Şimdi Ara

Phbot job cave sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize merhaba iyi oyunlar.
    Benim sorum job cavede sp kasarken phbotu nasıl ayarlamamız gerektiği. Yani karakter npcden görevi alıp görevi yaptıktan sonra tekrar yenisini alıp bu şekilde bi devir daim yapıcak. Ama nasıl?
    Sbotta bu işin kolay olduğunu öğrendim ama phbotta bir türlü yapamadım malesef
    Bu konudaki bilgili arkadaşlar nasıl yapılacağını adım adım açıklarlarsa çok mutlu olacağım Teşekkürler.

• Şehirden cave'e geldiğin script haricinde, walk path script'i hazırlaman gerekiyor. Şehirden cave'e, tam kasma noktasına getir char'ı. Sonra yeni script hazırla, kasma yerinden NPC'ye git, script hazırlama sayfasında "Quest"e tıkla, yanındaki NPC'yi seç, görevleri script listesine ekle (art arda ekle), NPC'den kasma yerine tekrar götür, script'i farklı kaydet. Loop sekmesinde "Set quest return walk path" seçeneceğine tıkla ve kaydettiğin script'i seç. Yine aynı sekmede "Turn in quests with walk path" seçeneğini işaretlemeyi de unutma. İlk başta tüm görevleri manuel olarak al, gerisini bot halleder.

Örnek olarak kendi quest script'imi paylaşayım;

Phbot job cave sorunu

• Hocam öncelikle bana cevap verdiğin için çok teşekkür ederim konuyla ilgili bilgi sahibi olduğunu bildiğim için seni etiketledim.
    Phbotta yeniyim ama çok açıklayıcı anlatmışsın çoğu kısmını anladım diyebilirim. Tek sorun şu sprit hazırlama sayfasında quest'e tıklayıp görevleri oraya ekle demişsin ben dediğin questi bulamadım malesef, resim olarak gösterebilme imkanın varmı o butonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatemon -- 17 Nisan 2015; 4:47:59 >
  • Dediğim şekilde script hazırlarken, NPC'nin yanına geldin. Görevi orada ekleyeceksin.

Phbot job cave sorunu

Script hazırlama sayfasındaki "Quest" butonuna tıkla.

Phbot job cave sorunu

Phbot job cave sorunu

Bu sayfa açılacak, resimdeki gibi "Show quests near you" seçeneği işaretleyeceksin, yanındaki NPC'nin adı sol tarafta çıkacak, NPC'nin adına tıkladığında, sağ tarafta görevler çıkacak. Yaptığın görevleri art arda listeye ekleyeceksin. Sonra script'e devam edip kasma yerine götüreceksin. Walk path script'i tamamdır. Şimdi farklı kaydet ve ilk yorumumda yaptığım şekilde ayarla. Daha önce de dediğim gibi, ilk olarak sen manuel olarak al görevleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 17 Nisan 2015; 13:36:25 >

• Tamamdır hocam eline sağlık
  • Usta birde script yazdığımız zaman onu bottan silmemiz mümkün mü? Kurulu olduğu dosyadan siliyorum ama yine botta kalıyor.
  • "Clear"a tıkladığım an, sağ tarafta gördüğün her şeyi silmiş olurum.

Phbot job cave sorunu
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.