Beybi

Keçiboynuzu pekmezi sabah aç karna Tatlı/Çorba kaşığı yeteli olacaktır. Elini nereye koyarsın bilememde en doğalı ve etkilisi budur.
    supradyn all days kullandım bir halta yaramadı yarısı daha duruyor dolapta doktora görün bence hepsi aynı zaten
  • Hepside çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrisintranspozu

supradyn all days kullandım bir halta yaramadı yarısı daha duruyor dolapta doktora görün bence hepsi aynı zaten

Alıntıları Göster
    bende halsizlik vardı dahiliyeden randevu aldım.gittim kan aldılar sonuçlar çok iyi çıktı. burnum tıkalıydı kulak burun boğaza görün dedi yolladı.

onada gitmiştim iliadin diye lanet bi sprey var. onu fazla kullandım et büyüdü. ilaç yazdı 20 gün sonra gel küçülmezse cerrahi müdahale yaparız dedi. aylar geçti ben dah gitmedim şu an orucun 1.günü ve 5 vakit namazı bile zar zor kılıyorum ölmek istiyorum resmen.

• guncell
  • quote:

Orijinalden alıntı: zülfikarr

guncell
    2 tatlı kaşığı pekmez sabah aç karna (yukarda arkadaş önermiş zaten)

birde becerebilirsen 1 diş sarımsak yut gece yatmadan önce (hastalıklara karşı 10 numara savunma oluyor)
  • Arcalion
  • gunce...
  • Pharmaton kullandım sadece iştah Açıyor başka erki yapmadı.
  • guncell
  • Ben pharmaton kullandım pek etki yapmadı supradyn multivitamin daha etkili oldu bende yanında giseng içebilirsin iyi gelir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.